Som nešťastná vo vzťahu, alebo mám problém sama so sebou?

123choco123
12. apr 2014

Ahojte dievcatka. Mam obrovsky problem :( Este na gymnaziu som sa spoznala s jednym chlapcom. Dlhe roky sme kamarati, sem nam na disco sme sa bozkavali, obchytkavali atd ale k nicomu viac nedoslo. Teraz mam uz 2 rooky priatela ktory ma nesutocne miluje, zniesol by mi aj modre z neba. Kvazy mame harmonicky vztah az na par hadok. Ja ho mam tiez velmi rada, neviem ci ho milujem ale rada ho mam urcite. A teraz ten problem. Asi pred mesiacom sme sa zacali stretavat s vyssie spominanym kamaratom. Nezavezne v partii chodime von - no ja citim ze ho milujem. Cela sa chvejem ked som s nim, ked mi napise...Viem ze aj on mna ma strasne moc rad, vzdy mi vravi ze raz sa so mnou ozeni. Pred par tyzdnami sa rozisiel s priatelkkou s ktorou mali dost zly vztah, viac menej ani sa nelubili bolo to asi o sexe. A teraz to pride--- dnes sme sli s tym mojim kamaratom na jeho chatku, kde sme najskor ln tak pozerali TV ale nejako sa to zvrhlo a doslo aj k sexu. On vie co citim, ale on ma stale este problem s tou jeho byvalou a pozna sa aj s moojim priatelom, a viem ze mu nechce ublizit. Chcela by som byt strasne s nim, mozno aj on so mnou, ale je tu tolko veci okolo toho ze vobec neviem ako dalej. Tych pr hodin s nim na chate bolo najkrajsich za posledny dlhyy cas. Bola som aspon chvilku stastna. Bozkaval a stiskal ma ako keby to bolo z cistej lasky, ale neviem moc na com som hanbi sa mi to povedat asi. . Nechcem sa s priatelom rozist lebo mu to zlomi srdce, ale na opacnej strasne chcem byt stastna ja ale ak nemozem byt s nim (s tym kamaratom) tak radsej ostanem s mojim terajsim priatelom, nech je stastny aspon on ked ja som nestastna :( V mojom zivote om mala zatial len uplne hrozne kratkotrvajuce vztahy v priemere par mesiacov. Chcem byt konecne stastna aj ja ale neviem co mam robit. Budem rada ak mi poradite, aj ked mne staci sa aspon takto vyrozpravat lebo sa to hanbim povedat aj kamaratke ze som sa s nim vyspala.

danadany
12. apr 2014

Keby si svojho priateľa ľúbila, nevyspíš sa s iným chlapom. Spravila si to raz, keď bude príležitosť urobíš to znova. Chceš žiť v klamstve? Tvoj priateľ určite nie. Pre mňa je nevera neodpustiteľná. Radšej sa rozísť teraz ako roky niekoho klamať

sabina1975
12. apr 2014

@123choco123 vyznie mi to ako nemam maslo natriem si syr ved toto je zivot a ty sa zahravas s citmi dvoch resp. troch ludi ak si nevazis sama seba tak si vaz aspon toho chudAáka co by ti zniesol modre z neba mysli na to ako by si sa citila ty keby to bolo naopak a klamal on tebe bola by si snim len zo sucitu

janinah
12. apr 2014

páčilo by sa ti,ak by tvoj partner toto robil tebe?spal s niekým za tvojim chrbtom? toto sa v živote môže pritrafiť,že sa zaľúbiš inde,ale najprv si vysporiadaj jeden vzťah a tak vhupni do ďalšieho,inak je to nefér voči obom chlapom,sedíš na dvoch stoličkách,tak aby si sa nakoniec neocitla so zadkom na zemi...

adri266
12. apr 2014

Moja odpoved je: Mas problem sama so sebou a preto si nestastna vo vztahu 🙂
Kamaratke sa neopovaz povedat, ze si bola frajerovi neverna. Ak to povies co i len jednemu cloveku, ktoremu si myslis, ze mozes verit, aj tak sa to dostane k frajerovi.
Ten druhy Ta stiskal a objimal, ako by Ta miloval? 😕 😕 😕 A ze sa Ti to hanbi povedat? Dievca zlate, uz nie si na prvom stupni. Proste si uzil. Chlap po jednom aj ked skvelom sexe neupadne do nekonecnej zalubenosti 😎 Na to treba ine veci, ako len sex. A myslis, ze teraz sa bude moct do Teba zalubit, ked vie, ze si podviedla este svojho terajsieho priatela? Bude si Ta za to vazit?
No a tie pocity...to je cisty sexualny osial, nie prava laska 😉

Takze radim vychladnut, prehodnotit svoj vztah s terajsim priatelom, ci v nom vidis buducnost. Lebo na zaklade Tvojho opisu situacie sa ani necudujem, ze doteraz si mala len kratkodobe vztahy. Ale si este mlada, ten pravy este na TEba caka.
Ale najprv treba trosku dozriet.

mariahpd
12. apr 2014

Byt s priatelom zo sucitu je hlupost, nemate ziadne spolocne zavazky, deti, majetky atď, takze nemusis racionalne riesit nic mimo vztahu a to je plus. Ono totiz priatelovi si uz srdce zlomila, len on to este neciti, ved pises, ze sa s tym druhym stretavas mesiac, si don zalubena a sex bol asi iba dalsi level. Neviem, co riesis, ved uz si si vybrala - toho druheho. To, ze sa bojis povedat pravdu, je druha vec, ale zachovala si sa nepekne, lebo najprv si sa mala rozist s jednym a potom ist do postele sdruhym, takze fakt, ze je to tazke, ber ako "trest". Uprimne dufam, ze si si vybrala dobre a prajem stastnu buducnost

cerez
12. apr 2014

Čo ti na to napísať? Obetovať sa a byť nešťastná? Alebo ísť za šťastím, ktoré v podstate ani nevieš či bude koniec koncom šťastné? Sľubovať, že si ťa vezme a ešte s tebou ani nechodí, tak to je dosť naivné. Tvoj nový priateľ nikomu neublížil, on svoj vzťah si vyriešil. A na tvojom priateľovi mu nezáleží. Jemu ide len o teba. Ale ty si ublížila svojmu priateľovi, ktorý si to určite nezaslúžil. Mala si si poriešiť svoj terajší vzťah a potom riešiť nového priateľa. Myslím, že v tomto prípade je dobré ukončiť svoj terajší vzťah, pretože si priateľ zaslúži človeka vedľa seba úprimného. Prepáč za tvrdú kritiku, ale nadalo mi to.

tomiholjubavi
12. apr 2014

Moja rada je - rozid sa s terajsim priatelom. Nezasluzis si ho...mas ho len ako rezervu, plan B a vskutocnosti chces niekoho ineho. je to pokrytecke a nespravodlive voci cloveku, ktory ta ma skutocne rad...keby ti kamarat povedal, ze ta lubi, isto by si dilemu nemala...a o jeho zlomene srdce sa neboj. Ovela skor preboli rozhod teraz, ako ked ho budes robit este mesiace parohacom... 😅

koala7
13. apr 2014

Ja si myslim ze v tom mas jasno, si mlada, naco ostavat v neperspektivnom vztahu. Isla by som do toho s tym druhym, jeho ex odpinknite a svojmu vysvetli ako sa veci maju, ze ho nemilujes. Nemusis mu vraviet ze si ho podviedla, zbytocne ho ranis.

Chod do toho kym si mlada, lebo tu o 20 rokov budes pisat ako velmi stale toho vysneneho lubis, ale okolnosti nikdy nedovolili aby ste boli spolu. To tu milion zien stale pise. Podla mna su okolnosti len take ake si vytvorite.

Mzno sa z neho naozaj vykluje manzel, mozno ta len blazni a prjde to, ale nebudes lutovat,z e si to neskusila. Nemas 50 rokov aby si ostavala vo vztahu kde mas "len rada".

edie63
13. apr 2014

"Nechcem sa s priatelom rozist lebo mu to zlomi srdce"
"tak radsej ostanem s mojim terajsim priatelom, nech je stastny aspon on ked ja som nestastna"

Este akoze ty si ta dobra, ved ty chces len to najlepsie pre svojho priatela? 🤐 Vsak si ho totalne ponizila s tym, ze si ho podviedla, nehovoriac o tom, ze mas pocit, ze si zamilovana do toho druheho. Najlepsie, co pre neho mozes urobit (ano, pre neho, pretoze pre svoje dobro si uz urobila dost) je to, ze sa mu priznas a odides od neho.

ivuska6
13. apr 2014

ja by som zacala takto toho co mas si ho opisala perfektne s + hodnotami ale najdi tie plusove hodnoty aj na tom kamaratovi co si donho zalubena kolky ma vstach ked sa rozisiel stou co mal.kolko bab mal len tak na spanie medzi tym ako mal tu priatelku az po rozchod snou. ty mas poblaznenu hlavu donho a vtedy je clovek stastnejsi zamilovany a zaslepeny a vobec si neuvedomujes a nevazis to co mas uz dva roky pri sebe ked by ti modre zneba zniesol . ale pokial nemate deti a chces odyst chod pokial nieje neskoro ale aby si nedopadla tak ako ta ktoru prave odkopol a potom bude neskoro si trieskat hlavu o vankus ze akeho perfektneho chlapa som opustila . a vzdy to tak byva ze ked je chlap perfektny pomoze zniesol by aj modre z neba tak zenu ma opak taku bestiu ktora si ho nezasluzi a aj u zien to tak je poriadna zena si najde debila . nie hned zistis co si nasla a co stratila az cas ukaze.