Nikde nechodim nemam ziadne kamaratky ani nic. Manzel bol tyzden prec kvoli praci bola som sama s detmi. Dnes ma moj brat meniny tak sme si dali spolu flasu vina a on vecer ide oslavovat meniny do pizzerky chcela som ist aj ja a manzel mi to zakazal. Liecim sa na depresiu uz je to pod kontrolou no beriem tabletky a on nechce aby som pila co chapem no na druhej strane sa citim ako vazen. Potom povedal sak chod ked chces drzat ta tu nebudem. No potom sa bude hnevat. No tak som nestastna ja velmi. Ani sa nemozem trochu zabavit ani nic len sediet doma na riti a starat sa o deti 😔😔😔
Veru len chod si manzelka, matka, ale predovsetkym zena! Zena,kt.potrebuje obcas vypnut a ist normalne vona aspon na chvilu., manzel bude sice ,,nasraty”., ale ty si len clovek a chces si oddychnut.,, pri detoch je to normalne., ;).,, ale kedze beries tabletky na depresiu., alkohol by som vynechala., da sa skvelo zabavit aj bez neho ;)., drzim palce a zabav sa., daj vediet ako si dopadla ;)
Ach no ,je to tak . 😏
Vies, das si flasu vina a teraz zalujes na muza.
Najprv "zakazal mi" vo mne vzbudilo nepokoj, lebo zakazovat niekomu nieco je velmi divne a pre mna neziaduce, ale moze ti tvoj manzel doverovat?
Ono vies, z praxe - depresia ti ublizuje, je to vazne ochorenie, ale zaroven to ma vplyv aj na celu tvoju rodinu. Aky mal tvoj manzel dovod zakazovat ti ist na pizzu? Strach, ze budes slopat?
Asi sa bojí, že aj tam budeš piť. Polovica fľaše je dosť aj keď je to víno a nie tvrdé, ešte keď berieš tabletky a máš depresie. Možno by si pokazila aj tu oslavu, piť na depky je také no... Plus, my nevieme ako si sa správala pred liekmi, či si trošku popíjala (aj to sa stáva), alebo niečo iné sa u vás dialo... Proste chod inokedy sa sama prejsť s kamoškami, sadnite si na kávu, chod nakupovať, povedz ze potrebuješ víkend osamote, zaslúžiš si to, to je jasne.
Beries antidepresiva a zalievas ich vinom a muz je zly. Myslim, ze treba prehodnotit liecbu, lebo Tvoj usudok je zjavne nejasny.
urcite by ti dobre padlo vypustit paru. ved kazdy z nas to cas od casu potrebuje. kludne aj flasou vina. akurat, ze tie lieky no. este vydrz. my ta mozeme polutovat a pochopit ale manzel ma veru pravdu.
chodte niekde spolu s muzom. aspon raz za cas nech vam deri povaruju rodicia a chodte trebars do tepluch bazenov, urobte si pobyt aspon na 2 noci.
Choď sa zabaviť bez alkoholu