Dobrý večer, chcela by som sa podeliť o svoje myšlienky. Spoznala som jedného mladého muža (máme obaja okolo 20). V máji sme začali chodiť von a na prvom stretnutí už bola pusa, dala som mu ju prvá. Cítila som sa výborne, spokojne a stretávali sme sa mesiac aj dvakrát cez týždeň. Boli medzi nami jemné nežnosti. Keďže prejavoval záujem brala som to,že ok a sadol mi aj ako človek a ako niekto s kým by som aj chcela chodiť. Potom však som mala pocit,že niečo sa zmenilo. Povedal mi,že ma má rád, ale ešte nevie čo chce a bolo prenho náročna vzdialenosť. Ja som názoru,že kto chce si ide za svojim a to mi príde ako také slabé vyhováranie sa. Nechal by tomu voľnosť.To som rešpektovala, no bola som smutná. Mám ho stále rada a videli sme sa po dvoch mesiacoch ( Vtedy som to sekla). Bolo to ako predtým. Túlili sme sa a tak...
Je to moja prvá láska. Teraz sa cítim byť neschopná, že že on chce asi niečo iné a trápi ma to. Ja viem čo chcem, ale nemôžem na silu tlačiť, tým by som ho odohnala. Sme k sebe veľmi otvorený. Komunikáciu aj keď boli menšie nedostatky sme v kľude prebrali, nejak sme to vyriešili alebo kompromis. Veľmi sa mi páči, priťahuje ma. Neviem či by malo cenu sa o tom baviť. Nechcem ísť moc na to rýchlo. Chcem byť milovaná aj niekým druhým. Roky som sa spoznávala, zistila som čo chcem a tak... Čo by ste mi poradili ? Pardon za chyby.
Ďakujem
Daj tomu čas a buď trpezlivá, čas ukáže ako sa veci vývinu 😊 chlapec sa len možno trochu zľakol 😃
A ako daleko byvate od seba?
TT - ZA sme tak...
To je este kratky cas,....to je len ocarenie a fyzicka pritazlivost, ktoru viac raz spominas...lebo zeny sa tak rychlo emocne "naviazu".
Obaja musia chciet, inak to nema zmysel.
My sme s mojim vacsinou telefonovali, lebo sme boli od seba 100km a ked prisiel on alebo ja na vikend, tak to veru nebolo kazdy tyzden. Neskor si hladal pracu a byval blizsie pri mne. Ale dialka nebola pre nas problem. Uz sme 10r manzelia.
Neviem no..ja som si v tvojich rokoch nasiel frajerku, ktora byvala 200 km odomna a fungovalo nam to aj na dialku...kazdy druhy vikend som sa snazil za nou prist, nadrabal som si v robote atd... a po 2 mesiacoch sa uz prestahovala ku nam. V tvojom pripade by som netlacil na pilu a aj ked ti to s tymto nevyjde, tak stretnes este x dalsich. Si mlada.
@euka210 diaľka mi neprekáža. Pozorujem na sebe,že situáciu dokážem brať s nadhľadom. Som veľmi duchovne - vnútorné založená ak to tak mám nazvať. Ide mi o túto potrebu ako každej žene.
Na druhú stranu som rada iniciatívna, ale v norme. Mám tento pocit uňho,že mi s ním je dobre,ale nie to ešte vážne.
@trollfacewow myslím aj na to,že som ešte mladá a mám možnosti. Premýšľam,že mu mám povedať čo vyžadujem a aké mám potreby,ale nebudem do toho zatahovat možnost vzťahu
@trollfacewow Uvidím ako sa to bude uberať a tak... Aspoň zistím či mi za to stojí. Viem,že to pre druhú stranu je náročné, ale potrebujem vedieť či ma chce a tak
Pises, ze potrebujes vediet, ci ta chce, ale odpoved ti podla mna dal uz aj sam....nevie, co chce a vyhovara sa na vzdialenost. Poviem ti nieco, co aj mne dlho trvalo, kym som na to naozaj prisla - ak muz zenu naozaj chce, preplava aj cez Atlanticky ocean, aby s nou bol, bude ju bombardovat sms a telefonatmi, dobyjat. Ak ho odradza vzdialenost medzi TT a ZA, tak to nemysli vazne a nestoji ti za to, aby si sa nim vobec este dalej zaoberala. Ty uz vies, co od vztahu ocakavas, chces dlhodoby vztah, s tymto chalanom uz nestracaj cas.
@savanna presne tak
Ak by ťa naozaj ale naozaj chcel, tak príde aj busom, vlakom (za 2 hodiny je u teba)...toto nie je diaľka, ktorá sa nedá prekonať
@bennn To znie krásne, ďakujem. Tak uvidím buď ako skúsenosť alebo tak...
Na vzťah ak má mať perspektívu musia byť dvaja odhodlaní do vzťahu ísť. Boli situácie, kedy jedna strana druhu takzvané namotal a sekne to ci od mlčí sa..... Tento vzťah nevztah je postavený natom, že ste si sympaticki ale on v budúcnosti tohto vzťahu nemá jasno a možno je to takto lepšie, lebo nestrácas čas s človekom, ktorý to nemá ujasnene co od vzťahu (s tebou) očakáva a co je ochotný pre vzťah obetovať. Môže sa stať, že sa ozve, keď už budeš zadaná a zamotal ti hlavu, i to sa stáva.....
Je na tebe, čo budeš robiť, ale nútiť ho do stretávania sa veľký význam nemá, lebo keď potom niečo zahapruje povie, že on vážny vzťah nechcel, to ty....
Bud otvorená ďalším príležitostiam zoznámiť sa a raz budeš spomínať nato ako si trávila dlhé chvíle úvahami..... Podstatné je, že máš jasno co chceš, on nie. Nútiť ho nemá vyznám, treba pomyselnej obrátiť list a mat oči otvorené, nikde čaká ten, ktorý má jasno, bude rozhodnejsi a možno sa tento dovtedy rozhodne.....