Som nespokojná so svojou súčasnou situáciou

2. aug 2021

Dobrý večer, chcela by som sa podeliť o svoje myšlienky. Spoznala som jedného mladého muža (máme obaja okolo 20). V máji sme začali chodiť von a na prvom stretnutí už bola pusa, dala som mu ju prvá. Cítila som sa výborne, spokojne a stretávali sme sa mesiac aj dvakrát cez týždeň. Boli medzi nami jemné nežnosti. Keďže prejavoval záujem brala som to,že ok a sadol mi aj ako človek a ako niekto s kým by som aj chcela chodiť. Potom však som mala pocit,že niečo sa zmenilo. Povedal mi,že ma má rád, ale ešte nevie čo chce a bolo prenho náročna vzdialenosť. Ja som názoru,že kto chce si ide za svojim a to mi príde ako také slabé vyhováranie sa. Nechal by tomu voľnosť.To som rešpektovala, no bola som smutná. Mám ho stále rada a videli sme sa po dvoch mesiacoch ( Vtedy som to sekla). Bolo to ako predtým. Túlili sme sa a tak...

Je to moja prvá láska. Teraz sa cítim byť neschopná, že že on chce asi niečo iné a trápi ma to. Ja viem čo chcem, ale nemôžem na silu tlačiť, tým by som ho odohnala. Sme k sebe veľmi otvorený. Komunikáciu aj keď boli menšie nedostatky sme v kľude prebrali, nejak sme to vyriešili alebo kompromis. Veľmi sa mi páči, priťahuje ma. Neviem či by malo cenu sa o tom baviť. Nechcem ísť moc na to rýchlo. Chcem byť milovaná aj niekým druhým. Roky som sa spoznávala, zistila som čo chcem a tak... Čo by ste mi poradili ? Pardon za chyby.

Ďakujem

jajka71
2. aug 2021

Na vzťah ak má mať perspektívu musia byť dvaja odhodlaní do vzťahu ísť. Boli situácie, kedy jedna strana druhu takzvané namotal a sekne to ci od mlčí sa..... Tento vzťah nevztah je postavený natom, že ste si sympaticki ale on v budúcnosti tohto vzťahu nemá jasno a možno je to takto lepšie, lebo nestrácas čas s človekom, ktorý to nemá ujasnene co od vzťahu (s tebou) očakáva a co je ochotný pre vzťah obetovať. Môže sa stať, že sa ozve, keď už budeš zadaná a zamotal ti hlavu, i to sa stáva.....
Je na tebe, čo budeš robiť, ale nútiť ho do stretávania sa veľký význam nemá, lebo keď potom niečo zahapruje povie, že on vážny vzťah nechcel, to ty....

Bud otvorená ďalším príležitostiam zoznámiť sa a raz budeš spomínať nato ako si trávila dlhé chvíle úvahami..... Podstatné je, že máš jasno co chceš, on nie. Nútiť ho nemá vyznám, treba pomyselnej obrátiť list a mat oči otvorené, nikde čaká ten, ktorý má jasno, bude rozhodnejsi a možno sa tento dovtedy rozhodne.....

mell27
2. aug 2021

Daj tomu čas a buď trpezlivá, čas ukáže ako sa veci vývinu 😊 chlapec sa len možno trochu zľakol 😃

trollfacewow
2. aug 2021

A ako daleko byvate od seba?

autor
2. aug 2021

TT - ZA sme tak...

euka210
2. aug 2021

To je este kratky cas,....to je len ocarenie a fyzicka pritazlivost, ktoru viac raz spominas...lebo zeny sa tak rychlo emocne "naviazu".
Obaja musia chciet, inak to nema zmysel.
My sme s mojim vacsinou telefonovali, lebo sme boli od seba 100km a ked prisiel on alebo ja na vikend, tak to veru nebolo kazdy tyzden. Neskor si hladal pracu a byval blizsie pri mne. Ale dialka nebola pre nas problem. Uz sme 10r manzelia.

trollfacewow
2. aug 2021

Neviem no..ja som si v tvojich rokoch nasiel frajerku, ktora byvala 200 km odomna a fungovalo nam to aj na dialku...kazdy druhy vikend som sa snazil za nou prist, nadrabal som si v robote atd... a po 2 mesiacoch sa uz prestahovala ku nam. V tvojom pripade by som netlacil na pilu a aj ked ti to s tymto nevyjde, tak stretnes este x dalsich. Si mlada.

autor
2. aug 2021

@euka210 diaľka mi neprekáža. Pozorujem na sebe,že situáciu dokážem brať s nadhľadom. Som veľmi duchovne - vnútorné založená ak to tak mám nazvať. Ide mi o túto potrebu ako každej žene.
Na druhú stranu som rada iniciatívna, ale v norme. Mám tento pocit uňho,že mi s ním je dobre,ale nie to ešte vážne.

autor
2. aug 2021

@trollfacewow myslím aj na to,že som ešte mladá a mám možnosti. Premýšľam,že mu mám povedať čo vyžadujem a aké mám potreby,ale nebudem do toho zatahovat možnost vzťahu

autor
2. aug 2021

@trollfacewow Uvidím ako sa to bude uberať a tak... Aspoň zistím či mi za to stojí. Viem,že to pre druhú stranu je náročné, ale potrebujem vedieť či ma chce a tak

savanna
2. aug 2021

Pises, ze potrebujes vediet, ci ta chce, ale odpoved ti podla mna dal uz aj sam....nevie, co chce a vyhovara sa na vzdialenost. Poviem ti nieco, co aj mne dlho trvalo, kym som na to naozaj prisla - ak muz zenu naozaj chce, preplava aj cez Atlanticky ocean, aby s nou bol, bude ju bombardovat sms a telefonatmi, dobyjat. Ak ho odradza vzdialenost medzi TT a ZA, tak to nemysli vazne a nestoji ti za to, aby si sa nim vobec este dalej zaoberala. Ty uz vies, co od vztahu ocakavas, chces dlhodoby vztah, s tymto chalanom uz nestracaj cas.

marcellka32
3. aug 2021

@savanna presne tak

marcellka32
3. aug 2021

Ak by ťa naozaj ale naozaj chcel, tak príde aj busom, vlakom (za 2 hodiny je u teba)...toto nie je diaľka, ktorá sa nedá prekonať

bennn
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
3. aug 2021

@bennn To znie krásne, ďakujem. Tak uvidím buď ako skúsenosť alebo tak...