Som naviazaná na priateľa

26. sep 2020

Ahoj mám pol roka priatela s ktorym sa vidim 2x tyzdenne je tam nejaka dialka.
Kazdy den ale komunikujeme cez socialnu siet.
Ide o to že som vždy strašne smutna keď musi offline, napriklad že si ide zašportovat alebo musi pracovat, ide spať. Niekedy mi aj slza ubehne. Nie som žiadne dieta mam skoro 25 a neviem si už dat rady. Mam vlastny zivot, koničky atď ale keď viem že najblizsie 3-4-5-6hodin mi nič nenapise som smutna ako keby bol koniec sveta. Pri tom si stale opakujem však nič sa nekonči, ešte budeme spolu často aj tak vždy keď sa so mnou rozluči mam pocit ako keby to bolo navzdy :(

pribinak
26. sep 2020

Nedá sa ti presťahovať k nemu, alebo on k tebe?

autor
26. sep 2020

@pribinak nedá študujeme vš v rozdielnych mestach

anita6666
26. sep 2020

Presne tak,mala by si s ním žiť a potom uvidíš,aká budeš šťastná,keď príde chvíľa,že ho neuvidis,v lepšom prípade už nikdy 😂

sense
26. sep 2020

Zalubenostou sa život nekončí,..... Keď máš koníčky a priateľov venuj sa im.... A čas ti rýchlejšie ubrhne

h2
26. sep 2020

Ahoj, dúfam, že tieto smutné prejavy si nechávaš pre seba a nedávaš ich najavo pred ním. Ináč sa Ti môže stať, že si poplačeš dlhšie, keď Ťa nechá. Možno to vyznieva tvrdo, ale myslím to s Tebou dobre, toto chlapi radi nemajú.

annamarin
26. sep 2020

Radšej mu o tom nehovor. Ved si vždy povedz, že to nie je navždy a teš sa z toho, že si pre neho taká dôležitá, že s tebou chodí. 😇

andreatytler
26. sep 2020

To je v pohode... to tak ma byt ak si velmi zalubena... to ma boliet aj ked sa lucite len na par hodin... casom sa to zmeni, tak si to zatial uzivaj...
Skus o tom pisat... basnicky alebo pribehy... daj tym zamilovanym pocitom formu a daj ich zo seba von...

autor
26. sep 2020

@h2 nechavam pre seba, ked napise dobru noc tak pekne sa s nim rozlucim, len potom som uz smutna ale to on nevie

moonlight1210
26. sep 2020

A nemozes sa skor tesit, ze o 5-6 hodin sa zas uvidite? Hladiet skor do buducnosti (ze budete spolu), ako sa obracat za minulostou (ze este pred chvilou ste si pisali a uz je ticho).

A dufam, ze tato zavislost na nom ta coskoro prejde, lebo inak budes vo vztahu plakat este casto, aj ked budete spolu byvat. Ale uz z inych, ovela utrapenejsich dovodov.

matqa411211
26. sep 2020

Nechapem tie komenty, ano ano vam by urcite nebolo smutno a ona je iba "zavisla" ja ta uplne chapem a vidiet sa 2x do tyzdna je nic moc... mam to niekedy podobne a aspon to pisanie mi pride ako keby sme "spolu" ale ked si popiseme mozno hodku a potom 3-4-6hodin nic? Tak dakujem pekne... to si toho za den asi vela nepoviete, skuste si to vy ktore tu pisete ze je zavisla zrazu takto sa rozdelit a odmlcat ci by vam nebolo smutno... a ak nie asi je aj niekde chyba
Viem ze chlapom to niektorym staci a neuvedomia si to, radsej rozpravaju ako vypisuju, na tvojom mieste by som sa s nim o tom porozpravala ale zaroven moc netlacila a vsetko sa snazila vysvetlit zo svojho uhla pohladu, vo vztahu musite byt predsa obaja statni 🙂

ivangeline
26. sep 2020

Zaľúbenosť. ❤️🌷

h2
26. sep 2020

@matqa411211 Ale no, nepreháňaj. V časoch, keď som ja študovala na VŠ neboli bežné mobily, ani internet, o sociálnych sieťach ani nehovoriac. Mala som kopec spolužiakov a spolužiačok, ktorí mali partnera v inom meste. Videli sa len cez víkendy. Cez týždeň si mohli maximálne tak občas zavolať na pevnú linku, ak vôbec. Oproti tomu je dnešná doba super, môžu sa nielen počuť, ale aj vidieť, kedy len chcú.
A nie, nie je mi smutno, keď svojho muža nevidím a nepočujem aj viac, ako 12 hodín, keď je napríklad v práci.

matqa411211
27. sep 2020

@h2 a? Myslis ze im nebolo smutno? Ja viem aka bola doba, dnes je ina tak neviem preco by sa mali spravat ako keby nemali moznosti sa kontaktovat...

matqa411211
27. sep 2020

@h2 a este je rozdiel ked sa ti ten muz po praci vrati domov 🙂

h2
27. sep 2020

@matqa411211 Nikde nepíšem, že im nebolo smutno, ani že sa majú správať, ako keby nemali možnosť sa kontaktovať. Neviem, kde si to z môjho príspevku zobrala.

matqa411211
27. sep 2020

@h2 z toho ze dufas ze si tieto smutne prejavy nechava pre seba, tak ona ma byt smutna aby ju chlap nenechal namiesto toho aby sa o tom porozpravali lebo niekedy to bolo horsie?

h2
27. sep 2020

@matqa411211 Evidentne nerozumiem ani ja Tebe, ani Ty mne, takže to radšej nechajme, dúfam, že aspoň autorka ma pochopila.