Doteraz som visela na manželovi.
Teraz som si to začala uvedomova..Vždy som sa tešila keď príde z práce ,keď bude mať voľno ..
Ale teraz som si uvedomila že iné má ani v živote nenaplnalo ako tráviť čas s ním. Možno mi to otvorilo oči keďže on sa trochu aj zmenil.. trávi viac čas s kamarátmi a rodinou. Uvedomila som si že on to tak necíti ,tak prečo by som mala ja . Myslím si že to bolo zle . A váš názor na to ?
vopred sa ospravedlnujem, ak sa mylim, ale v poslednom case su tu nejake anketarske prispevky.
@janetinka27 neviem 😁je tu toho hodne
Tak určite to nieje normálne,na mužovi visieť 24/7 v týždni.Ved to by začalo liezsť každému na nervy.Clovek potrebuje aj s iným prehovoriť,vo väčšej miere extrovert.Dobré je,že si si to uvedomila.Budete si vzácnejší.
Je dobre, že si si to uvedomila. Držím palce, aby si to zmenila a začala žiť svoj život najmä pre seba 👍.
Však to je krásne, že ho máš tak rada ale samozrejme, že potrebuješ aj niečo iné
ale ved je to pekne nahodou, aspon vidiet ze ho lubis 🙂 a zase na druhu stranu podla mna je fajn aj ked kazdy travite cas osamote alebo s kamosmi 🙂 nic sa neruca, len si mozes najst vlastne zaluby konicky.
Samozrejme, ze nie je dobre na niekom visiet, treba mat vlastne zaluby, vlastny sposob travenia casu a cas pre seba