Som naviazaná na manžela

5. nov 2021

Doteraz som visela na manželovi.
Teraz som si to začala uvedomova..Vždy som sa tešila keď príde z práce ,keď bude mať voľno ..
Ale teraz som si uvedomila že iné má ani v živote nenaplnalo ako tráviť čas s ním. Možno mi to otvorilo oči keďže on sa trochu aj zmenil.. trávi viac čas s kamarátmi a rodinou. Uvedomila som si že on to tak necíti ,tak prečo by som mala ja . Myslím si že to bolo zle . A váš názor na to ?

miusa00
5. nov 2021

Samozrejme, ze nie je dobre na niekom visiet, treba mat vlastne zaluby, vlastny sposob travenia casu a cas pre seba

janetinka27
5. nov 2021

vopred sa ospravedlnujem, ak sa mylim, ale v poslednom case su tu nejake anketarske prispevky.

autor
5. nov 2021

@janetinka27 neviem 😁je tu toho hodne

retatka
5. nov 2021

Tak určite to nieje normálne,na mužovi visieť 24/7 v týždni.Ved to by začalo liezsť každému na nervy.Clovek potrebuje aj s iným prehovoriť,vo väčšej miere extrovert.Dobré je,že si si to uvedomila.Budete si vzácnejší.

rawmamka
5. nov 2021

Je dobre, že si si to uvedomila. Držím palce, aby si to zmenila a začala žiť svoj život najmä pre seba 👍.

bloger
5. nov 2021

Však to je krásne, že ho máš tak rada ale samozrejme, že potrebuješ aj niečo iné

tyaja5
5. nov 2021

ale ved je to pekne nahodou, aspon vidiet ze ho lubis 🙂 a zase na druhu stranu podla mna je fajn aj ked kazdy travite cas osamote alebo s kamosmi 🙂 nic sa neruca, len si mozes najst vlastne zaluby konicky.