Som naozaj nemožná?

7. jún 2022

Ahojte, potrebovala by som počuť váš nestranný názor, lebo ja už začí´nam strácať súdnosť voči sebe. Začínam si už pripadať totálne neschopná manželka, gazdiná a mama. Posledné mesiace ma manžel kritizuje a obviňuje skoro každý deň a za blbosti. Dnes napríklad za to, že sa na linke pokazil melón, ktorý on lyžicou skoro celý vydlabal a nechal tak (To, že ho zjedol sám, Resp nám nechal len kraje neriešim). Na moju reakciu, že on ho jedol a nechal tak povedal, že ja som žena a mala by som to upratať. On má na starosti technické veci okolo domu, inak nemam od neho očakávať viac. Podotýkam, že manžel už do práce nechodí (lebo nemusí), takze býva skoro stále doma. Minule keď bola dcerka chorá, navarila som čaj a kým bol horúci išla som zatiaľ upratať a uspať mladšiu dcérku. Zabudla som staršej naliať do pohára, zvozil ma, že čo som za otrasnú mamu, že dcére ani čaj nenalejem. Na moju reakciu, že som zabudla a mohol jej naliať sám, povedal, že ja som mama a mám sa starať. Keď som napríklad nechala odmočiť špinavý riad v dreze, prišiel a vyvolal hádku, či som sibnutá, že ten drez nie je ešte dobre ukotvený (drez je tam už vyše roka). zabudla som na to, že ho kamenári ukotvili len provizórne. Keď som ochorela s deťmi tak ma poslal k mame na chalupu, aby náhodou neochorel aj on a že chce robiť okolo domu. Takže namiesto toho, aby som sa liečila v posteli, tak som chorá s dvomi deťmi cestovala dve a pol hodiny k mame, kde som bola na ne sama (mama bola v tom case v BA v práci). Deti som dala do poriadku ale skoncila som nakoniec na antibiotikách. On keď je chorý, tak je celý týždeň zavretý v detskej izbe, a ja sa starám o všetko. O to viac ma táto kritika mrzí, keď som celé dni na nohách a behám okolo detí a domácnosti. Poslednú dobu som sa navyše starala aj o neter a synovca, lebo manzelova sestra má problémy s drogami, má nového frajera, kedykoľvek si od svojich detí odíde a je preč aj týždeň - vtedy sa stará svokra a my pomáhame. Keď sa jej uráčilo vrátiť sa naspäť tak manžel len utrúsil, že hlavné je, že sa jej nič zlé nestalo.

matovicova
7. jún 2022

To nie je muž, to je hovado 🙄 Nemožná áno si, lebo so sebou necháš zametať.. Ešte môžeš prísť na milenku a bude dokonané 🤔

trema
7. jún 2022

Nemožný je tvoj chlap

0silvia0
7. jún 2022

A nechces toho svojho pana uzasneho kopnut do zadku? A on co robi ked nemusi nic robit? Z coho zijete?

autor
7. jún 2022

@0silvia0 z dividendov

maminkadeticiek
7. jún 2022

Je to chuj.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
7. jún 2022

Len jedno slovo mi na tvojho muža napadlo, ale to sem nenapíšem, lebo som slušne vychovaná. Ale začína sa na ko a končí na kot. 😏

kakawah
7. jún 2022

Bože, nemám slov. Ruky a nohy by som mala bozkávať mojmu mužovi každý deň, zato čo pre naše deti a pre mňa robí.Ked si rozkãžu palacinky, puding, rezance s makom,..... Nemá problém urobiť. Modré z neba by zniesol. Jemine veď sú to aj jeho deti, veď môže naliať ten čaj, taká maličkosť. Pride mi hrozne sebecký, zahľadený len do seba, s nejakymi poruchami osobnosti. No normálne to nie je na 100% . A to prečo dovolíš toto?

kandelabra
7. jún 2022

Nie si nemožná, on je blbec. Musíš sa vedieť obrániť. Si jeho manželka, nie slúžka a už vôbec nie kus handry, aby si takto o teba otieral hubu. Možno práve to je chyba, že si celý deň na nohách a beháš okolo domácnosti, snažíš sa. Mala som známu, tá tvrdila, že treba mužovi aj trochu nahubovať, aby nezabudol, že všetko čo pre rodinu robíš nie je samozrejmosť a že to kľudne môže byť aj inak. Myslím, že niečo pravdy na tom bude.

denithestrange1993
7. jún 2022

Ty sa o vsetko staras,este aj jeho sestre robis babysitting, kedze je fetka a ako vdaka nuliva ucta voci tebe. Ma trosku pomylene funkcie matka vs. sluzka,cudujsasvete nie je to to iste.

dankanka
8. jún 2022

Takze on je majster sveta lebo uz moze robit len co chce a kedy chce..gratulujem..dako mu to stuplo do hlavy. Porozpravaj sa s nim, ze takto zit nechces. Ze ak sa nezmeni, opustite ho. Sprava sa k tebe hnusne, surovo, chladne.

andreatytler
8. jún 2022

Co si urobila po tom ako ta zvozil za ten melon? Upratala si to?

koniarova
8. jún 2022

Nič ti nepomôže. Buď to budeš trpiet ďalej alebo sa rozvedies. On sa nezmení.

pallacinka29
8. jún 2022

dobreho chuja mas, prepac…

pribinak
8. jún 2022

To kde si takého debila našla?

kassandra25
8. jún 2022

Rozne pripady, situacie, co si tu opisala, mi zneju ako vtah : pan vrz. otrokyňa. Vyuziva ta nielen pre vlastne dobro jeho zivota, ale aj pre dobro jeho rodiny, sestry. Berie ta ako otroka, sluzku, boxovaci mech, aspon na slovne vybitie sa. Mozno raz sa dostane aj k uderom fyzickym. Darmo hladas tam lasku, a ocakavas ju, ked ziadna nie je. Neviem ani priblizit jeho vztah ku tebe, ale ovela mensi odpor bude mat zrejme ku susedom a neznamemu cloveku. Mala by si mu absolutne a jedine dopriat pobyt a celozivotne byvanie bez teba, bez vas, aby teba nikto nemusel psychicky tyrat a vyuzivat pre vlastne dobro a jeho rodinu a aby si muz usporiadal byvanie sam, a sam si hospodaril s melonom na linke. Si tak velmi odkazana na svoje zametanie a handrkovanie?

elenita
8. jún 2022

Ahoj, kolko mate rokov a kolko Vase deti? Ako dlho ste spolu? Iste sama vies, ze toto normalny partner nerobi. Si tyrana zena. Ako si vobec mohla dopustit a nechat sa dotlacit do toho, ze sama chora a s chorymi detmi sa trmacas 2,5 hod prec, lebo panko to tak chce?? Co je on kral a Ty nevolny poddany? A ked Ty si nemozna, lebo nenalejes caj dietatu, kym sa staras o druhe dieta, ona je potom aka matka, ked necha 2 deti len tak a ide za frajerom?? Toto sa Tvojho milostiveho manzela spytaj. Ale viem, ze toto by si si nedovolila. Zena, spamataj sa a otvor oci. Nenechaj takto so sebou zaobchadzat. Co myslis, aky vzor dostanu deti do zivota?

lasoli
8. jún 2022

no nemozny je skor on.Alw tk vydrz,zamestnas sa a potom si domacnost aj staristlivost o deti podelite napoly.

marca12
8. jún 2022

Ani by ma nehlo chora sa trepat s detmi prec z domu. Nesmies mu ustupovat!!!

panelacikova
8. jún 2022

opäť dávam do pléna rečnícku otázku..... "Načo má žena s takým hovnom druhé dieťa?"

lienka.7
8. jún 2022

No mas doma debila. Co ine dodať. Vies to aj sama... a nie, nie si ty divná, to on je lenivé hovado

elizabet173
8. jún 2022

ani som to nedočítala. Áno, si nemožná, lebo roky ustupuješ, lebo si už dávno netreskla do stola a nenahúkala na muža a nenaváľala na neho viac povinností a nezačala kritizovať ty jeho.

elizabet173
8. jún 2022

@panelacikova dúfam, že odpoveď bude, aby malo súrodenca a urve ma 😠
@h2 👍

k0l0b3zka
8. jún 2022

Aj ked asi nepozname cely pribeh tak sibnuta urcite nie si. Z tohto co si napisala, sa sprava velmi zle. Mozno ma na teba nejake vnutorne nervy, alebo tebou totalne pohrda. Kazdopadne, takto to v zdravom vztahu fungovat nema.

tykat
8. jún 2022

To ake velke by museli byt tie dividendy aby ma udrzali s tymto debilom.
Vyuzila by som ze je doma. Ty chod do prace a on nech sa stara o deti. Ste rodicia, rovnocenni. Okolo domu nech robi ked bude o deti postarane. A tiez by som sem tam zmizla, ked mas taku ochotnu svokru. Kludne na wellness pobyt, jeho sestra ma problem s drogami a ty mas problem s debilom, zasluzis si oddych a relax.

tykat
8. jún 2022

@panelacikova ...tak tu mozno kvoli dividendam... pekne vyzivne by mala ak im stacia na pohodlny zivot.

amiaja
8. jún 2022

Ani som to nedocitala. Idiot na pohladanie.
Kopnut do riti pana krala.

97tomi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ibrunova
8. jún 2022

To je tým, že je stále doma, tak mu z toho prepína, bohužiaľ.

solange7
8. jún 2022

Ďalší dement. Je ich ako húb po daždi.