Som náladová a na partnerovi mi všetko vadí

helenka999
27. nov 2018

ahojte .neviem kam som mala zalozit diskusiu tak sem .ide to ze nespoznavam samu seba ... v poslednej dobe mi vsetko vadi .vadim sama sebe .a vadi ki vsetko proste mozno sa budete aj smiat ale je to tak . zijem s priatelom v podnajme zajtra nastupuje do novej prace bol doma mesiac . a mne za ten mesiac zacal liezt hrozne na nervy .vadi mi na nom uplne vsetko .vadi mi ze sa sprchuje, vadi mi ako pije vodu , ked sa striha v kupelni, ze si da za den pivo, vadi mi ked namna prehovori vadi mi proste uplne vsetko stale sa hadame ka mam stale nervy myslela som si ze je to preto ze mam kramy tie ale davno skoncili neviem si pooct neviem kde je problem strasne ma to sere nikdy som takato nebola a fakt ma to mrzi lebo si to nezasluzi .viete mi nejako poradit? dakujem

baboobchod
27. nov 2018

@helenka999 a ty jemu ešte nevadíš? 😉

anve
27. nov 2018

@helenka999 no veru dievca mas averziu na vlastneho priatela...to sa asi nezmeni...ked niekoho lubis takvti nevadi ako ten clovek pije vodu atd. Ako mna tuez nahneva,ked muz po sebe necha bordel,ale zeby som sa nanho pozerala tak,ze mi vadi,ze vobec dycha a je vedla mna...Jedine ak by som ho uz nemohla vystat a tym padom by som to riesila rozchodom,kedze toho koho milujes a chces s nim zostarnut tak urcite by ti jeho pritomnost nemala vadit,ale mala by si byt rada za kazdu stravenu spolocnu chvilu.

evitka83
27. nov 2018

@helenka999 zajdi za gyn, nech ti skontroluje hormony...hak neberies?

helenka999
autor
27. nov 2018

@baboobchod ja neviem .urcite ano len nepovie to

helenka999
autor
27. nov 2018

@anve ja ho milujem .viem to sme spolu pomaly 4 roky a ozaj som takato nikdy nebola .fakt len prvy den menzesu ale aj to som len plakavala a tak nikdy mi tak nevadil ako teraz

helenka999
autor
27. nov 2018

@evitka83 nie neberiem ..

anve
27. nov 2018

@helenka999 tak potom sa snaz to nejako riesit...pretoze ty jemu zacnes luez na nervy tymi hadkami...fakt mozno hormony,alebo neviem.

loliki
27. nov 2018

@helenka999 Na zaciatok si daj Magnezium a Persen aspon 2 dni, potom uvidis. 🙂

helenka999
autor
27. nov 2018

@anve ja uz tiez neviem co so sebou asi potrebujem psychologa alebo hnet aj psychiatra myslim ze vybuchnem od zlosti niekedy .

helenka999
autor
27. nov 2018

@loliki to je na nervy ci co ? :D

loliki
27. nov 2018

@helenka999 vidim, ze ti to uz pomohlo len pri precitani. Ano, ukludnuje to. Ale vazne, kup si Magneziove tablety GALVEX 500mg , Persen forte, ak ti po 2 dnoch nebude lepsie, tak si vyhladaj psychologa. Pekny vecer. 🙂

helenka999
autor
27. nov 2018

@loliki dakujem . tak zajtra bezim do lekarne

catherinah
27. nov 2018

Daj si vysetrit aj stitnu zlazu. Krvny obraz, hormonalny profil.

asia83
28. nov 2018

@evitka83 Áno, vysoká či nízka hladina hormónu, poprípade doplniť magnézium/horčík. Dať si Magnéziu (minerálka), minimálne 70 percentnú horkú čokoládu.

juliet86
28. nov 2018

@helenka999 ked nastala ta zmena nalad. co sa vtedy dialo v tvojom/vasom zivote? ako prisiel o pracu? nie je tam nevypovedany hnev ohladom niecoho konkretneho?

helenka999
autor
28. nov 2018

@juliet86 no po pravde aj hej prisiel o pracu sice nie jeho pricinenim ale ajtak ma to stve kedze idu vianoce a mame jeden prijem z ktoreho platim najom .ale ako ja to chapem viem ze aj jeho to stve . len mne to zere nervy stale som v nervach stale rozmyslam a tak jediny na kom si tu zlost mozem vybit je on .bohuzial ..nechcem to tak ale neviem sa udrzat

0silvia0
28. nov 2018

@helenka999 jednoducho ti vadilo, že bol mesiac doma a ty si musela všetko ťahať. Navonok si sa tvárila chápavo, ale tvoje podvedomie s tým nebolo vôbec stotožnené a takto sa to prejavovalo.

seva22
28. nov 2018

Tiez si myslim ze citis krivdu:on bol doma,ty si makala...zle je ze nema ziadne uspory,aby prispieval do domacnosti aj ked nie je chvilu prijem...ale vo vztahu sa take veci stavaju...ty sa mozes ocitnut o mesiac na druhej strane a urcite by si nechcela,aby na teba zazeral a komentoval,ze plytvas vodou alebo ako hryzies jablko;)

lubisvecko
28. nov 2018

Treba sa zamysliet nad tym kedy toto vsetko zacalo, co bolo tym spustacom, podla mna mas v sebe nieco, co mu nevies odpustit, citis voci nemu krivdu jak tu uz zaznelo a skrz to vznika aj tato averzia. Skus sa zamysliet nad tym, ci ozaj sa chces odcudzit, ci ozaj uz s nim nechces byt, ci toto nie je vec, cez ktoru by si sa vedela preniest, ked si ju vyrozpravate

helenka999
autor
28. nov 2018

@lubisvecko
@seva22
@0silvia0 mate pravdu .uz sme si to vydiskutovali .je to vec ktora nieje asi az tak vazna ale urcite som mu ublizila aj ked to nepovie lebo som bola dost protivna . ako tak pozeram ale nerozumiem ako sa mi z nicoho nic zmenil nadpis v diskusii

juliet86
28. nov 2018

@helenka999 skus zajst k psychologovi

seva22
29. nov 2018

@helenka999 snad sa ti podari nejak mu tie "tazke" chvile vynahradit...samozrejme ak naozaj chces...nema zmysel sa neuprimne do niecoho nutit...aspon ja vzdy vycitim,kedy manzel naozaj uprimne mysli to,co hovori a robi,alebo sa len premaha,a vtedy ho stopnem,nech to nerobi,posledna vec ktoru chcem je,aby nieco robil nasilu,to by este znasobovalo jeho negativne pocity😉

caray
29. nov 2018

@seva22 takto by to aj malo byť, predsa keď ste spolu už nejakú dobu tak to odhadnúť vieš, ja to tiež vidím na tom mojom chlapovi, že kedy je všetko ok, kedy veci robí prirodzene a kedy ich robí len preto aby som ja bola v pohode

seva22
29. nov 2018

@caray ved to! Potom sa ta negativna energia prenasa z chlapov na nas a to nechceme;)

caray
29. nov 2018

@seva22 raz som v jednej knižke čítala presne o týchto veciach, že v partnerstve je to proste tak, že tie pocity, čo jeden potláča, tak sa prenášajú na toho druhého partnera a ten ich väčšinou vyjadruje a je to presne tak 🙂

helenka999
autor
29. nov 2018

ten moj je dost tolerantny to mozem povedat :D a to je mozno chyba .ja tiez viem ked je nervozny alebo bez nalady a on tiez to vidi na mne prave preto bol ticho ale uz sa rozpravame normalne 🙂 vyriesili sme to. to ako pije vodu mi ale stale vadi :D hrozne glgá :D :D

0silvia0
29. nov 2018

@helenka999 aj moja kolegyňa takto nahlas glgá, ale nedráždi ma to, len sa čudujem, či nemôže piť normálnejšie. A to glganie ti predtým nevadilo?😂

helenka999
autor
29. nov 2018

@0silvia0 na nom nie na druhych ano :D a teraz mi to aj na nom vadi

vanesanova
30. nov 2018

@helenka999 moja jedina pomoc je odist od neho na par dni vycistit si hlavu kludne sama chod napr. Do prirody do tatier ubytuj sa na vikend v nejakom peknom hotely a premyslaj co a ako dalej a uvidis ci ti zacne chybat alebo nie a ci sa skludnis ale urcite skus aj magnezium pi aj magneziu mineralku nanervy je to blahodarne no a po vikende si sadnite a rieste to nejak ak ho ale lubis podla mna potrebujes len pauzu odneho vycistit si hlavu a aby ti zacal zas chybat vsetko bude dobre len klud a ak si myslis ze je toho na teba moc kludne vyhladaj psychologa ale jedno sedenie nestaci mne sa upratali myslienky az po nejakych 4-5tich.

caelley
30. nov 2018

“vadi mi, ze sa sprchuje” 🤨
Skus mu navrhnut, nech to nerobi.