Som na raw strave a muž ma chce opustiť

18. sep 2020

Som 2 mesiAce na raw strave- ovocie, zelenina, orechy.
Vyzeram dobre krasne telo, vlasy, plet, vela energie.
Muz ma chce opustit lebo mu chyba spolocne jedenie pizze, popcornu atd.
Je to ok?

diana999
18. sep 2020

Jj

lucijalucy
18. sep 2020

Až mi rozum zastavilo 🤦🏻‍♀️ On si ťa bral len kvôli tomu, že zješ pizzu a popcorn? Zaujímavé. Tak keď chce spoločné jedenie tak kľudne nech je on svoj bordel a ty svoje zdravé pri jednom stole.. veď to sa nevylučuje. Či keď ješ niečo iné tak musíš jesť v kúte? 😅

limetka69
18. sep 2020

no nie je to ok, nema ti co hovorit ako budes jest, no na druhej strane ho chapem, bral si niekoho ineho, a asi tazko tvoju zmenu znasa, moj tiez prevracia ocami pri mojich uletoch, ale myslim, ze ho ani nenapadlo ma preto opustit, ale ved ok...nech ide, myslim, ze sa coskoro vrati, ked len to mu prekaza 🙂

hederamonstera
18. sep 2020

a ty co si myslis?

slimak99
18. sep 2020

Tu sa zas niekto nudí.

malinoismum
18. sep 2020

To vážne ? Či už vážne si robí niekto srandu....

leskovael
18. sep 2020

Podľa mna je toto vymyslená téma, ale keby náhodou nie tak a nájde sa aj takýto prípad... Nie nieje to ok, ak si na raw strave iba ty a jeho nijako nenútiš aby sa tak stravoval tiež, tak to nieje normálne. Keby mi toto chlap povedal, tak by som mu asi pomohla balením 🤦🏽‍♀️

sandrika1986
18. sep 2020

Nemam slov...

moonlight1210
18. sep 2020

Nuz, kukla som na teba do kariet a teba caka teraz velky pruser.
Tak sa este zasmej, kym mas cas. Zanedlho ti bude skor smutno.
Drzim palce.

tykat
20. sep 2020

Ak ta muz opusti tak urcite nie kvoli tomu "...lebo mu chyba spolocne jedenie pizze, popcornu ..."

milanm_
20. sep 2020

Muž nech sa prihlási vedľa do témy, kde si 90kg+ ženy pritakávajú ako sa cítia dobre a zdravo.

basullinka
20. sep 2020

Nie, nie je to ok. Dalo by sa to pochopit, ak by si ho nutila jest rovnako ako ty. Avsak, ak ty respektujes jeho sposob stravovania, tak aj on by mal respektovat tvoj sposob stravovania.

amelie2017
30. sep 2020

Moj muz je len rad, ked si ja dam salat a nezoreriem mu polku jeho syrovej pizze, ktoru som pred objednanim 2 absolutne odmietala. Lebo ja dnes chudnem a chcem salat.

caroline_
13. jan 2023

Opustila by som ja jeho,taky clovek by ma len tahal dole

terry658
13. jan 2023

Tak záleží na tom ako tento životný štýl žiješ. Ak o tom stále rozprávaš a hovoríš ako je hento nezdrave6a tamto nezdravé a ako to môže jesť, tak ho úplne chápem.
No pokiaľ si ty ok s tým, že on sa stravuje inak a to jedlo mu nezneprijemnuješ poznámkami ako škodí a čo všetko obsahuje tak nechápem čo mu vadí.

roja01
28. júl 2023

Raw strava je dobra, len musi byt vyvazena, inak si privodis zle. Ako si denne doplnas napr.bielkoviny alebo zelezo? To len na okraj.
Teraz k otazke. Ja si myslim, ze za vyhrazanim muza stoji strach, ze budes atraktivna a co ked sa zamilujes do ineho. Co ked o svojho stratis zaujem a podobne.
Ja ho trocha chapem, no mozno by bolo dobre ho povzbudit tiez k zvysenej starostlivosti o stravovanie, aj ked nie tak specifickemu ako je raw.
Podpor trocha aj jeho, skuste urobit kompromis.

terry658
28. júl 2023

Ono sa to nezdá ale ľudí veľmi spája čo spolu jedia. Odklonila si sa od tohto stereotypu a on sa zrazu cíti neistý. Nájdi nejaký raw kompromis. Môj manžel tiež spočiatku vymýšľal kým sa naučil akceptovať moje výstrelky v jedle. Raz som držala šťavový pôst vyše 30 dní. Trošku mu vadilo, keď som sledovala ako prežúva 😂

22abigail22
28. júl 2023

Zabalím mu kufor a ukážem kde sú dvere 😁

vesimelonimarsista
28. júl 2023

Skutocny vztah nestojí len na vzhlade zeny. Možno uz ma plné zuby tvojho divného spravania. PS: proti raw strave nic nemam, ale niektori jedinci s tym otravuju kde sa da.

samimami777
28. júl 2023

Ak je ochotný zahodiť vzťah za to že neješ s ním fastfood tak nech si radšej ide. To čo by akože robil keby prišla ozajstná kríza ako keby si vážne ochorela atď ? To je tak zúfalý že nemá kamarátov /kolegov s ktorými si môže zájsť na pizzu ? To koľko má pri takomto správaní rokov ? Však stále môžete spolu jesť u jednoho stolu , komunikovať o vašom dni a tráviť spolu čas , kto má čo na tanieri nemá pri Tom žiadnu úlohu. Ja doma varím osobitne pre deti, pre seba aj pre chlapa 3 rôzne pokrmy väčšinou len polievku jeme rovnakú 😂 a vzťah nám to teda nerozbilo skôr má každý dušu na mieste a brucho plné 😊. Určite je to týmto? Nesnažiš sa ho skôr do tej stravy trochu "dokopať" alebo nemáš zle poznámky aké je jeho jedlo "nezdravé" a z tvojho ty vyzeráš ako super modelka z obalu časopisu ? Alebo nežiarli že teraz "vyzeráš lepšie" a možno aj pútaš viacej pozornosti mužov ? To skôr by mi sedelo