Som na materskej a muž si myslí, že nič nerobím

lauraolivia
5. feb 2017

Prosím vás žienky máte niektorá doma muža čo si myslí,že keď ste na materskej,tak hovno robíte, máte nohy vyložené,keď niečo navarite,tak je to hnusné,lebo predsa varím deťom a nedám tam kilo soli, papriky,korenia a vegety,že už nie ste taká ako predtým keď neboli deti,lebo predsa máte zodpovednosť nejakú a nebudem chodiť chlastat, fajčiť a chodiť po diskotékach aby som bola ako predtým bezstarostná......Je to chlap,čo príde do.ov na víkend, pretože cez týždeň pracuje preč,tam sa stravuje v reštike a od 4 na baraku pozerá telku a ide si aj na pivko. Taktiež nespavam s ním v posteli,nakoľko sú pri mne deti, a on ako pribral, funi a chrape,že ho počuť cez svoje dverí, v kuse niečo do seba pcha a s deťmi ho vidieť hrať,to je sviatok? V kuse mi vykrikuje,že čo navarim je zlé,že nie som taká aká som bola,že mi všetko vadí,no áno keď on deťom dovolí aj keby behali po plafone a všade robili bordel,len aby on mohol sedieť a cumiet na telku....A však keď začnem kričať,lebo je všade bordel, riadiť to samozrejme budem ja ,tak som znova sibnuta a takto to ide dookola.....Nevravím je šikovný,vie porobiť,keď sa mu chce,ale najprv sa s ním musím vyvadit. No čo sa týka detí 0 bodov, takisto keď pýtam peniaze,nakoľko on má svoj účet, vydelí mi peniaze,poplatim všetko,no on mi aj tak vykrikuje,že kde ich dávam, no kupujem si asi norkove kožuchy..... Keď si niečo kúpim sebe,alebo deťom tak len v sekaci. A čo ja chcem ,keďže mňa živí štát...Veď dostávam peniaze.....Áno 250 euri,z čoho 234 ide na hypotéku.ako ja neviem už čo mám robiť,pripadám si ako neschopacka,popri Tom na deti som sama,keďže on je poväčšine stále preč,ale keď príde,tak sú zvady,vadí mi to a hlavne mi je ľúto detí......Myslíte si že ja som na vine?

stardust
5. feb 2017

@lauraolivia co ti na to povedat...tvoj chlap je hnup. PS: kvoli 60 gramovej klobase sa neoplati chovat celu svinu.

lauraolivia
autor
5. feb 2017

No podľa neho som vadna ja...Áno vadí mi keď príde domov po tyzdnovke a prvé čo chcem aby sa šiel osprchovať, vadí mi keď mlaska ako prasiatko v chlieve a poviem nech tak neje,a podľa neho sa mám ísť dať liečiť na psychiatriu. Ale to,že je upratané, navarené, no jemu to samozrejme nechutí,postarané o deti to nevidí, náš vzťah je o ničom....Že iné ženy sa správajú ináč,teda že všetky ženy....Len ja som iná. Už povedal koľkokrát,že od nás odíde a nech si robím čo chcem. Fakt som jediná žena ,čo jej vadia takéto veci? Asi fakt pôjdem navštíviť psychiatra.....Lebo má tam odvezú.....

vroni
5. feb 2017

@lauraolivia, vies co? Tvoj muz ma pravdu. Ja (akoze ina zena) by som ho kopla do riti tak, ze by aj za letenku do zamoria usetril. Kup si psa, tiez ti narobi bordel a neda peniaze, ale aspon sa zahra s detmi a obcas ti bude robit spolocnost... Naco ti je takyto "muz"?

janicka2315
5. feb 2017

@lauraolivia preco snim este zijes?

katarinamarkova
5. feb 2017

@lauraolivia a prečo ho jednoducho nepustíš ked chce odísť? Ako fakt, na čo ti vlastne je?
uvedieš mi jedno jeho pozitívum?

lauraolivia
autor
5. feb 2017

Žienky poviem to takto .... Mám 250 eur materskú, hypotéka je na mňa 234 eur, voda,elektrina, s niečoho treba žiť...Tak čo mám robiť? Aj keby som požiadala o výživné, čo mi priznajú, minimum.....Ja viem však som sprostá, veľakrát som si to povedala , veľa...... Ale možno ste mi tu dodali trošku sebavedomia, keďže ja asi už žiadne nemám...Ďakujem vám. A to pozitívum? No vie pracovať keď chce, v tomto je šikovný. Ja mám tiež kopec zlých vlastností,ako som písala, vadia mi isté veci....a to vadí jemu.

stardust
5. feb 2017

@lauraolivia co ti je prednejsie? Peniaze a psychicky sa znicit pri zlom chlapovi alebo dusevna pohoda? Je to sice tazke, ale vzdy sa da najst riesenie, aj s dietatom.

vroni
5. feb 2017

@lauraolivia, preco minimum? Zaraba snad pan minimalnu mzdu? Hypoteka na teba? Byt je len tvoj?

lauraolivia
autor
5. feb 2017

@vroni no pretože je živnostník a tam má minimálny zárobok na daňovom. Áno dom,nie byť je na mňa, nakoľko jemu by nedali nič, má dlžoby, exekúcie.....Som sprostá, však,kľudne mi to povedz.takto sa zahrabat,ale mám dve krásne chválabohu zdravé detičky, ktoré nadovšetko milujem. Len oni majú nezodpovedného otca. ...

katarinamarkova
5. feb 2017

@lauraolivia
🙂 a okrem toho, že vie pracovať - teda ako si sama dodala - vtedy keď chce 🙂 má ešte nejaké pozitívum?

katarinamarkova
5. feb 2017

@lauraolivia
@lauraolivia
tie dlžoby a exekúcie, nie sú len jeho - sú rovnako pol na pol aj tvoje

stardust
5. feb 2017

@lauraolivia dom sa da predat. A pojdes do mensieho. Alebo sa chces utrapit?

lauraolivia
autor
5. feb 2017

@katarinamarkova ale my nie sme zobrati, práve pre toto nie,on ich mal už predo mnou,niečo sa už vyplatilo. Ale ešte sú stále.

lauraolivia
autor
5. feb 2017

Ďakujem dievčatá,za podporu, chcem nastúpiť do práce v septembri, možno by sa to dalo utiahnuť, rodí ja mi pomôžu.o mňa nejde ide o detičky. Ja nemusím ani jesť,ale nech sa oni majú dobre. Asi budem musieť spraviť vo svojom živote rázne rozhodnutie,i keď to bude veľmi ťažké........😔

katarinamarkova
5. feb 2017

@lauraolivia písala si na začiatku....máte doma niektorá takého muža....tak som automaticky dedukovala že manžel.
tak sa spýtam inak - na čo ti je takýto frajer?
ten dom/byt je písaný na teba? či na tvojho frajera?
a to iné pozitívum okrem toho že občas sa mu chce robiť, nájdeš?
skús prosím.....nech si nemyslím to čo teraz.....

katarinapekna
5. feb 2017

@katarinamarkova ako vieš? Pokiaľ si ich bral sam na svoje meno s jeho podpisom bez spoludlznika,sú len jeho.
Zakladatelka, skutočne nechápem,načo ti je hentaky vytrt. Áno,si vadna,lebo žiješ s blbom.

stardust
5. feb 2017

@lauraolivia fakt chces, aby tvoje deti vyrastali v takom zlom prostredi? Vies ako ich to poznaci do buducnosti?

katarinamarkova
5. feb 2017

@katarinapekna predpokladala som, že sú manželia - v tom prípade by aj iba s jeho podpisom bez spoludlžníka boli pol na pol jeho/jej
ak sa jedná o priateľa či trafeného frajera, tak sú áno len jeho 🙂

lauraolivia
autor
5. feb 2017

@katarinamarkova Kľudne si myslí čo chceš 😏ja si asi už myslím to isté....Som sprostá,vsak.len keď ja som taká,vravím mám málo sebavedomia,asi by som mala na sebe popracovať. Len deti budú bez otca.....

lauraolivia
autor
5. feb 2017

@stardust tak zas ja sa nehadam pred nimi, áno viem čo to urobí,pracujem v jednom zariadení,kde sú detičky s poruchami správania.... Strašné to vplýva na deti,ale zas my sa tak nehadam ,že sa ideme zavraždiť, proste on nie je rodinné založený človek,potrebuje mať asi svoj život,alebo čo,len som chcela vedieť,či má niekto podobnú skúsenosť ako ja.... Ako som napísala,ďakujem za podporu,budem musieť urobiť vo svojom zivote zásadne zmeny.. .No mám strach....

katarinamarkova
5. feb 2017

@lauraolivia prečo by mali byť deti bez otca???
ved rozchod dvoch dospelákov neznamená strata rodičovských práv a povinností. rozchod nezbaví otca otcovstva.
prečo by mali ostať bez otca? - to by si mu zakázala ich vídať? alebo on by ich zrazu prestal chcieť vidieť? nechápem...

lauraolivia
autor
5. feb 2017

@katarinamarkova no myslím,že keď teraz sa s nimi nevie ani poriadne pohrať, vziať vonku sa prejsť,keď je preč ani sa na ne niekedy neopyta,že čo robili a tak....nevravím žeby ich nechcel vidieť ale určite by mu až tak nechýbali.... A určite by som mu nezakázala stretávať sa s nimi,sú to predsa jeho deti a on ich otec....

janinah
5. feb 2017

Ale ty mu povedz,že ak nebude robiť to a to /konkretne veci/ tak o pol roka /alebo iný časový úsek/ podávaš žiadosť o rozvod,lebo takto ozaj nie.Napíš si na papier na jednu stranu pozitíva vášho vzťahu,na druhú stranu negatíva...a ukáž mu to.

obsadenemeno
5. feb 2017

@lauraolivia ano, si vadna, ked platis hypoteku z materskej....... a co plati on? Tak mu vyrub najom, ked je hypo na teba.... ked tam byva, nech prispieva. Ved mu nechaj deti na tyzden, a nech nakupi a navari on.... a potom sa budeme rozpravat. Ze kde idu peniaze a ako cely den doma nic nerobis.🙄

lauraolivia
autor
5. feb 2017

@janinah on sa na takých veciach pousmeje....Ja už som to skúšala.no nie sme zobrati....

janinah
5. feb 2017

@lauraolivia tak ho smiech prejde...po tom pol roku,keď uvidí žiadosť čierne na bielom....lebo ja tu vždy píšem,ak je šanca manželstvo zachrániť, že zabojuj,zmeň niečo...ale toto tebe nenapíšem......takého experta ti netreba ...a ak máš chlapcov a toto odpozorujú ako sa chová manžel a otec,tak Bože,zachráň,aby aj oni takto žili v dospelosti.....

lauraolivia
autor
5. feb 2017

@obsadenemeno on mi dá peniaze aj na poplatky,ale proste on si myslí,že keď mi dá tak z toho ešte by som mala asi polovičku ušetriť, stále,že kde dávam peniaze,veď idem len malý nákup spraviť,bum 10 euri... Áno kúpim si oblečenie aj deťom, ale nikdy nie nové,buď z bazariku alebo v sekaci .A jeho názor,že keď mu nechám deti na týždeň však on to zvládne ako nič,to už som mu povedala,sa smial....Aj keď som povedala,že nech on ostane na materskej,tak že kľudne,keď zarobím to čo on a nie tých 400 euri čo zarábam a uzivim ho ,že kľudne ostane veľmi rád,že však čo to je materská.....

lauraolivia
autor
5. feb 2017

Ďakujem vám ženy za slová. Vážim si každú radu, povzbudenie....Ešte pekný večer želám

obsadenemeno
5. feb 2017

@lauraolivia pozri, tak mu to nehovor, ale to aj urob. Nechaj mu deti aspon na tyzden a samozrejme ze zvol tyzden, ked treba poplatit seky. A chod na tyzden prec, na nejaky wellnes pobyt alebo tak. Ved nech to zvladne lavou zadnou, no problem.
Ja si myslim, ze on vie, ze proste nemas gule na to, aby si ho nechala sameho s detmi. Ano, chce to odvahu, ale kto sa boji, nech nechodi do lesa a nevyplakava na konovi.
Good luck.🙂

evittam
6. feb 2017

@stardust Skoro som monitor opľula kávou. Tak toto si vystihla.
@lauraolivia Nie, takúto sviňu doma nemám a čo si si vybrala to máš - prepáč za úprimnosť.....😉
....len na zamyslenie - nejak tu pribúdajú podobné diskusie - kde len, ženy, na takýchto ch.jov chodíte.....