Som len ja zlá?

10. okt 2020

Ahojte, s manzelom sme spolu uz skoro 10r, z toho 5r manzelia a mame 2r syna. Nas vztah nebol od zaciatku idealny,no nejako sa to utriaslo. Problemy zacali, az pri spolocnom byvani a naslednom narodeni syna. Vela sme sa hadali a hadame stale viac a viac. On je schopny sa nahnevat na hocijaku hlupost(podla mna), no prenho su to dolezite veci a ja uz niekedy nevladzem. Napriklad minuly vikend, ze zoberie syna k svokrovcom a ked som mu chcela nabalit ruksak, s vestou, ciapkou, ze co ak sa ochladi, tak sa nahneval, ze on nie je hlupy, ze ked bude zima, pojdu dnu a nerozpraval sa s o mnou 2dni, lebo ze ho stale dirigujem. Uz velkarat sa stalo, ze sa ochladilo a svokra sa na mna osocila, ze ci nemam prenho teplejsie oblecenie a pritom ja som ho chcela zobrat. Kedysi som bola spolocenska, usmiata, plna zivota a teraz som uzavreta, cele dni len sama so synom. Mam 1 priatelku, ktorej som sa zdoverovala, no ta je teraz 3mesiace vydata, stastne zalubena tak jej sa teraz nechcem zdoverovat a stale jej hovorim, ze sa mame dobre. Nestykam sa s nou casto, pretoze byva 50km od nas, ako aj nase rodiny, takze ani s nimi sa az tak casto nevidame a ak ano, posobime pred nimi ako dokonala rodinka, aj napriek tomu, ze sme sa cestou na navstevu xkrat pohadali. Muz ma narocnu pracu, takze domov sa chodi niekdy fakt len vyspat a ked mu chcem povedat, co sa nam cez den udialo, tak mi povie, ze ho nemam zatazovat hlupostami. Podla neho som doma, takze nemam ziadne starosti a dokopy nic na praci. Este mi povedal, ze ked pojdem po materskej do prace, budem po praci robit tie iste domace prace, takze vlastne akoby teraz nerobim nic. Nonstop je vsetko moja chyba a ja nerobim nic inez len sa ospravedlnujem a uz aj to mi vycita. Nikdy som si nemyslela, ze si raz budem musiet davat pozor, na to co hovorim vlastnemu muzovi. Vycita mi, ze syn je rozmaznany, pritom sa len meni jeho faza vyvoja. A ako bodka na zaver, ze spime od narodenia oddelene, aby sa vyspal, lebo pri mne sa nevyspi...neviem, co robit...

vierka112
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sissy27
10. okt 2020

Nuž má ťa za slúžku a nič iné preňho ani nikdy nebudeš. Byť tebou rozmýšľam, na čo mi je chlap, ktorý si ma neváži, nemiluje ma, nespí so mnou, nefinancuje ma (keďže po rd máš ísť zarábať).
Ako ja hovorím - ak z toho nemám radosť, peniaze alebo orgazmus, tak mi to je zbytočné. A treba vedieť, kedy odísť - z práce, z party aj zo vzťahu.

arianna25
10. okt 2020

Drz sa svojho slova. Ty si matka a ty povies ci bude mat pribalenu vesticku alebo nie.
Tvoj muz mi pripada zatrpknuty z prace a z toho kolobehu ze sa musi dobre vyspat aby dal vykon v praci, v praci travi vela casu a pritom by bol radsej doma. Chce aby bola rodina zabezpecena, ale nechape, ze ty mas svoju ulohu doma a mas tojo kopec na stsrosti. On ani nema cas ani chut na nic lebo ide ako masina. Skuste nejak zvolnit tempo. Urobte si cas na kavu a porozpravajte sa ako to vidis ty a ako on. Treba sa pochopit. To by som skusila ako prve a potom ak sa nepohnete, tak od seba odist, ale pokial sa da, treba skusit.

danka56
10. okt 2020

Ďalší akože majster sveta lebo on chudáčik chodí do roboty žena je len doma. Mrzí ma, že problémy začali po narodení dieťaťa. Je to riadna zmena ale mala by Vás práveže scelit a nie rozdeliť. Najhoršie je, že on ťa už presvedčil, že Ty si tá zlá, neschopná a neviem aká. Maj svoju uctu. Ty si silná žena, skvelá matka a keď to tento geroj nevie oceniť, tak sa na neho vykašli. Sústreď sa na seba, začni robiť niečo čo ťa spraví šťastnou. Potrebuješ si zvýšiť sebavedomie. Takého somára k životu nepotrebuješ. A pre dieťa to tiež nie je ideálne prostredie. Otec uráža matku..

deti95060810
10. okt 2020

Ježisi tieto samonasieracie typy priam "milujem".... To je hotová katastrofa....
mali sme podobného kolegu v práci, priam som sa mu vyhýbala....
prepáč za otázku, vôbec ani nesexujete? vieš keď spite oddelene....

monkasponka
11. okt 2020

@sissy27 Posledne dve vety, vytlačit , zaramovat a vycapit na stenu 👍👍👍👍👍👍

jajka71
11. okt 2020

Normalne to nieje. Rovnocenni nieste, najhorsie zo sirsej perspektivy je to, ze dieta pokial nema konfrontaciu z inych rodin (navsteva na dlhsie u kamosa) za normalne povazuje to, co sa deje a ako sa robi doma....je len na vas 2 co date do zivota svojmu synovi a akym vzorom mu budete. Idealne by bolo nechat muza, nech sa postara o domacnost a ci aj syna na par dni. Mojmu hned asistovala mama a odvtedy ma nikam nepustili 🙂 co si nechcu pripustit, sak mozem ist na hodinku az tri, ked vsetko nachystam a mam zapnuty mobil. On potrebuje vidiet a hlavne zazit, ze cl to obnasa a obavam sa, ze len hlada pomyselnu "ceresnicku" posledny dovod aby to uzavrel, lebo toto nieje vztah. To je pan tvorstva a jeho sluzobnicka, takto sa len postara o to, aby si ta ani syn nevazil....z precitaneho...a uz teraz sa usiluje o to, aby jeho rodicia ta mali za tu, ktora sa ani o dieta nevie postarat, zrejme je vo vyhlade ta, ktora sa bude vediet, pri ktorej si oddychne a ktora mu dostatocne prejavuje svoj obdiv....

nini1010
11. okt 2020

Pobalit sa a dat si pauzu.