Som lakomec?

18. nov 2024

Kedze je to tu anonym, vyuzijem a rada si vypocujem nazor nestrannej osoby. Som slobodna mama, dcera je skolacka. Mame byt, auto, chodime na dovolenku. Taka klasika, nic extra ale bieda to nie je 🙂.
„vztah“ s panom X.
Prisiel o pracu, obcasne stretavanie u mna a von, lebo on zil dovtedy u byvalej ( to zatajoval )a potom u mami ktora mu kategoricky zakazovala navstevy. Nemal auto, lebo ho nechal byvalej kedze jej neplatil alimenty.
Po prevaleni tohto vsetkeho prisiel rozchod a blok vsade mozne.
Pockal si ma predvchodom a vynadal mi do lakomej pi*e, kurv* a zlatokopky. Nechcela som aby u mna zil, nechcel prispievat na najom, nechcel urobit nakup, a dokonca nechcel za seba ani platit v restauraci ani na kave.
Okamzite som to stopla, nepotrebujem niekoho takeho, aj ked s dietatom najst partnera je tazsie, prisiel mi ako prizivnik.
On mi ale zahral scenu ze je na dne, a ja mu nechcem pomoct. Ze on by mi dal vsetko, keby ma.
Vraj aby som sa zadrhla kavami a obedmi za par €.
Baby on mi fakt ze nikdy nic neprispel, raz natankoval za 20€🙈
Pan Z
podobny scenar, akurat moj dvojizbovy byt bol maly, tak sme rozmyslali skusit to u neho. 700€ splatka jeho hypoteky, odo mna chcel 400€mesacne a 50/50 jedlo, energie, atd.
Odmietla som, ze nebudem platit jeho hypoteku, a ze by sme radsej mohli ist do spolocneho najmu, a moj byt a jeho dom prenajat. On casto robil tiez to ze „boze vybil sa mi mobil, kartu tu nemam, zaplatis?“ alebo „zabudol som si penazenku , potom ti vratim“ Nevratil nikdy. Na vylet som pre neho musela chodit ja. Pritom sa nemal zle, chodil znackovo vyobliekany a auto mal take ze, no chudobny ludia take nemaju. 🙂
Koniec opat rovnaky, nadavky aka som zgrloska, lakoma a neviem co.
Oba rozchody som iniciovala ja. A teda prijmem aj kritiku, som fakt taka hrozna?

patka06
18. nov 2024

Podľa mňa si rozumná žena so zdravým rozumom, ale na chlapov máš fakt smolu.

tmavovlaskakatka
18. nov 2024

Určite nie, oni ťa chceli využiť. A nasralo ich, že si ich prekukla.

0silvia0
18. nov 2024

Lepia sa na teba vychcane socky, toto nepotrebujes

mell27
18. nov 2024

Určite nie si lakomá, skôr by som povedala,že k sebe z nejakého dôvodu priťahuješ lakomých mužov a manipulátorov. ...

negymama
18. nov 2024

fuj ho, bud rada ze si ich vypustila zo zivota, uz len tie nadavky zene, len preto ze sa odmietla dat vyuzivat.
nabuduce uy pri prvom naznaku typu zabudool som penazenku, ci na prvom rande ty plat utratu za oboch, skoncit vztah.

oni si zrejme myslia, ze ked mas dieta tak si uboha chudera odkazana na ich milost a budes im vdacne platit za ich "benefity" v posteli.

januska12323
18. nov 2024

Lakomec vidí lakomca.

vler
18. nov 2024

Mas zdravy rozum a nie si zufalka.

negymama
18. nov 2024

a inak nechapem tvoje otazky na zaver... to fakt mas taku predstavu, ze si musis dat overit v diskusii, ci nie si hrozna, lebo netolerujes takychto vychcanych kriplov?? 😲

refly
18. nov 2024

Hľadáš si partnera. Nie dieťa alebo psa, ktorý sa nevie ani nažrať bez toho, aby si to zasponzorovala.

negymama
18. nov 2024

a ako si napisala , ze prijmes kritiku.
tak mam kritiku voci tebe, ze si tak malo veris, a ze si bola ochotna s takymito zmrdmi ostat co len den dlhsie, nez sa prvy x prejavili ako vychcane vyzirky.

zaba21
18. nov 2024

Normálne mi je ľúto, akých debilov sa ti podarilo nájsť. Je celkom zjavné, že si v pohode a vadní sú páni.
Ja som rozvedená, vek nad 50 , už dlhšie mám priateľa, síce spolu nežijeme , ale nič podobné nevyvádza, rozhodne má nevyužíva.

janulka1802
18. nov 2024

Si perfektná! Takých príživníkov pošli bez milosti do kelu!

tarvika
18. nov 2024

to sa ti cudujem ze si s nimi tak dlho vydrzala, ze ste spolu uvazovali o byvani. Ale asi na tom nieco bude ze z nejakeho dovodu sa taki na teba lepia. To ze si slobodna matka neznamena ze by si sa mala uspokojit s menej, ako si zasluzis.

macilaci
18. nov 2024

Nie. Si sebestatna schopná. Mnohé ti môžme závidieť.
😉

umpanka
18. nov 2024

Bodaj by takto konali mnohé ženy, ktoré si to tak rýchlo neuvedomila a dostanú sa s takýmito pánmi do problémov. Máž zdravé názory v tomto a pud sebazáchovy.

schauma123
18. nov 2024

Joooj,toto nie. Áno sú to prizivnici. Fuj🤮 netreba vám toto. Rozmýšľate správne 👍

grof_monte_christo
18. nov 2024

Jasne ze si spravila dobre. Len hlava mi neberie, to sa ich vážne nedalo skôr prekuknúť?

leniz
18. nov 2024

prajem ti aby si stretla seberovného partnera 🫡🙂

negymama
18. nov 2024

a tiez aby bol uctivy, hentakych vidlakov s hnojom v hube, treba poslat tam kde patria, do mastale.

kleopatra114
18. nov 2024

Nie si hrozná . Ale máš hrozný výber chlapov.

stanulienkat
18. nov 2024

Keby malo viacej žien rozumu tak ako ty...

kaktusik007
18. nov 2024

ano, hrozne si ich urcite nasrala a ano, su lakomci.

ty si uuuuplne v pohode a tak to ma byt

zuzanka.zuzu
18. nov 2024

ako sa s nimi rozchádzaš? čo im povieš ako dôvod? lebo je úplne čudné aby ti toto isté vytkli obaja... radšej povedz že majú malý penis alebo čo 😂

darina77
18. nov 2024

Zdá sa mi že muži sú čoraz menej mužmi, sú čoraz viac vychanci

angeli121212
18. nov 2024

Nie nie si hrozná práve naopak si jedna rozumná žena, ktorá sa nenecha kreténmi využívať.. len tak ďalej držím palce aby si konečne našla niekoho normálneho a nie somára

tundra
18. nov 2024

Nie si lakomec,si sebestacna zena.Drzim ti palce,dalsi bude snad normalny.🫶

ibatanecnica
18. nov 2024

Zeny to fakt potrebujete suhlas inych na to aby ste zili svoj zivot podla seba? Ved ked ti toto.nevyhovuje co uplne chapem tak idem dalej a neriesim co si dotycny o mne mysli.

noami12
18. nov 2024

Nie že prišiel ti ako príživník ale on ním aj bol...

princkrason
18. nov 2024

ja asi tusim, ktora si tu uzivatelka 🙊

autor
18. nov 2024

@princkrason Vsak napis.😅

@negymama Dakujem, mam v okoli kamosky/ zname ktorym to pride normalne. Platia za chlapov, a ano tiez su single alebo rozvedene s 1-2 detmi.

@zuzanka.zuzu Tiez som z toho smutna, ze sa mi to stalo 2x po sebe.
A povedala som to na rovinu, ze ten vztah nema buducnost a ze ja uz jedno dieta mam, za ktore vsetko platim 🙂 a ze ocakavam od partnera aspon to co davam ja, a nie ze ja budem prispievat jemu na hypo, alebo platit cely byt ako pri tom prvom.