Ahojte. Po vyse desiatich rokoch vzťahu chceme ísť s priateľom na dovolenku k moru. Do Bulharska. Kúpila som zájazd,(bola som tam s deťmi , poznám)zaplatila, a svokra v slzách že som donútila jej syna ísť letecky (nikdy neletel), že ona má len jeho a nemôže letieť
Teraz ci sa na tom zasmiať alebo plakať?
A do auticka synacik sadnut moze? to je tiez nebezpecne...
a v poslednej dobe tie autobusz pod vlaky padaju, to by som tiez neriskovala. A potom tie urazy na bicykloch. No ja by som ho za branicku nepustila.
a v mori sa moze ktomu utopit. Vezmi kamaratku a priatel nech bude doma s mamkou.
@torysheer normálne by som volala priateľovi, nech si to okamžite s matkou vykomunikuje, JA idem na dovolenku, či už s ním alebo bez neho. Plus - načo jej to to vešal na nos, že ide letecky, keď ma mater takú stresátorku????? Nech si to rieši pán priateľ... Toto je fakt konečná, tak ty aby si riešila priateľovu matku, nestačí, že si dovolenku zorganizovala 🙄🙄🙄.
problem nie si ty, ani svokra...ale priatel. dospely muz by uz bol davno odputany od matky a matka zvyknuta na jeho samostatnost.
moja svokra bola podobny typ...muz s bratom, ako 8 rocni isli prvy krat! z dvorceka na dedinsku luku k detom zahrat futbal. Chlapci ich ako neznamych priselcov trochu posacali, trosku pri futbale pookopavali... a svokra s placom, tu budete na dvorceku, pohrate sa spolu. a tak pekne krasne cele detstvo na predzahradke kruzili s biczklami ako medvede v cirkusovej manezi, ziadni kamarati, ziadne sk. vylety, lyziarske atd. -na lyziach sa dolames, sanky tiez nie, korcule takisto, plavat ich nenaucili, nic. len doma boli.
a ked boli dospeli, sli aj k moru, aj letecky cestovali, moj muz si aj korcule kupil a naucil sa ko dopsely korculovat aj plavat.
svokra si zvykla.
Dúfam, že jej jediný syn pracuje z domu, nechodí na aute, vlaku, buse...
A ani na nákup, tam by ho cestou, ak už ide bez auta, tiež mohol niekto sundať.
Dievčatá, geniálne ste 😁 ja to všetko viem, no ona mi tu dnes vyplakavala. Že je jediný kto sa o ňu postará, a ja som v tom mala zabrániť
Ako úprimne, ja som tá čo má paniku z lietania, ale už som párkrát letela, on ani raz. Tvrdí že sa vôbec nebojí. (Navyše je to hodina). Problém je s ňou, idem ohroziť jej syna. Inak s ňou vychádzam dobre. No teraz mám chuť vziať radšej kamarátku či dcéru
@torysheer veď letecká doprava je najbezpečnejšia zo všetkých, ukáž jej štatistiky
@zanka777 tiez ma to napadlo. Letecká doprava je jedna z najbezpecnejsich.
@torysheer chapem, ze niekto sa lietana boji. vporiadku. Ale za prve ona nebude letiet a za druhe keby sme takto zmyslali nevytrcime paty z domu. Mamicka tusim zabudla prestrihnut pupocnu snuru. Ukaz jej tie štatistiky. Zakaze vam aj ist autom na tych par niekde a aj do práce a budete len doma sediet 😁
@torysheer 😂😂😂😂 do vitrinky nech si ho da