Som ja tá zlá?

15. jan 2022

Ahojte dievcata, mám otazku. Moj priateľ je domased, ja som akcny typ, ktorý potrebuje k životu cestovanie a výlety. Chcela som vycestovať na 5dni. Moj priateľ ist nechce, pretože by musel byt potom v karantene a pn povedal že si kvôli tomu nebude brat dovolenku. Ja som tam chcela osláviť narodeniny.. on nie je ochotný sa mi prispôsobiť. Nemam ist s kym inym, aj aj keby hej, bol by urazený … som ja ta zla???

ivinka22
15. jan 2022

Ako dlho ste spolu? Toto mi príde také z jeho strany že tá nerešpektuje. Ak je ešte len priateľ nieje to od neho pekne že tá nechce potešiť.

lindous
15. jan 2022

Ani jeden z vás nie je zlý, len máte každý iný životný štýl...ale ak by potom musel byť kvôli tomu v karanténe, tak ja osobne musím podržať stranu jemu... Hovoríš, že nie je ochotný sa ti prispôsobiť... Podľa mňa nie ste obaja ochotní sa prispôsobiť... Čo keby ste si spravili dovolenku na Slovensku?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petronellla87
15. jan 2022

Aj môj frajer je takýto... Najradšej je doma ja nie... Ale zas mi to nevycita... Bez s kamoskamialobo so mnou😆

ailiba
15. jan 2022

Vzťah je kompromisoch... Ťažko povedať, záleží na tom, komu na com viac záleží a kto je ochotný sa prispôsobiť. Určite nie si ta zla, ale pravdu mate obaja🤷‍♀️. Skus mu navrhnúť, že sú to tvoje narodeniny, tak nech je po tvojom a na jeho sviatky môžete byť doma. Ty uber a on trosku pridá... Ak vám to bude obom vyhovovať. To je môj názor.

marca12
15. jan 2022

Ani jeden z vas nie je zly,len mate rozne pohlady na travenie casu. On si radsej polenosi,ty si akcna. Takato kombinacia chce vela tolerancie. V tomto konkretnom pripade je otazne kto sa komu ma prisposobit. Ak by musel ist do karanteny,tak by si sa mohla ty jemu prisposobit a pochopit ho. A ak tam chces ist,chod bez neho alebo oslavte narodeniny na mieste,ktore vam obom vyhovuje bez obmedzeni. A do buducna zvaz,ci zvladnes zit zivot po boku tak rozdielneho muza

sense
15. jan 2022

Ani jeden nie je zlí, len mate iný pohľad na to ako tráviť cas

retatka
15. jan 2022

Zišla by som z kratšej cesty a hľadala partnera podobného mne.Tento vzťah by musel byť o veľkých kompromisoch a prispôsobovaní sa...už teraz máte problémy.Ste rozdielne povahy.Môžeš mať jednoduchší život,s akčným mužom bez potreby prispôsobovania sa .Vždy budete mať v tejto oblasti problémy.Preto je najlepšie ked sú obaja približne rovnakí a nieže protiklady sa priťahujú...

scila
15. jan 2022

Asi si ty vo vzťahu tá extrovertnejšia a on ten introvertnejší. Takéto situácie tým pádom budete riešiť často. U nás doma je to naopak. A teda ja ako introvert sa skôr dokážem prispôsobiť mužovi ako naopak.

mirkava
15. jan 2022

Nie si zla, ale tvojho priateľa chápem. Nájdite kompromis a oslávte narodky doma. Ma sa on prispôsobiť? Prečo?

lenkamatkova
15. jan 2022

Úplne mu rozumiem. Od neho očakávaš prispôsobenie, ale kde je to tvoje? Čo tak 5-dňová dovolenka na Slovensku? Žiadna karanténa a aj ty budeš spokojná.

andrejka1974
15. jan 2022

V tejto situácii priateľ uvažuje normálne,načo sa niekde trepať keď aj tak nemáš istotu či sa tam dostaneš a nebudeš tam a potom doma v karanténe však si užite víkend na Slovensku je tu oveľa viacej krásnych veci ako inde

monka105
15. jan 2022

Tak PNka nie je bohviečo. Päť dní si užijete, oplieskate peniaze a pri ďalšej výplate bude plakať. Treba si premyslieť takéto špásy, v aktuálnej situácii to nie je len tak, že si zmyslím a idem. Trochu by si sa asi mala aj ty umúdriť a hľadať kompromis. Choďte na wellness do Tatier. Tiež super spôsob ako osláviť narodeniny, so šampanským vo vírivke.

mamina0078
15. jan 2022

Ani jeden podla mna z vas nie je zly... Ja by som prehodnotila vztah zjavne ste protiklady a takto len jeden druhemu budete liezt na nervy o par rokov, Ty mu budes vycitat, ze len doma ste a on, ze stale chces niekde chodit.

bennn
16. jan 2022

Ty sa chceš baviť, on vidi prakticku stranku veci, keďže sa mu nikam nechce. Keby tam bol volajaky koncert na ktory chce ísť, zase ty by si nechcela