Som ja tá divná?

domca1408
30. sep 2022

Ahojte, chcem počuť váš názor na jednu vec. skúsim skrátene, kamoška ktorá je vo vzťahu (8 rokov), dotyčný jej povedal že si ju nikdy nevezme, nikdy deti (on už má a je aj rozvedený) ale o tom nechcem ja len aby ste vedeli aké sú tam pomery. no a teraz k veci ona sa o neho stará ako vo vatičke, navarí , operie, ožehlí ,umyje , nakúpi, financuje chladničku aj hygienu v domácnosti (nie nežiju spolu iba 4 dni v týždni ked je tu a nejde za deťmi). príklad - on príde sadne si za stôl ona pred neho postaví jedlo , on namrví, bordel pod ním že 4 sliepky by sa najedli, naje sa odíde od stola všetko tam nechá. a toto robí pri všetkom, s prepáčením tzv. "kde sa vysere tam to nechá"....ako ja by som s ním nevydržala ani deň. vojde v špinavých botách ked ma ona umyte, vyzleče sa kdekoľvek a ona len chodí a zberá...pointa pýtala som sa jej, či ako fakt takto mieni žiť a teda čo ho aspoň trochu sa nesnaží prevychovať...a ona mi na to povedala dosť protivne, že pokiaľ ja čakám na chlapa ktorý navarí a uprace si po sebe tak budem naveky sama............🙈

bosorka2302
30. sep 2022

Tam je to o sebahodnote, mala by ist na terapiu aby si uvedomila preco je s clovekom co ju nema rad, ublizuje jej. Tam bude nieco z detstva nejaky blok

a_alexandra_a
30. sep 2022

Ak to kamoške takto vyhovuje, ty nemáš najmenšie právo starať sa, čo sa deje za jej zatvorenými dverami, len preto, že to nie je v súlade s tvojím nastavením.
To, že ty (a ja tiež) by si si nevedela predstaviť takto fungovať neznamená, že ona je taká tiež. My si môžeme povedať, že mu robí slúžku a nechá si so sebou zametať, ale pokiaľ si to neuvedomí ona, nikam sa nepohne a môžeš jej to aj zlatým písmom vytesať do kameňa.

veronikaszabova
30. sep 2022

@domca1408 ty tusim strasne rada riesis tvojich kamosov na MK.
Neries ju, je to jej zivot. Ak jej to vyhovuje, jej problem. Teba do toho absolutne nic. 🤦

diewcatqoo
30. sep 2022

Ja by som tiez s takym zit nevedela, ale jej to ocividne neprekaza, ze je taky. Asi je zalubena a ma klapky na ociach, cize jej nedohovoris, aj keby si chcela. Takze nehas, co ta nepali. Jej zivot, jej vec 🤷‍♀️

domca1408
autor
30. sep 2022

@a_alexandra_a ako ja už jej vzťah neriešim...mňa len prekvapil ten jej ton, že podla nej som ja tá divná keby od chlapa očakávam iné chovanie ...

0silvia0
30. sep 2022

@domca1408 nie, nie si ty ta divna...

jaskolka
30. sep 2022

Nie ste divne ani jedna. Len obe mate inak nastavený rebríček toho, čo od muža čakáte
A pre obe je ten jej postoj normálny. Ona zrejme to berie ako "normu" že ma za mužom upratovať, ty máš iný pohľad.
Keď obom to vyhovuje, zbytočne sa "neriešiť"vzájomne, lebo sa len pohadate

dada0902
30. sep 2022

Ona je divná no pokiaľ jej to vyhovuje tak nech tak žije s tým ti nič nenarobís možno že ma s toho radosť ze sa o neho stará ako o decko možno ma o seba slabú mienku a je rada aj za takéhoto

anjelicek26
30. sep 2022

Nuz kazdy ma to, co si vybral... musi byt neskutocny v posteli, dufam teda je, ze si to uziva aspon po tejto stranke 🙄 A ona si to uvedomuje, ze je to na nic, ver tomu...len ludia neradi pocuju toto od znamych, vzdy nastupi obranna reakcia... boja sa vyslovenej reality...

viestta
30. sep 2022

Aj ona by určite rada chlapa co navarí a uprace. Aj chlapa, ktorý by si ju vzal a mal s ňou deti. Myslím si, že jej je úplne jasné, že toto asi nie je to čo od života čakala. Lenže asi už nemá volu čokoľvek meniť, tak je zmierenia. A ta jej poznámka bola len obrana útokom. Keby takého nasla, hneď by menila. Ale už ani nehľadá. A možno ju aj škrie, že ty ešte máš šancu takého nájsť.

cyberk
30. sep 2022

Niektore zeny su predurcene k tomu aby trpeli 🙂 preto ked sa nejaka taka stazuje, aky ma zivot, tak ju vobec nelutujem lebo kazdy mame moznost volby 🙂

mikadooo
30. sep 2022

@domca1408 takto. Fajn že to nie je tvoj chlap. Kamoška možno len kopíruje chovanie vlastnej mamky doma, takže jej to príde absolútne v poriadku. Nechaj ju tak, keď je s týmto stavom spokojná (= hlavne že som si klofla nejakého chlapa, na ostatnom nezáleží), darmo jej niečo vyčítať. Ona sa musí zobudiť sama. Podľa mňa časom na to príde, ale ty jej do toho nekecaj, lebo budeš ty tá najhoršia. 😉

h2
30. sep 2022

Kamoška si vybrala, je to jej vec. Ani mne by sa nepáčilo, keby kamarátka kritizovala môj spôsob života a hovorila mi, či takto mienim žiť a že mám chlapa prevychovať. Toto ti neprináleží.
Ale ináč nemá pravdu v tom, že ak čakáš, že chlap navarí a uprace, tak zostaneš sama. Kopa chlapov nemá s tým absolútne žiadny problém. To, že ona má neschopného lenivca, neznamená, že všetci sú takí.

bloger
30. sep 2022

@domca1408 Vôbec nie si divná. Máš úplne normálne a primerané očakávania.

lauriik
30. sep 2022

Mozno mala taky priklad od mami a teraz to opakuje. Je to jej zivot a ked jej to vyhovuje nechala by som ju tak. Ja by som to tak nerobila ale kazdy clovek ma od vztahu ine ocakavania 🤷🏼‍♀️

podmostom
30. sep 2022

@domca1408 Neries. Ty si najdes ineho, schopneho a budes jej potom dobrym prikladom, ze zit sa da aj inak a dokazes jej, ze to ze ak je niekto chlap automaticky neznamena, ze je to nemehlo lenive neokrochane. 8 rokov je inak dost. Ale co jej inak ostava? Deti jej zakazal, kamaratka ma asi potrebu sa o niekoho starat, tak sa stara o neho ako o decko.. No pekne si to zariadila. Podla mna si to ani nevybrala tak, skor si na to uz zvykla. Tu pomyselnu latku si proste nastavila velmi nizko. Ja si neviem predstavit pekny vztah s takymto chlapom.

mandzula
30. sep 2022

@domca1408 aj by som povedala, ze ak jej to vyhovuje, je to o.k. (podla mna nie je), no podla odpovede, ktoru ti dala, to nie je o.k. ani pre nu, len sa utesuje, nasla si akusi barlicku. Asi ma pocit, ze na nic viac nema... A chlap, co vari, sa najst da, mam takeho. Upratovat neupratuje, ale zas ani nebordeli, veci si po sebe prace a uz som ho naucila, ze ked fakt s tym kolacom, ktory si sam napiekol, mimochodom, musi chodit po dome, ma si vziat tanier. Kamoska ma zrejme sebavedomie level 0,0 nic, tak sa uspokoji aj s malom.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenkakravcova
30. sep 2022

@domca1408 Ona pracuje?

domca1408
autor
30. sep 2022

@lenkakravcova áno , on ju neživí ani omylom..miestami skôr by som povedala že je to skôr naopak.

rembura
30. sep 2022

Je to jej problem a proste najlepsie spravis, ze sa do toho nebudes miesat. Ak to jej tak vyhovuje, tak je to jej vec, jej starost, jej chlap. Ma proste co chce

zooeynka
30. sep 2022

Ale existuju zeny, ktore vyslovene chcu robit tieto cinnosti a neprekaza im to. Podla vsetkeho deti fakt nebudu, tak si to kompenzuje starostlivostou o muza. Kazdy nech robi tak, aby bol spokojny. Ty jej zbytocne budes rozpravat ako by sa jej muz mal spravat. Ty jej mozes ist len prikladom a ukazat jej ze nie kazdy muz je hnily, lenivy a nemozny.

domca1408
autor
30. sep 2022

@rembura áno ja viem, ďakujem všetkym za odpovede 🙂 snažím sa do toho veru nemiešať hoci mi každý druhý týždeň vyplakáva ako to s ním už nezvláda, ale proste 8 rokov je 8 rokov a je to jej vec. len táto jej poznámka včera ma fakt zarazila.

lenkakravcova
30. sep 2022

@domca1408 Tak to potom je fakt divná ona. Chápala by som to obskakovanie, keby ju on živí a ona je celý deň doma, že je toto jej náplň práce. Ale ak pracuje, tak je to pre ňu blbé. Evidentne tiež s nou neráta do budúcnosti - nemieni si zakladať rodinu.

oblecenieavecicky
30. sep 2022

Nie si divná. Ja mám doma chlapa, ktorý umýva riad častejšie ako ja. Všetky práce robíme spoločne, resp. každý spraví, čo je kedy treba ;)

prasiatko30
30. sep 2022

@domca1408 ty mas doma to iste? Pripadne musis im chodit upratovat a varit a obskakovat kamoskinho chlapa? Pokial je odpoved na obidve tieto otazky nie tak ta je prd do toho ako oni dvaja ziju a ako to maju nadstavene. Ty si zi tvoj zivot a ona nech si zije svoj. A ak si ona mysli, ze to tak ma byt a este ti bude vnucovat jej formu zitia tak si to vybav priamo s nou - cize ju laskavo posles do vecnych lovist a nech sa stara o svoje nie o tvoj zivot🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️A zivot by bol taky krasny kebyze sa nestarame do zivota druhych🤦🏽‍♀️

jaroe
30. sep 2022

@domca1408 podla mna jej to jeho správanie vadí, ale nechce byť sama.

maranco
30. sep 2022

Poznal som prípad, dospelý a nezamestnaný chlap, sedel doma a čakal kým príde mamička zohreje mu jedlo a naberie na tanier.
Na otázku prečo si sám nenaberie, povedal že mu lepšie chutí keď mu naberie mama.
Tak taký keby sa mal sám o seba postarať tak by asi zahynul.

diankadop
30. sep 2022

Je to jej zivot, ked ju to takto bavi a vyhovuje nech sa paci, osobne si to predstavit neviem a tiez by som s takym clovekom nevedela zit. Predsa len podla mna je to o tom mat aj tu domacnost nejako na polovicu, ked dvaja tam byvaju.

7miriam77
30. sep 2022

Vobec nie si divna a podla mna si sa zachovala spravne, ked si kamoske naznacila, ze to nie je normalne. Teraz uz len dufat, ze si to sama uvedomi a neposerie si cely život. No uz by som sa v tom nehrabala...uz je to len na nej