Som ja chorá?

22. jún 2024

Chodievali by ste na vikendy za frajerom keby si máte predstaviť že v tom byte má bordel ? Že sprchovací kút si žije svojim životom ,všade je prach…čo sa týka už len raňajok tie nevie zabezpečiť ale bežne cez týždeň si ich kupi… dostala som sa do bodu kedy proste nedávam tieto veci lebo nebudem upratovať niečiu domácnosť po ťažkých týždňoch. Riešime spoločne byvanie ale uvedomujem si že toto všetko skončí na mne …

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenkasarka
22. jún 2024

Ja osobne nie. Som veľmi poriadkumilovna a kde je ozaj bordel tam sa nenapijem ani vody. Nemyslím bežný prevádzkový bordel.

haley7897
22. jún 2024

Mňa by úplne odradilo byt s niekym o kom viem ze ma hygienický štandard v suteréne. Bez ohľadu na to ci v tom bordeli trávim čas alebo len viem, ze ma niekde hniezdo v takomto stave. Čo naozaj nechápem, prečo ženy pokračujú vo vzťahoch s takýmito jedincami. Vidím problém, strčím hlavu do piesku tváriac sa ze som nič nevidela a neskôr sa tvárim prekvapene ze je aký je. Je to len priateľ, nie manžel, tj je vo výberovom konaní. Ak vidím, ze nespĺňa moje kritériá pohnem sa ďalej. Nezamestnala by si niekoho kto nespĺňa štandardy ale zaviazať sa s ním v živote no problem. Nechápem. A to nepíšem len tebe ale desiatkam ak nie stovkám co tu píšu príspevky o chlapoch tváriac sa ze pred dieťaťom /manželstvom niekdy nebol žiadny "red flag"

kubkovan
22. jún 2024

Určite by som za nim nechodila, však by som sa bála, že tam niečo chytím. Skôr sa čudujem, čo ťa pri ňom drží, však by som sa ani jeho nechytila, keď viem ako žije. Ako nehovorím, že má mať vyluxované, alebo čo, ale zasa odtiaľ potiaľ. A čo sa týka raňajok, ako to by som bola asi rada, že nevie zabezpečiť, lebo v takom byte jesť to musí chcieť odvahu.

januska12323
22. jún 2024

V čase keď ste len frajeri sa takto prezentuje, čo bude robiť po čase? Mne teda prevádzkový neporiadok nevadí ale niekoľko týždňový bordel? A ešte aby si to ty upratovala? Keď je neschopný dať byt do poriadku nech si zaplatí upratovačku. A nie nechodila by som tam kým byt nebude vhodný pre návštevy. Polhodinu pred príchodom by úplne stačilo upratať najväčší neporiadok, takto len dokazuje ako mu na tebe nezáleží.

mimikarol
22. jún 2024

Nie. Keby mu na tebe záleží tak sa aspoň v začiatkoch snaží ukázať v čo najlepšom svetle a dá si záležať na tom, do akého prostredia ťa pozýva. To, že neni schopný spraviť doma aspoň základný poriadok o niečom svedčí....

mandzula
22. jún 2024

Toto je jedna z prvych veci, na ktore sa treba pri vybere partnera zamerat - hygienicky standard. To, ze ma humus v sprche, o nom hovori, ze je humusak a este aj lenivy. Ak by bol len lenivy, pri ziskavani partnerky by sa priprel a humus by upratal, no kedze takto je to vlastne jeho standard, nema potrebu nic s tym robit. A ked sa budes ty v spolocnej domacnosti snazit udrzat svoj standard, pochopenia a vdaky sa nedockas, lebo on to tak predsa nepotrebuje, robis to vlastne pre seba, tak sa nemas co stazovat, nebodaj ziadat to od neho.

danica2711
22. jún 2024

raňajky by mi vôbec nechýbali, pretože v takom bordeli by som jakživ do rána neostala...

lavender94
23. jún 2024

Ja sa ti divím, že tam vôbec ostaneš v tom byte. V špine a o hlade 😅 by som do takého sprchovacieho kúta nevliezla ani omylom, ani spať by som tam nechcela lebo bohviečo v tých perinách žije a bohvie kedy naposledy ich prezliekal, pochybujem, že by ich nieked v živote prak. Ja by som s takým človekom absolútne neplánovala budúcnosť. Jednak bude všetko na tebe, ale to už je na každom ako si to nastaví, keď to niekomu vyhovuje tak sa nestarám. Ale byť s niekým, kto sa sám o seba nevie postarať a je teda radšej humusak a hladný? By som ho poslala do osady, nech si nájde dievčinu. Tam by tie jeho hygienické návyky možno považovali za dostatočne.

lakebabe
24. jún 2024

Nikdy v živote prvý raz keď som prišla k môjmu mužovi domov, som sledovala ako byva a funguje. Už som jedného nepraktického bordelara doma mala a Nikdy viac. Keď som videla , že ma väčší poriadok doma ako ja a je schopný zabezpečiť nákup a takéto veci som si vydýchla.
Ale z mojich skúseností Nikdy keď spolu začnete bývať bude všetko na tebe a to nechceš ver mi