Som frustrovaná z manželstva

23. jún 2024

Nemám žiadny veľký problém. Len sa chcem vyrozprávať.
Som frustrovaná z manželstva. Pripadám si ako upratovačka,neustále sa prispôsobujem potrebám rodiny.
Manžel nie je zlý,ale ani dobrý. Je to ten typ dominantnej osobnosti, čo musí mať vždy pravdu, ktorý nerobí chyby. S deťmi mi pomáha.
Čo ma ale dorazilo a som zaskočená, že sme obaja zabudli na naše výročie svadby. Mňa to napadlo až po 3 dňoch od toho dátumu. Som v neustálom kolotoči,vstávam o 4.00, zarábam, po poobediach sa venujem domácnosti a deťom a zaspávam o 20.00,lebo som vycucnutá.
Pointa: ja som si spomenula 3 dni po a môj muž ževraj deň po tom. Nedostala som nič, ani kyticu z Lidla.

Tak som zaskočená, čo to mám za manželstvo a zároveň aj ja som zabudla,takže som v tom s mužom 50 na 50.

Som veľmi sklamaná zo života,z tohto kolobehu,no hlavne z toho,že ma manžel neodcení.

Mám pocit,akoby som mala depresiu,že čo mi vôbec manželstvo dáva,lebo môj muž nie je žiadna výhra a je dosť veľký sebec. Odcudzili sme sa. Neviem,ako to napraviť a či mám vôbec chuť to napraviť a či rozvod by nebol vykúpenie pre oboch.

minenkak
23. jún 2024

Moja krásna ja som na narodeniny nedostala nič a v utorok máme výročie sobáša a ani to nebudeme riešiť,pretože sú teraz úplne iné starosti , takže hlavu hore a naplánujte si nejaký víkend spolu,choďte na večeru,objednajte isbu a sexujte do rana, potom si dajte raňajky a do večera spite

minenkak
23. jún 2024

Och sa aby som nezabudla, moje decko končilo vysokú školu a ani to sme neoslavili,musíme počkať až na október

hylary
23. jún 2024

Koľko rokov ste manželia? Koľko rokov majú deti?

hopsas
23. jún 2024

Môj muž by ti na to povedal - bolo vám treba toho feminizmu? Mohli ste si žiť ako kráľovné, nemuseli ste chodiť do roboty a kľudne by ste boli doma ..a čím som staršia tým.viac tejto teórii fandím 🙂každý by bol frustrovaný na tvojom mieste

vler
23. jún 2024

@hopsas sediet doma financne zavisla na muzovi nie je pre mna zivot kralovnej

deti95060810
23. jún 2024

@hopsas sedieť doma a okopávať zemiaky? alebo prosiť sa manželovi o každé euro?
neviem či to je zrovna to pravé orechové...

deti95060810
23. jún 2024

autorka to bolo výročie okrúhle?
ja si vždy napr. prajem aby manž. zabudol na moje narodky...vždy si spomenie. 🙄

7lenka11
23. jún 2024

Na tvojom mieste by som zmenila hlavne vlastný postoj. Nebuď otrokom vlastnej domácnosti. Aj my máme dve malé deti, domácnosť, muž pracovne vyťažený. Ale už dávno som si domácnosť nastavila tak, aby všetko nestalo a nepadalo len na mne. Muž dokáže navarit, upratať, postarať sa o deti, chodí aj do prace.. Všetko robíme 50:50, sme manželia, sme rodina, ja naozaj nebudem nikomu robiť slúžku.
Dokonca keď potrebujeme pomoc s deťmi, zavoláme babky, prípadne si na pár dni zoženieme nejakú pomoc, napr študentku na brigádu a pod. Ja sa vážne nemienim v 30tke zodrať do úmoru.
A čo sa týka výročia - je to smutne, že si nič nedostala. Ľudia sú v dnešnej dobe strasne zahltení všetkým možným a zabúdajú na základné veci. Skús na budúci rok navrhnúť nejaký spoločný program, tým mu pripomenieš termín a možno sa rozhýbe.

1ryba
24. jún 2024

Rovnako frustrovaná by si bola aj v partnerstve, ak by si žila rovnako. Uzavretie manželstva s tým nič nemá.

bubik6x
24. jún 2024

Žasnem čo si dostala za odpovede že ja som tiež nedostala nič a bla bla 🤦🤦😂😂 ale teraz k veci, si vyčerpaná, skús na pár dní niekam vypadnúť, urobiť si výlet alebo nejaký wellness.... možností je veľa, manžel nech sa v tom čase stará o deti a domácnosť alebo popros o pomoc babku, tetu....získaš nadhľad a zároveň si dobijes baterky a on si možno uvedomí v tom čase čo všetko robíš, u môjho to zabralo takže vlastná skúsenosť, držím ti palce 👍

la_dolce_vita
24. jún 2024

Doteraz nikdy nezabudol? Stalo sa to 1x?

domkakvet
24. jún 2024

Dohodnite si spolocny vikendovy pobyt.

stanulienkat
24. jún 2024

@hopsas tak urciteeeeeee😂😂😂

mamalen
24. jún 2024

Ako keby som citala o svojom zivote 🤯
Podla mna je to vyhoretie a ako radia baby vyssie, treba si najst pre seba cas a vypnut.
Len jedno je teoria a ine je prax. Keby som sa na domacnost na par dni “vyprdla”, tak by ma to vsetko pekne pockalo.
Moj muz okrem kavy a cestovin nevie uvarit nic, nema totizto fantaziu. A to sa zial odraza nielen v kuchyni ale i v pristupe k detom.
Takze, zhrnula by som to za seba tak, ze keby som vedela, co ma caka… tak radsej stupim do 💩
…ano, mam naozaj den na prdlajz

zazka666
15. júl 2024

@vler úplný súhlas. Sa zabúda, že deti sú oboch a domácnosť celej rodiny..keď už feminizmus, tak poriadne

zazka666
15. júl 2024

Inak, keď na moje narodeniny si pred 15 rokmi spomenuli len firmy, ani moja vlastná matka nie a s partnerom som bola vredy rozidena, tak som sa rozhodla, že ja na seba nezabudnem. Každé Vianoce a narodky si kupujem dar. Taký, čo nemusím mať, ale veľmi chcem. A na narodeniny pozývam na drink kamošky. Nečakám nič od druhých sama si to zorganizujem.po svojom. Toho roku plánujem výlet do Viedne, keď bude syn v tábore

betulinka1
15. júl 2024

Ale tak zivot nie je ako vo filmoch. Zabudla si ty aj on. Jemu si co kupila na výročie? No ale podme na to inak. Vstavat o 4:00 rano a fičať cely den, musi byt iny zahul pre telo. Necudujem sa, ze si unavena. Co tak nerobiť kazdy den okolo domacnosti? Inak celkom to pomaha. Neviem ake mas stare deti a kolko treba okolo nich, ale tal kasli na to. Teraz su tepla, vsetci su nejako spomalení. Spomal aj ty. Skus prist domov a vylozit si nohy. Len tak…. To nevadi, ze je doma bordel, nepride ti hygiena vykonať kontrolu. Akonahle maju vsetci členovia rodiny viac ako 5 rokov, upracú si hracky samy. Vecera vajcovy chleba mas za 5 min ale kedze pred tym budes lezat len tak, tak tych 5 minut obetujes. Nechcu? Ok tak nie su hladní.

mikadooo
15. júl 2024

To bude únavou a stresom. Je možné na chvíľu vypnúť? Proste nechať tak upratovanie, varenie, práčku a ísť trebárs na výlet? Na pizzu? Na jazero na deku a kúpiť si langoše s kofolkou na večeru? Proste vykašľať na bordel a varenie doma? Ja som takto frustrovaná, keď proste nevidím robote koniec a som unavená. Vtedy najlepšie urobím, keď sa na celú domácnosť proste vybodnem a vezmem knižku a idem relaxovať 🤷. Je bordel? No a čo? Decká hladné? Bude pizza na večeru. Atď. Mužovi sa nepáči? Zlatíčko, som unavená, navar niečo, uprac, oper, porob, ak sa ti nepáči, nech sa páči, dávam ti voľnú ruku, ja dnes nevládzem.... Ale najhoršie je keď so mnou plieskajú hormóny (=pms), lebo vtedy aj ja mám pocit, že chyba je v mužovi a celé manželstvo je na hovno. Tak porozmýšľaj, či to nemôže byť aj hormónmi, a ak nie, natvrdo so naordinuj oddych a rob trebárs zajtra len nutné minimum. Sprav si raz týždenne svoj súkromný "cheating day". A nezabudni na kávičku s dobrou kamoškou občas!!!!! To je mega životabudič! Jo a výročia zabúdame bežne, ale tak u nás sa na tom nikdy nemal nebazírovalo. Možno prvých 5 rokov, aj to tuším jedny moje narodky zabudol, tak som zjedla aj jeho koláč, aj môj, zaliala dvoma kofolkami a išla som si kuknúť MTV, že reku čo mu budem vyvolávať, čo ak leží niekde v sanitke zrovna. Ja som taká antiromantická cynická obluda.

lalu_sk111
19. júl 2024

@minenkak je rozdiel nieco ,,neriesit,, a nieco ine je to odignorovat. Opytajuca sa to zjavne riesi tak ako aj pre mnoho inych ludi je to dolezite. Ked sa dvaja partneri zhodnu, ze to oslavovat nebudu je to ich vec a je to vzajomne. Hadam zena vo veku, ze ma dospele deti chape ten rozdiel

minenkak
19. júl 2024

@lalu_sk111 čo???