Ahojte, dobrý večer
Pred nedávnom sa stal švagrovi úraz, spadol a má nejaké zlomeniny. Mali sme v ten deň naplánovaný so snúbencom výlet, samozrejme sme ho zrušili a išli do nemocnice za ním. Najskôr sme ho vozili po všelijakých oddeleniach, rontgen a podobne, potom sme čakali na výsledky, ďalšie vyšetrenie... No blázinec, už som bola z toho celkom nervózna, s krstným otcom sme sa tam dosť nabehali, nemám na to dobré spomienky... No z jedného oddelenia na druhé lebo toto nemáte odtiaľ, toto odtiaľ... Prišla tam aj budúca svokra so švagrinou. No a potom... Ona má už po 30, ale stále je to také decko. Zatiaľ čo sme čakali na vyšetrenia so švagrom na lôžku, švagriná sedela vedľa môjho priateľa a stále baby buď do seba zo srandy kopali, alebo sa capali ako hlúpi. Čo na tom že tam ďalší ľudia po uraze. Potom že ju má dvihnúť na ruky 🤦 a odniesť či čo. A neskôr, keď jedno dievča plakalo že jej otec mal autonehodu, švagriná priateľa zase zo srandy capla a ja som už vypenila, nech už do p....prestanú. fakt mi to prišlo nevhodné, v tej situácii a čo má 5 rokov aby starú kozu s prepáčením nosil na rukách? Svokra to zachraňovala že teda nech ideme na kávu a počkáme inde, len teraz neviem či som fakt taká nervózna a protivná alebo čo.... No ja neviem.... Chápete švagor na lôžku, vedľa reve dievča a oni sa naťahujú ako deti....
tiež si myslim, že ty si ok, ale ani tvoj priateľ mi nepríde v pohode a od tej chvíle by som ho nechcela 🙂
Ja by som zareagovala skôr a jemnejšie... Prečo čakať do výbuchu hnevu? 🙃
@ivangeline asi som myslela, že to rozdýcham a konečne pôjdeme buď domov alebo niekam... Sama neviem, ako to zo mňa vyletelo 🤷
@limetka69 on nie je zlý, len mu asi nedošlo že sa to nehodí a nechal sa od nej vyprovokovať. Ja ju moc nemusím, takže ...
@loginexistuje neurobila by, je to jej miláčik.
je to jeho svagrina ci sestra?
zabudla som ta oznacit, vies, ja by som ju tiez nemusela, lebo take veci ma robit s tebou tak akurat v stadiu zamilovanosti a v sukromi, si zdravo tmyslajuca, aspon sa mi zda, tak popremyslaj, ci chce take dieta
@limetka69 jeho sestra.
tak to podla mna nie je normálne, ale ze vobec
@limetka69 mne to tiež prišlo akoby boli milenci 😂 že nos ma na rukách, veď keby mala 5 rokov tak fajn, ale toto?!🙄 Ani mňa tak nenosí, asi som žiarlila 🤭
teda ja neviem ci by som ziarlila ale z incestu by som ich podozrievala, :D
To sa stáva, keď si človek necháva svoje pocity pre seba. Potom sa to v ňom všetko nazhromaždí, je ako časovaná bomba a k výbuchu stačí už len naozaj málo.
Úplne normálne povedz priateľovi, že na niektoré prejavy je už asi trochu priveľký. Ak so sestrou nebude mať kto stvárať blbiny, časom sa hádam sama uvedomí.
To v Priateľoch či v Gilmorkách bola tá scéna, kde brat so sestrou najprv do seba rýpali, potom sa naháňali a nakoniec sa šli spoločne okúpať? 😂
@limetka69 haha ale dosť, lebo nebudem kľudne spávať 😂
@lintu no, oni sa už moc nestretávajú... Asi aj kvôli mne 🙄
Tak si vypenila a čo?správali sa ako idioti každý prežíva stres ináč, ale podľa mňa to bolo max nevhodné nech idú na detské ihrisko, keď sa chcú hrat
@eliska13 takže sa nemusím cítiť zle? Pretože chvíľu som si myslela, že som sa ja zachovala nevhodne a nemala som na nich vybehnúť.
Boze uplne mi to pripomenulo moju svagrinu 😳 pred svadbou sme pozvali celu muzovu rodinu k nam, kedze on je z CR a ta krava sa uplne vyzivala v tom, ze ho okupovala 😂 aby sa mi ani nahodou nestihol venovat. Vrchol bol, ked mu zacala cosi sepkat do uska, no ozaj to vyzeralo nechutne 🤢 jak milenci a to prosim pekne potrebovala len papier a pero!!! To asi nemohla nahlas povedat, alebo neviem, ale ona si vyslovene uzivala, ze mi ho "kradla". Clovek by si pomyslel, ze maju super vztah a predstav si, ze o nase deti ani nezakopne. Dceru takner 4rocnu videla 2x a dbojrocneho ani raz. No grc za mna taketo vztahy... ale ked mi chcela urobit zle, dobreze mu ucho neolizala😂
Nuz ale v nemocnici sa to asi fakt nehodi, tam by som upozornila aj deti...
@lindusss2016 nemyslíš vážne takéto niečo, fuj 😂 ja som tiež švagriná, jedna to zo začiatku mala ťažké lebo som bola malá a žiarlila som 😄 ale teraz som úplne v pohode a vychádzame ... Neviem si také niečo predstaviť, sa mi to hnusi že šepkať do ucha 😂😂😂😂 ona je tiež taká blbaňa, že ho omakáva lebo cvičí a tak. Je mi to normálne nepríjemné a to je jeho sestra ... On sa jej už vyhýba, robí zlú krv , nemám ju rada tak sa jej vyhýbame. Minule sme išli na túru 🙂
Ale kdeže...tak si to vtedy cítila, tak si ich okrikla.Keby si bola nervak robíš cirkus každý deň.Myslis, že oni si dávajú otázku či to náhodou nebolo nevhodné?pusti to z hlavy či niekto Ti to vytkol či prečo sa tým trápiš?
@eliska13 skôr ma vtedy zarazil postoj priateľa, že prečo som vybuchla keď mne nič nerobili a tak. Chcela som vedieť, či som jediná, ktorá to berie tak že som neurobila nič zle
Moj muz toto robí zakaždým a detmi keď sme u lekára a ja to vyslovene neznášam. Večne do nich boxuje a drga,že haha veľká sranda. A keď ich okriknem tak on krúti hlavou že čo mi vadí a robí to ešte viac. mne to príde že už nevie ako a čo so sebou lebo musí čakať a robí somariny. Horšie ako malé decko. Ešte dobre že inokedy to nerobí.
@pininka1 v prípade že jedna strana sú malé deti, tomu rozumiem... V tomto boli obaja staré kone a ja nervózna kobyla 😄 odvtedy sa nejako so švagrinou nebavím. Vlastne vôbec
Bohužiaľ situácia nie bežná..únava,možno hlad robia svoje.. človek nepovie skôr čo mu vadí a potom už len výbuch..chce ti tréning 😁
No ja mám pocit že oni takto budú blbnut aj keď budú mať deti 40 a môj muž 70
Bola si viac nervózna z celej situácie....
My keď dlho niekde čakáme sme ešte horší... U nás sa nervozita z čakania prejavuje že veľa rozprávame a aj sa doberáme... Nahlas....
Vypenila si... Stalo sa.... Idete ďalej... Nie si nejako extra navine...
Ale zase neber to tak tragicky... Ja napríklad strašne rada pozerám rozprávky a nemám problém si obliecť vecí s detskou tématikou... Niekto iný by nado mnou hneď krútil hlavou.... Že veď už mám svoj vek... 🤷
nie nie si nervak ale ona je infantilna a povedala by som priatelovi aby sa choval primerane situacii a nereagoval na infantilne dotahovanie sa jeho sestry a s tou nech si robi poriadky jej mama