Ahojte 🙂 chcem sa spýtať ako pracovať so žiarlivosťou?
Mam 25 rokov a prvý reálny vzťah. Ide o to, že priateľ neziarli vôbec, možno by sa mu aj páčilo, keby ma vidí s iným. Tvrdí, že keby ho podvediem, on s tym nič nespraví, no na druhej strane tvrdí, že ak mi niekto ublíži je po ňom. No mne z jeho strany aspoň menšia žiarlivosť chyba alebo skôr činy, že som jeho jediná, stačí ak by mi to povedal.
Ja som skôr opačný typ. Som asi dosť žiarliva. Žiarlim ak ide s kolegyňou na služobnú cestu. Pár krát sa stalo, ze spali spolu na jednej izbe, no tvrdí, že nič nebolo. Chcem mu veriť a nechcem ho ranit, tým, že mu neverím. Skôr vidím konkurenciu v kolegyniach. V rodine som prežila neveru, ked bol otec neverný mame a ja som bola na jeho strane. Odvtedy sa bojim, že sa.mi to vráti tym spôsobom, že mne bude niekto neverný. Neviem, čo mám robiť ako s tym bojovať, no na druhej strane mu chcem veriť a verím mu. O všetkom čo so tu napísala vie ale stáleho ho to trápi a myslí si, že mu neverím.
Lenze ty vobec nemas problem so ziarlivostou, ked spi s kolegynou v jednej izbe na sluzobke. To rozhodne nie je normalne a ani profesionalne vramci jeho firmy. Skor mi to pripada tak, ze on sa ta snazi "prevychovat" aby si mala pocit, ze ty si nenormalna, ked mu netolerujes divne vztahy s kolegynami. Ja mam 32 rokov a toto by bolo aj pre mna neakceptovatelne.
Nepoznam taku firmu, ktora by ubytovavala muzov a zeny na sluzobke na jednej izbe v hoteli. 🙂 Mal by kapnout bozskou, ako to bolo s tou izbou.
Ja teda ziarliva niesom vobec ale ked som precitala ze spali spou na izbe tak som ostala jak obarena 😀. Co je vela, to je moc. Nikdy !
@kikusqa255 tiez som sa pozastavila pri tom, ze spali spolu na jednej izbe, poriadne divne.
@kikusqa255 Môj ex bol taky, neziarlil vôbec. A veď prečo by aj. Keď mal spokojnu frajerku a trt..l k tomu aj bývalú kým som mu na to neprišla.😀 To nežiarlenie som brala ako super vyspelé, že mu nič nevadí (predtým som mala opak) no nuž bolo to preto, lebo mu na mne v skutočnosti nezáležalo a bolo mu jedno kde som a s kým som.😀
A nie, nemyslím si, že si žiarlivá. Je divne ak na služobke spi s kolegyňou na izbe.
Precitala som to po vetu, ze na sluzobke spali spolu v jednej izbe. Akoze vazne?!! Neverila by som niekomu, kto je schopny toto urobit.
Ty kokos,ze v jednej izbe spal s kolegynou.Mozes si len domysliet ,ze na 100% s nou mal sex!
@kikusqa255 ze na sluzobke s kolegynou na jednej izbe 🤦🏻♀️ to je co za “sluzobky” a co za firmu, kde sa toto deje? Este som toto nezazila a nikdy nepocula. Bud klame ze bol na sluzobke alebo si tu izbu zamerne vzali spolu. Aj jedno aj druhe by bol pre mna velky problem.
@akiana
@lucitta9 tak momentálne je tiez s kolegom a kolegyňou na nejakej chate, vraj na sluzobke ale v noci vraj budú piť. Neviem čo si o tom myslieť. Niekedy je až príliš otvorený, napíše veci tak ako sú a na jednej strane neviem či je dobré alebo zlé. Vraj pôjdu spolu do vírivky a ja nemam z toho dobrý pocit ale on stále tvrdí ze sa nemam báť.
@kikusqa255 no tak za mna je to divne. a to nie som ziarlivka.
@kikusqa255 prepac, este som nepocula aby sa na sluzobky chodilo na chatu. To je akoze aka sluzobka? Co tam idu riesit? Neverila by som mu. Na velmi podivne “sluzobky” chodi.
Ak je to tak ako pises tak predpokladam, ze tvoj priatel zneuziva, ze si prilis naivna, na to, aby si uzival ako sa mu paci a s kym sa mu paci. A teba este za ziarlivku vyhlasi 🤦🏻♀️
@kikusqa255 Jaj tak aj do virivky spolu vramci sluzobky? Zlatko, si si ista, ze priatelka si ty a nie kolegyna?
@kikusqa255 mňa by asi urvalo od nervov keby mi toto napísal 😃 máš môj obdiv že to ešte dávaš
@kikusqa255 porozmýšľaj ci má budúcnosť ten vzťah pre teba. Lebo nejak divne začína a skončí ešte horšie
@kikusqa255 bud si robis srandu ty alebo on z teba. napis mu ze to je super ze aj ty si prave vo virivke s kamosom.
Spanie na izbe s kolegynou? Pitie s kolegyňou? Kúpanie s kolegyňou vo vírivke? ???
s kolegyňou na jednej izbe, na služobke na chate - a ty mu to veríš? Ja teda žiarlivá nie som, ale ani blbá, toto by som neverila ani ja. Robí si z teba prdel
Vôbec sa nečudujem že žiarliš podla toho čo pišeš ved každej normalnej žene by to vadilo keby jej partner toto robil že na izbe s kolegynou myslim že je to normalne že ti to vadi mna by asi jeb....🙂aj z tej virivky
Ved je jedno, ci spia v jednej izbe, alebo v dvoch. Na neveru je jedno, kolko izieb je, zaspasuju si a potom pojdu spat osve- myslis, ze tu 2 izby pomozu? Tam ich nikto nevidi
najprv som ti chcela napisat k tej ziarlivosti ale potom ma celkom zaskocila veta ze na sluzobke bol s kolegynou na jednej izbe. je to divne. nie bezne. ba az cudne. ja nie som ziarlivec a tiez mam teoriu ze ked ma muz bude chciet podviest nic s tym neurobim v tom zmysle ze tomu nedokazem zabranit ale ako nasledok by bol rozpad vztahu.
so ziarlivostou sa pracovat da a su asi aj rozne terapie ak je to uz chorbna ziarlivost. no ja ti ale neviem pri tom tvojom ...