Je to povahou alebo čím že sa najlepšie cítim doma 🤷?máte to niekto tak isto alebo som fakt divná.
Vpohode, keď sa tak cítiš dobre a vieš sama so sebou žiť, tak je to ok
Aj ja. Moj muz ma vola zienka domova.
Nemáš z toho depky? Ja keď som doma dlhšie ako jeden deň, mám hrozne výčitky, že som premarnila deň. Nemáš nejaké sociálne fóbie a pod.?
Aj ja som a nevadí mi to, v práci mám ľudí až až, ísť niekam s rodinou je ok, ale kavicky-nakupiky nie je nič pre mňa
Neviem prečo by si mala byť divná. Niekto ti to vyčíta?
moj manzel je taky isty 🙂 ide, ked ho vytiahnem alebo naplanujem ale doma je spokojny, ja som sice pravy opak (co sa ale trosku zmiernilo prichodom dietata) a tak to riesime, ze ja idem s kamoskami a on je doma a robi si svoje, kazdy mame to svoje a ja este aj psychohygienu a ideme aj spolu ako rodina, to je kusok ine ale vecerny program mu nejako nechyba
nie nie si divna
@simona20201309 moznoze ma ona fobiu a moznoze mas ty fomo 😀
Keď ti to tak vyhovuje hlavne že sa ty cítiš dobre ostatných nerieš nech si každý myslí co chce všetci sme iný
@ciernysokol nieee.. až tak zas nie, len mam rada aktívny štýl života, čerstvý vzduch, som spoločenská, radi chodíme k babkam, športujeme.... 😊
Možmo taká od veci otázka, ale ako sa cítiš čo sa týka spokojnosti so svojou postavou?
Tiež mám najradšej útulné pohodlie domova 😊 Doma je proste doma... 😊...
Ziadny cas nie je premarneny, ak je straveny podla vole cloveka a je vtedy spokojny. Aj ked by to bolo cely den pri telke ;)
Ja som to isté, keď som bola mladšia tak som sa cítila divne. Teraz už nie, je to normálka a je mi tak fajn.
@gertrudaosem inak presne, ked som bola mladsia, tak som asi kvoli okoliu casto isla sama proti sebe, teraz uz je mi to tak osem...
Normalne. Ja ked som cely den zas doma,tak si aspon okno musim otvorit a predychat to. :D :D Neznasam byt stale doma.
J som uplne opacna, ked som doma, citim ze zo mna unika zivot😃
mám také kamarátky, ktoré len doma, takže asi sitiež taký typ. Keď to tebe vyhovuje, nerieš, čo si myslia ostatní
Aj jaaa, aj jaaa! Milujem byť doma. Ale nebolo to takto vždy, práve naopak, ako mladá som stále niekde behala, takmer nikdy som večer nebola doma. Tak asi si to teraz, na staré kolená kompenzujem. Nie, že by som vôbec nikam nechodila, treba pestovať aj nejaké tie vzťahy. Ale vždy sa teším, keď už som doma. Aj návštevy radšej pozývam k nám, než by som ja mala niekam ísť. Takže určite nie si divná. A ak si, tak je nás potom takých viac.
Ja tiez 😆 ale rada idem aj von. A vobec neberiem sedenie doma ako premrhany cas, naopak, pokial by sme sli na nejaky vylet, tak dalsi den si musim oddychnut prave sedenim doma. Mna behanie kade tade vycerpava. Ked som bola mladsia, stale som bola prec z domu, ale to preto, ze som to tam nemala rada. Teraz mam domacnost podla seba/nas, takze tu travim cas rada 😊
koľko krát mám proste také domasedavé obdobie. ale ako nepohrdnem nejakým dobrým výletom alebo tak nejak, no nemôžem ani povedať že by som vymetala kaviarne bary a podobne, to už skôr nie ako áno
Ja som v tomto taky isty. V praci mam dost socializovania sa cize ak mam trocha casu sam pre seba tak som rad, ze mam doma klud. Kedysi ma kamosi tahali von aj na aktivity na ktore so chut nemal ale isiel som aby sa neurazili.
Teraz uz chapem, ze som castokrat siel sam proti sebe. Teraz robim to co chcem a som ovela spokojnejsi. Kamosi si to sem tam beru osobne, ale to je skor ich problem, ze nemaju pochopenia nez teda moj.
Ja si svoju introvertnu cast povahy velmi uzivam a citim, ze moj cas je lepsie straveny oddychom nez podielanim sa na aktivitach ktore ma ubijaju alebo travenim casu s niekym z povinnosti.
Idem ked mam chut a vtedy to ma aj zelany efekt.
pripajam sa do rodiny domasedov...