Som divná?

16. jan 2023

Mám pocit,že nerozumiem vzťahom a ani tomu ako proste dvaja ľudia chodia na rande.Nikdy som nemala žiadny vzťah,čo mi príde okej a nevidím na tom nič strašné kedže mám len 19.
Lenže mám pocit,že somnou je niečo zlé.Mám asi nejaký pokazený mozog alebo čo ale všímam si,že ma skoro nikto nepriťahuje.A asi ma ani nikto ešte sexuálne nepriťahoval.Jednoducho neviem čo to somnou je.Nie,nie som asexuálna,to si nemyslim.Ja len celemu tomu nechapem prečo som taká aká som.Ja si nedokážem napríklad v hlave predstaviť mať sex s niekym len na základe toho,že vyzerá dobre.Nedokážem si predstaviť niekoho sa dotýkať,bozkávať sa, spať s niekym bez toho aby som k nemu niečo necítila,nejaké spojenie,alebo tomu človeku musím veriť. A nechápem ani rande,nikdy som na žiadnom nebola,ani sa mi ten pojem nejak nepáči.A volali ma pár krát na rande.Ale mám v sebe blok a nedokážem s niekym ísť na rande len tak.Pred pár dňami som si stiahla zo zvedavosti Badoo,ale podľa mňa som urobila strašnú sprostosť a mám pocit,že zoznamky na mňa nefungujú.Proste mám pocit,že som strašne divná. Nesnažím sa mať nasilu vzťah,len sa nedokážem zbaviť tej myšlienky,že som divná pretože iný to takto nemajú. Aj ja túžim po láske. Ale mám pocit,že mňa to nikdy nečaká,že tu nikto nieje pre mňa kto sa mi bude páčiť.

mimi271022
16. jan 2023

Určite nie si divná podla mna ... len proste si ešte nestretla toho pravého človeka. Určite ho raz v živote stretneš a v prvom okamihu si uvedomíš že to je to čo potrebuješ. Si ešte mladá život máš pred sebou, určite ta tam vonku čaká niečo krásne ❤

kvetinka75
16. jan 2023

Ja som taka ista. Az ked som k nielomu zacala nieco citit bola som schopna viac. Inak nie

lindous
16. jan 2023

Ja tiež nie som vôbec na randenie a všetky moje vzťahy sa vyvinuli z kamarátstva 😅 ale možno by ti pomohlo vybehnúť na rande s niekým sympatickým, nemusíš to brať tak, že automaticky bude z toho niečo viac, ale aby si aspoň skúsila niečo také, niečo nové a uvidíš potom, či to stále bude tak..😊

kittykat22
16. jan 2023

ak toto nie je nejaka vymyslena tema - tak tento problem ma vela deti vo veku okolo 19r. Vy ste boli dlho zatvoreni koli korone a takmer celu strednu skolu ste boli bez vyraznejsich alebo hlbsich vztahov. Vidim to na sestre - ma tolko rokov ako ty - akoby vas obisla mladost. Teraz sa v tom celkom nejako topi, tiez nevie ako s tym nalozit. Boli ste tak nestastne ukrateni o emocne zblizovanie v dospievajucom veku. Mozno preto mas pocit, ze su veci nejake divne.
Najlepsie je zacat randit tak, ze pojdes s kamaratmi a kamaratkami vonku a ked travite vsetci spolu cas, tak sa tam obycajne nieco vyvrbi. Netlacit to silou. Nechat tie vztahy prirodzene plynut.

autor
16. jan 2023

@kittykat22 myslim,ze som taka bola uz pred koronou :/

tenerifka
16. jan 2023

vola sa to demisexuelita, proste najprv musis mat k tomu cloveku doveru, emocialny vztah, a az potom sa vyvnie sexualna pritazlivost, moze to kludne trvat aj rok. Nie je to nic nezvycajne co sa zien tyka, len teraz je moderne dat vsetkemu nazov a diagnozu. Si uplne normalna, zdrava zena, neporovnavaj sa s "modernymi" vzorcami spravania", velakrat je za tym len pretvarka

ivangeline
16. jan 2023

A co je divne na tom,ze cakas,kedy sa v sebe vyznas? Ze cakas,kedy budes vediet,co chces? Ze cakas,kedy ta niekto ozaj oslovi a zaiskri to,aby si chcela skusit randenie? Ze cakas na priatela a milenca v jednom? :D Akoze nic nezvycajne. Skor asi nemas predstavu,ze co a koho chces. Ake su vztahy doma? Ake vidavas vztahy okolo seba? Co si o nich myslis a co sa ti paci a co nie? Je super,ze sa zamyslas. 🙂 Uz asi len krocik a je to..

zobaka
16. jan 2023

to je normalne, mne sa raz za 100 rokov niekto paci, esteze som nasla takeho 🙂 nikdy som nerozumela kamaratkam, ked v mladosti vedeli sa kazdu chvilu do niekoho zalubit a hned s nim aj spat

stannkal
16. jan 2023

Aj ja som a vždy som bola v tomto iná ako väčšina, aspoň teda som mala ten pocit. A na takom klasickom rande v kine alebo s večerou som nikdy nebola. A aj napriek tomu som mala niekoľko vzťahov a teraz mam manzela a dieťa. U mňa sa vzťahy vždy vyvinuli nejak prirodzene s niekym koho som poznala už dlhšie ci už v škole alebo robote. A s intímnym životom to tiež išlo u mňa dosť pomaly. Proste niekto potrebuje veľa času a dôvery, na tom nie je nič zlé.

autor
16. jan 2023

@zobaka aj ja sa tak cítim

sszuzu8
16. jan 2023

Máš všetky znaky demisexuala 🙂 si normálna a tak by to malo byt. Sex sa veľmi ponizil na zvieraciu úroveň. Mal by to byt akt lásky

toskanka
16. jan 2023

Si úplne normálna mladá žena a neurob tu chybu, že sa vyspis s niekým, lebo "už sa patrí" vzhľadom na svoj vek. Počkaj si na muža, ktorý ťa naozaj osloví. Lebo si privodis nechuť k sexu.

modrykonik1237
16. jan 2023

Si super dievča keď takto uvažuješ a "nevrháš" sa do vzťahu len preto, že od teba mladšie už majú za sebou bohaté sexuálne skúsenosti. Bola som taká istá. Nedokázala som sa zalúbiť do muža, ktorý si zakladal na svojom výzore a patrične to využíval. Takí muži mi boli až smiešni keď sa chválili svojimi "úlovkami". (Veľa vecí som sa dozvedela od môjho staršieho brata). A napriek tomu, že som mala dosť nápadníkov, nevedela som sa zaľúbiť. Až keď prišiel "ON". Mala som 23 r. Dnes je mojim manželom, máme 3 dcéry. A najväčšieho uznania sa mi od neho dostalo, keď mi povedal: bodaj by boli po maminke! A čo ti povedať? Nie, nie si divná. Buď sebou. Nikde sa neponáhľaj, pracuj na sebe. Spoznávaj ľudí, čítaj, zdokonaľuj sa. Určite stretneš niekoho, kto sa ti bude páčiť a ty jemu. Zo srdca ti to prajem !

autor
16. jan 2023

@modrykonik1237 ďakujem🥹❤️

pikachu999
16. jan 2023

Nikam sa neponáhľaj ono to príde keď to budeš najmenej čakať

bessie12
16. jan 2023

@pikachu999 mozem to len potvrdit. Stalo sa mi to 2x.

marianarem
16. jan 2023

To, ze sa nevies s niekym vyspat len na zaklade vzhladu, vidim ja ako vyhodu, nie ako nevyhodu. Budes len s niekym, kto ti bude blizky, co ta automaticky ochrani pred roznymi problemami - napr. tehotenstvo s niekym, koho ani nepoznas, namotavka na niekoho, kto ta chce len na sex a podobne.
Ja som s mojim manzelom nikdy ani nebola na rande. Boli sme dllllho kamarati a potom sme spolu rovno zacali zit. Takze ani randenie nie je v zivote nevyhnutne.

liljana
16. jan 2023

Ved nie si povinna mat s niekym vztah, sex, ci deti. Proste zi, ako ti vyhovuje.

osky
17. jan 2023

Nie si Este pripravena.
Uzivaj si zivot, neries.
Nemusis absolutne mat vztah a uz vobec nemusis sexovat.
Ja si tiez nedokazem predstavit Pohl.styk s niekym,koho by som nelubila...vsak nie sme zvery...

Mas 19,nie 90...
Ked to pride,budes to vediet.
Bude to ine,ako vsetko doteraz.
A potom pochopis,preco ti ludia chcu spolu randit🙂

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petedea
2. feb 2023

Ty zrejme nevies co od nudy, ze?
Venuj sa niecomu zmysluplnemu, pri com nebudes mat cas rozmyslat na hlupostami.
A co sa ma stat, to sa stane a co ma k tebe prist, to k tebe pride.

muzskylukas
15. júl 2024

Veď to je v poriadku si žena a vás ženy nepritahuje len krása, výnimky potvrdzujú pravidlo. Nerob si s tým starosti si ešte mladá a bud na seba hrdá, miluj seba v prvom rade. Dnes je plno chorých presvedčení, ktoré sa normalizujú z Ameriky a presne takýto to má následok. Mlady ľudia dnes nevedia aké sú pohlavie, nevedia čo je láska a pod. Neber si osobne nič čo hovoria media a ľudia. Určite vieš sama len to máš veľmi potlačené.