Som chorá a priateľ sa mi vyhýba

14. mar 2024

Som chorá a priateľ sa mi vyhýba. Asi sa boji že to chytí odomňa ale pre mňa je to strašné nepríjemné . Stále vetrá , otvára okno . Keď niekde idem že sa idem postaviť z postele a on sedí na posteli tak sa rýchlo postaví aby nebol náhodou vedľa mňa . Celý deň je radšej v inej izbe . Alebo ide radšej na druhú stranu izby čo najďalej odomňa . Nechce nič po mne chytať napr. Keď chcem čaj tak nechce chytit môj pohár alebo teplomer mi podať lebo som to chytala ja . Cítim sa naozaj ako keby mám lepru...keď je on chorý tak ja sa snažím robiť mu čaj a normálne sa chovám idem aj k nemu ale on nie . Ževraj sa nechce nakaziť čo chápem ale myslím že jeho správanie je prehnané.

ivik4
14. mar 2024

Kam chodi na wc ? 😃
Ano, je to prehnane, tiez by som sa necitila prijemne

bloger
14. mar 2024

To vetranie je dobrá vec. Je to potrebné. Neber si to tak k srdcu. Určite ťa má rád.

hipuska
14. mar 2024

Možno, ty ako chorá, by si mala byť chapava. Ak partner nechce byť chorý, napríklad vymeskat prácu, tak bud taka tolerantná a zavri sa v izbe. Vieš, že mu to vadí a trepes sa k nemu

autor
14. mar 2024

@bloger no to je asi najlepšia vec čo môže robiť z toho 🤭

autor
14. mar 2024

@hipuska on je doma takže nemal by mať s tým problém len mi to nejde do hlavy že spíme spolu v jednej posteli a takto sa správa cez deň . Veď to môže chytiť aj tak keď je so mnou v izbe 😀

stanulienkat
14. mar 2024

Nabuduce sa na neho vyser aj ty. Ty ho pocas choroby obskakujes a on na teba teraz kasle? Kde chodite na tychto exotov?

autor
14. mar 2024

@hipuska a ja sa netrepem k nemu práveže on sa vyhýba mne .

mikitilik29
14. mar 2024

Tie veci co robí mu nepomôžu 😃 aj tak sa nakazí 😂

hipuska
14. mar 2024

Neviem, pre mňa, správanie vás obidvoch je nezrelé.

autor
14. mar 2024

@hipuska keď Nevieš tak načo komentuješ 🤭🤷🏻‍♀️

deti95060810
14. mar 2024

nech si dá rúško.. aj to čosi ochráni

zmrzlinka2021
14. mar 2024

No keď sa rozhodol nasťahovať k tebe, tak musí počítať aj s takýmito vecami. A čo ti povedal na to, keď si to s ním diskutovala?

luccija
14. mar 2024

@deti95060810 ona má mať rusko🙂ja, keď som chorá ho mám vždy nech ostatní neochoreju.autorka muži väčšinou zle znášajú všetko tak aspoň vieš ako sa máš správať, keď on zalahne

autor
14. mar 2024

@zmrzlinka2021 že sa boji tých bacilov 😥😆

zobaka
14. mar 2024

😂 tak nikto nechce byť chorý, ale buď to chytí, alebo nie, tým, že ste spolu v byte, veľa šancí nema

dzejsik
14. mar 2024

cele by to malo zmysel, keby teda aj v noci spal na gauci v obyvacke a nie s tebou v spalni 😃 takto tie denne opatrenia su uplne zbytocne

svokrinjazykmonika
14. mar 2024

No to je riadny trapko, trošku také neviem, slabošské mi to príde.

domkakvet
14. mar 2024

Ja ho chapem, ze sa nechce nakazit, ale nechapem preco s tebou potom vecer spi.

vanilkovazmrzka
14. mar 2024

On je tusim tiez chory, len trochu inak 🙂

januska12323
14. mar 2024

Chudáčik bojí sa bacilkov a takto občiansky by odovzdať nechcel? Lebo dospelý človek sa takto nespráva. Keby sa naozaj nechcel nakaziť odsťahuje sa do obývačky a za tebou všetko dezinfikuje.

yelena159
14. mar 2024

Sprav mu to isté, keď bude chorý on. Uvidíš, ako sa mu to bude páčiť.

oslo1
14. mar 2024

Je to blbec, kde na twkychto debilov chodite? To je za trest?
Ja by som ho zbalila a vyhodila prec.
Ja ked som Bola choral, tak mi manzel varil caj a starala sa o mna. A ja takisto o neho.
Si predstavit, ze mas take ochorenie, dnes ma rakovinu jeden z dvoch. Vies si hentoho blbca predstavit ze SA o teba stara?
A Este, vzdialenost prenosu je 6 metrov
, takze to , ze sedis na druhej strange izby mu nepomoze.

martinami274
14. mar 2024

@hipuska správne 🤦‍♀️ dúfam,že to isté urobí,keď on bude chorý. Máš pravdu, určite za žiadnych okolností sa človek nemá starať o svojho partnera..ešte to tak🤦‍♀️

kosican1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hipuska
14. mar 2024

@martinami274 ale, to som predsa nepovedala. Len to chce chápanie na obidvoch stranách. Ak.jej uvarí caj, urobí obed ale šálku chytiť nechce, ja to zase až ako taký problém nevidím. Véd zase sa vie postaviť a ísť si zobrat ak.ho ma teda urobeni

martinami274
14. mar 2024

@hipuska aj ja to chápem, ale raz príde choroba , obyčajná chrípka,keď sa napríklad ani nepostaví a bude ju musieť podopierať aby išla na wc..to sa potom vykasle na ňu?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ovaaa
14. mar 2024

A u nás všetko spolu v dobrom aj v zlom 😁😁.Keď jeden chorí, druhý sa stará a rozmaznáva a potiahne domácnosť. Niekedy ochorieme navzájom a niekedy nie, ja som s horšou imunitou. Ono sa tak nejak vždy ráta, že ten druhý ochorie takže žiadna veda.

vilma7
14. mar 2024

Tak zas nevieme co máš, alebo ty presne vieš?
Manžel keď bol chorý a nevládal vstať z posteli, tak sme ho doslovne izolované v izbe, jedlo mu nosili s rúčkami na ústach a chodil len na WC a nazad. Nechcela som aby nakazil deti, mňa. A nenarazil aspoň nikoho.

mikadooo
14. mar 2024

Povedala by som mu, že sa podľa mňa správa veľmi zvláštne - keď chcem prejsť okolo, tak pomaly dvojmetrovú vzdialenosť udržuje a potom pri mne v pohode preleží celú noc...? Kde na takúto selekciu "rizikových faktorov" vôbec došiel? Čo sa týka toho ako sa správa, no - jemu príde normálne chrániť seba, tebe príde normálne obskakovať ho počas choroby...🤷. Časom sa to obrúsi (ak ostanete spolu), chce to proste komunikáciu a pozrieť sa na to očami toho druhého, bez odsudzovania a zbytočných domnienok. "Normálne" bude to, ako si to vy dvaja nastavíte, dôležité je, aby s tým boli obaja ok. Ty s tým evidentne ok nie si 🤷🤷🤷. On podľa mňa teba tiež nechápe, prečo, keď je chorý, chystáš jeho pohár a "intoxikuješ" sa jeho bacilmi.