Ahojte,chcela by som sa u trošku,vyrozpravať,s manželom už žijeme spolu 17rokov,mali sme aj krasne chvile aj menej pekne,ako v každom vztahu.Neviem čo je somnou v poslednom čase,mam nové zamestnanie,tam sa mi zapáčil jeden kolega.
On ani nevem čím ani ako ma začal priťahovať,manžel nepije,nefajčí,ma robotu a ja čo?Myslím na niekoho iného,ked spíme v našej spálni.
Ja som mu aj napísala,do očí som sa mu to bála povedať,neviem prečo a hlavne načo som mu to dala najavo,som zufalá,aj on je ženatý mame obidvaja deti,a mne sa chveje hlas ked sa s ním rozprávam.Povedal že nikdy neklamal manželke,ale začal sa aj on ku ,mne viacej tuliť,šepka mi do ucha také veci,že horím.
Doma máme všetko,chvála bohu dravého syna,sex je ok...už to nieje také ako predtým,ale ešte to funguje,tak prečo?????????
Prečo som taká blbá?Prečo si nevážim čo mám doma,a hlavne prečo som mu to musela napísat čo cítim?
Neviem o bude somnou,ešte mi potom povedal že odchádza z roboty,to ma zlomilo,,plakala som doma ako puberťáčka,ja by som chcela s nim vymeniť a tel.čislo,viem je to risk ale čo potom bude ked odíde?Podla mna ja mu tak nebudem chýbat ako on mne ale neviem čo je somnou,,,prosím trošku ma nakopnite do zadku,alebo mi napíšte čo mám robiť ,,,,Ahojte ☹ ☹ ☹
😀 😀 😀 😀 toto je vtipné 😀 😀 😀 sviatky, možno stupajci alkohol v budke a kopa srandy na svete 😀
@zaneta283 bolo koze dobre, sla sa na lad smykat. Nuz mas dve moznosti: 1. uvedomit si, co mas doma. Odporucam diskusie, kde muz pije, flaka sa, zenu a deti bije, ziju z ruky do ust a rychlostou blesku zabudnut na kolegu. 2.hodit vsetko dobre za hlavu, revat za kolegom, manzela prenechat inej, ktora ho bude lubit a potom, ked prejde zalubenost, odporucam antistresovu supravu ( vid papierovy tercik na stenu a otrieskavat si hlavu, kym si depresiu nevytlciem z hlavy). Ak si vyberies 1. moznost skus ozivit vztah doma.
Skus si predstavit ako by si sa citila keby toto urobil tvoj muz.. naco si s nim chces vymienat cislo? To znamena ze s nim chces byt v kontante mozno by aj casom k niecomu doslo.. bud rada za ti co mas .. co by za to dali ine zeny aby mali doma normalneho chlapa.. a ked uz chces tak sa aspon neku.rvi a bud ferova k svojmu muzovi a povedz veci ako su .. ako si ho opisala urcite si nezasluzi aby si mu nasadzovala parohy.. zamysli sa .. dokazala by si sa mu pozriet do oci keby sa nieco stalo? .. radsej si urobte z muzom pekny vikend romanticky a zabudni na toho chlapa on ma tiez rodinu .. nerozbijaj mu ju za to by sa ti jeho zena a hlavne deti nepodakovali
@zaneta283 ved skus neriesit chvilku a uvidis ako sa to vyvinie. Ono kazdy druhy chlap sa nam zda lepsie, lebo nevidime jeho chyby...Za toto ma tu asi ukamenuju, ale skus ak si na to odvazna a vies ze mozes aj vela stratit zacat s tym panom dokonalym....Uvidis, ako po 3 mes. sa zmeni na priemerneho chlapa, ktory ma aj svoje chyby, mozno je to suknickar, alebo ziarlivec......Az potom pochopis aky poklad mas doma a budes si vazit jeho hodnoty
No vyspi sa s nim. Hura na vec!!!!
A tak o mesiac, dva tu budes zakladat dalsie temy... 😝
Nech ide...zide z očí zíde z mysle....
mala by si sa s nim vyspat, a aj otehotniet. a potom by si nanho mala tlacit, aby odisiel od zeny, on ta oserie a ostane pri zene, ty sa medzi tym rozides s chlapom a prides o vsetko. dobra vyhliadka, nie? potom pis na konika, teraz je to este nuda.
@zaneta283. Ačo tak vžiť sa do situácie toho druhého? Tvojho manžela? Ako by sa cítil,keby že ho predvedies? Alebo ako by si sa cítila ty ak by toto urobil tvoj manžel? Vymenil si číslo s kolegynkou,ktorá ho pritahuje. Neskôr by možno len zavolal ,stretli sa na kávičke . Z kavicky ma drinku v izbe. A možno by ho zviedla. Alebo aj on ju, veď sa mu páči. Bez ohľadu na manželku doma, na deti. Veď čo už daka nevera,ľahko sa predycha
. Ci? Bol by v pohode rozvod,delenie deti? Priznanie že žiaľ nechala som sa uniesť milé deti? Jasné že po rokoch už doma nie je taká iskra,ošiaľ ako na začiatku vzťahu. Ale na vzťahoch treba pracovať. Skús vniesť niečo nové do vášho vztahu. Randenie,koníček,iskru ktorá vás nakopne a znova sa zalubite jeden do druhého. A naozaj veľa x pomôže vžiť sa do kože druhého.
@zaneta283 nikto nie je 100% ný. Povedzme že v ideálnom prípade spĺňa naše očakávania na 80%. Potom sa vyskytne niekto kto má tých 20% čo nám asi chýbajú. Na zvyšok sa nepozerá. Zaľúbiť sa môže každý stáva sa to bežne len daj pozor aby si 80 nevymenila za 20.
na toto??? Jedina reakcia:
Manzelka pride domov a v kuchyni pije kavu cudzia zena s jej manzelom.
- Ty kurev--nik jeden? Len co odidem na chvilu uz si tu tahas ine zeny?
- Draha ta pani prisla za tebou...
- No urcite ved ju vobec nepoznam, len sa priznaj ze je to tvoja milenka!!! Ty Hnup jeden..(nadavky sa sypu jedna radost)
- Manzel s pokojom anglicana odlozi lyzicku z kavu usrkne si z nej a vravi: Draha ta pani prisla za tebou, je to manzelka tvojho milenca ...
Uprimne? Nevazis si co mas.. Ludia casto krat ked Sa maju az prilis dobre vyrobia si nejaky problem v hlave.. Zober si dovolenku, zober rodinu niekam daleko a pozoruj ake stastie Ta postretlo.. Uz asi nemas 17, nie?
Je dobre, ze odchadza z prace, potom ta to prejde... Podla mna sa to sem tam moze stat kazdemu, ze za neho rozmyslaju hormony, ale skus si udrzat trochu zdraveho rozumu a cislo si nevymienaj... On mozno odchadza pravo preto, ze sa mu nechcu riskovat rodinu... Ano bude ti chybat chvilu, ale casom ti dojde, ze rodina je naj 🙂drzim ti palce
@zaneta283 uf, ano, dokazem pochopit motyle v bruchu po tolkych rokoch v manzelstve, je to take ine, lakave, vzrusujuce. uprimne, stoji ti to za to? obetovat vcelku spokojny vztah s manzelom, rodinnu pohodu len kvoli kratkej aferke? lebo nic viac z toho nebude. a budes to lutovat. ja by som asi aj bola rada, ze odchadza a ziadne cisla si nevymienala, ziaden email, proste nic. a ak je to mozne, vsimaj si viac svojho manzela, chodte spolu na veceru, na predlzeny vikend, zaspominaj ako vam bolo na zaciatku vztahu a skuste sa opat obcas nicim prekvapit, aby to nebola taka rutina. pozri sa na neho ako na cudzieho muza a mozno aj v nom uvidis sexi chlapa. budes sa este chvilu trapit lebo si sa zalubila, ale radsej sa vyrozpravaj u terapeuta alebo kamaratky, ktora ta nezradi, ako tomu podlahnut a potom horko lutovat
@zaneta283 si blazon a nevies si vazit to, co mas.
@zaneta283 rozchodit.
Eroticke pobluznenie je prirodzene, normalne, neda sa mu vyhnut, neda sa nastavit ze nikto sa mi nebude nikdy pacit, niekto proste brnkne na tu strunu a sme paf. Ale mame mozog na to aby sme predisli nasledkom ktore pridu po nerozvaznych krokoch.
To ze si mu napisala ze sa ti paci je sice trapas, ale nic tak vazne aby si mala uz povolenie riadne vsetko doondit. No ty pises akoby tym uz bolo vsetko stratene a uz je jedno co sa stane dalej. Nie je to pravda. Isla si malicky kusok mimo svojej cesty, ale z tohto sa zatial nestriela, taky maly preslap ta neospravedlnuje urobit velku kravinu.
Motyle vyuzi vo vztahu s manzelom, vyhladla si pri kolegovi, no manzelstvo moze mat z toho zisk. Casom to prejde, rozumom si zargumentuj aka je to blbost, kolega ta ma podla vsetkeho na srandu a nie je z teba hotovy, ak sa mu budes natiskat mozno z toho bude nejaka rychlovka v aute po ktorej ti bude ovela horsie ako teraz, ale zisk z toho mat nebudes ziadny.
@zaneta283 si predstav seba o dalsich pat rokov. Ty mu v mysli zbudujes oltarik, denne budes nan klast vence spomienok a predstav, ake by to bolo, keby ste mohli ostat spolu... Taka variacia madisonskych mostov.
Potom ho stretnes nahodne po rokoch v meste a nadsena sa k nemu pohrnies a v jeho ociach budes vidiet, ze si mu povedoma, ale zaboha si ta nevie zaradit.
Proste uz davno zabudol.
A nahle mu svitne a usmeje sa: jaj, to je zaneta z byvalej prace. tak ona po mne este stale ide? To je humor.
Ak uz si tak zalubena, premen tu energiu na nieco pozitivne pre rodinu. Trebars si predtsva, ze ma prist na navstevu. Urcite by si sa chcela blysnut dokonalou formou gazdinky. Tak vyupratuj dom od povaly po pivnicu. 🙂
Zamilovanost je ako choroba, to prejde. Moze sa to stat kazdemu, nikto nie je imunny. Nech hodi kamenom, kto je bez viny. Ale teraz vazne, co mozeme robit? Nepodlahnut a zbytocne to v sebe nezivit (co by bolo keby...) Iste komu by nepolichotia pozornost nejakeho muza? Ale zostan nohami na zemi. Chvilku to potrva, ale dostanes sa z toho. Este si neraz poplaces, ale skus to brat ako investiciu do toho, co mas. Aby si bola pritazliva pre manzela, tiez ho pochvalit, povzbudit, vniest trochu vzrusa do manzelstva.
@misel0806 zamilovanost nie je len pre pubertiakov
@marcelatje zabudla som laska kvitne v kazdom veku.. Zamota hlavu clovek lieta v oblakoch a nevidi veci okolo seba😊
@zaneta283 ja si myslim, ze v tvojom manzelstve chyba nejaka iskra, aby ta muz rozpalil takisto ako kolega, tymi recickami a blbostami podla mna len hladas podvedome to, co nemas asi doma, pises, ze to nie je ako kedysi, ale je ok...asi ti len ok nestaci... no za mna si daj pohov, nenadarmo sa vravi, ze neschadzaj z cesty pre neisty chodnik, lebo to obcasne rozpalenie nie je nic oproti spolocnemu zivotu atd... neries ani sa neviaz...uz by ta malo odradit len to, co je to za chlapa, ze je zenaty a tam teba vedome ci nevedome rozpaluje....
vo vseobecnosti neviem preco si zeny myslia, ze ked niekto cudzi na nich zhukne, ze je to horuce a asi alebo urcite to je lepsie ako doma, ine...chlap je vzdy len chlap a kazdy ci zena alebo v tomto pripade muz ma svoju vadu a povahu...
.. ale no tak, co ste take tvrde? ... mozno si to ani neuvedomujes no nieco ti vo vztahu chyba.. preto ta ocaril iny chlap.. ale neboj, prejde to.. mne raz kamos povedal, "laska je len chemia, casom sa to rozplynie" vyuzi to v tvoj prospech s tvojim muzom.. nebudes ani prva ani posledna a pri sexe si predstav tohto chlapa a viac si to uzijes.. a mozno aj tvoj muz sa bude viac starat o teba.. a zamilujes sa do neho opat.. to sa vo vztahu stava, ze obcas sa citis sama a neatraktivne, pri tom mnozstve povinnosti sa na to prosto zabudne a pak sa stanu taketo necakane veci.. drzim ti palce.. nechci od neho tc ani ziaden kontakt.. zi a nechaj zit.. v hlave ti ostat moze..
@zaneta283 : vezmi rozum do hrsti. To, ze si sa namotala, nie je nic vynimocne. Ide o to, ako to zvladnes. Predstav si, ze by si podlahla, dokonca by si sa druhykrat vydala. Po x rokoch dalsi stereotyp a pride do cesty dalsi novy kolega, co urobis potom? Opat mu napises o svojich citoch, opat hodis vsetko za hlavu? Mozes byt rada, ze kolega odchadza z prace. Jeho posledny tyzden v praci si vezmi dovolenku, aby Ta nelakal nejaky rozluckovy drink a pod. V ziadnom pripade si s nim nevymienaj cislo. Doma sa zamestnaj hocicim- vytried vsetky satniky, poriadne poupratuj, umy este raz okna... Neboj, prejde Ta to. Chce to len pevnu volu.
tak vydate zeny, citia motyle v bruchu pri cudzom chlapovi. A ja slobodny pri ziadnej uz roky rokuce :D to tu uz nikto nic negarantuje ?
@zaneta283 šak to...tvoj problém je ze ,,máš všetko,, a nevieš čo od rozkoše. Vieš ako sa to hovorí, ze od dobroty sa aj psy besnia...
Len to zisti tvoj starý a budeš nariekať, pokaziš si fungujuci vztah. Neviem čo zeny čakate po x rokoch manzelstva. Ze to pojde samospádom? Ze motyle v bruchu budu len tak bez snahy a práce na vztahu? Čo si urobila a robíš preto aby si tie motyle mala? Čo pre to robí tvoj muž? Aj na vzťahu treba pracovať a nie čakať ...potom ze stroskotava tolko vztahov lebo kazdy čaka zazrak ale bez vlastného pričinenia.
Ak sa nechceš dostať do problémov s neverou tak na toho amanta zabudni, nevyhladavaj ho ani jeho rečičky a tulenie. Uz aj tak balansuješ na hrane a psychicky, emocionálne si uz davno neverna bola...ale ešte stale je možnost zaradiť spiatočku, myslím si ze posledna možnost pred tým ako padneš do pruseru. On od manzelky neodide, neviem ako tvoj muz či by ta koli nevere ,,kopol do zadele,, to vieš asi ty sama posudiť, ale nič dobré ti to neprinesie....
si puča