Som bisexuálka a snúbenec o tom nevie

tajomna22
31. jan 2014

Ahojte som tu nová mám 25 rokov mam už 5 rokov priateľa a 4 mes. sme zasnúbení. Som bisexualka a môj snúbenec o tom nevie. Hľadám niekoho v podobnej situácii a radu či mu to mám povedať alebo nie. Vopred Ďakujem.

ewwe
31. jan 2014

😀 😀

m_ij_ka
31. jan 2014

😅 😅

anatalia77
31. jan 2014

@tajomna22 nie je nad uprimnost.Co by si povedala,keby toto zatajoval tvoj priatel?Ako sa zatvaris,ked ti len tak oznami,ze trebars namoze mat deti?Len tak mimochodom...

luba28
31. jan 2014

@tajomna22 ano,povedz mu to,....ved to neni az take hrozne,....

trogir
31. jan 2014

@tajomna22 , ja by som to neriesila, co sa stresujes. Pokial ho mas rada, klape Vam to v posteli a planujes s nim deti, tak mu nedavaj zbytocne chrobaka do hlavy. Pokial je to intenzivne a mala si pocas Vasho vztahu nejake intimne ulety s kockami a nevies sa toho vzdat, tak to radsej povedz. Teda aspon mne osobne to neprijde take vazne, uz homosexualita je nieco ine. Tak Ti drzim palce. 😉

trogir
31. jan 2014

Este by som tu dodala k jednemu prispevku...ze nie je nad uprimnost. 80 percent chlapov je nevernych, ak nie viac, a zaujimalo by ma, kolki boli uprimni ku svojim manzelkam?????? 😠

sissy27
31. jan 2014

@tajomna22 povedz mu to - podľa mňa sa poteší, veď koľkí chlapi snívajú o sexe s dvomi ženami naraz 😅

olivs
31. jan 2014

podla mna je dolezitejsie ci si zaroven aj monogamna - nezalezi ku kolkym pohlaviam ta to pritahuje, ale ci si sa naozaj rozhodla pre konkretneho cloveka nadobro a chces byt prave s nim.. ak ano nie je co riesit

lenka311
31. jan 2014

@tajomna22 Ono táto úchylka chlapom pllllne vyhovuje... ten bude skôr rád.... 😀 😀 😀 😀 Dať si trojku s dvoma ženami je sen skutočne snáď každého chlapa.. Vôbec sa nebude hnevať, bude nadšený... len bacha na seba.. neviem ako by si znášala situáciu že by ťa poprosil i o ďaľšiu ženu...

janinah
31. jan 2014

a bude to vôbec nevera,ak ho podvedieš s inou ženou? či len ťa tam príroda zavolá a bude to akože ok?...podľa mňa toto nepovedať je ako zatajiť chorobu a je to nefér

natas4
31. jan 2014

nestresuj...tvoj chlap sa urcite potesi 😀 😀 😀
inak uz zacali prazdniny?

petraxy6
31. jan 2014

@trogir to nie je vážne? že mu KLAME? 😅 a ináč, vieš, koľko žien je neverných a muži to tiež nevedia? 😲 - by si sa veľmi čudovala 😕

zuzkaanicka
31. jan 2014

@natas4 dnes bolo na Slovensku vysvedcenie 😉 ... cely vikend bude na MK veselo 😅

cerez
31. jan 2014

Polročné vysvedčenie, predĺžený víkend, zaujímavé príspevky. Dajme tomu, že je to pravda. Si zasnúbená. Plánuješ si ho aj zobrať? Ak áno, tak samozrejme, že to má vedieť.

andrejka2424
31. jan 2014

ale asi nebolo až také zlé vysvedčko,keď jej (jemu) internet nezatrhli rodičia 😀 😀 😉

tajomna22
autor
1. feb 2014

@cerez ake sa to kazdemu zda smiesne ze ??? ze som tuna nova neznamena ze sa hram !!!!! a tie posmesky o vysvedcku 🙂 hahahaha chcela som radu a pomoc nic viac nic menej o posmesky som tuna neprosila

babaker
1. feb 2014

@tajomna22 posmesky bokom. tu vzdy pribudne par veselych tem pocas prazdnin.
ako ti uz predo mnou napisali. mas vztah s muzom, planujes s nim buducnost. medzi nami zije velke mnozstvo bi, vela z nich o tom ani netusi.
poznam vela pripadov, ked az v neskorsom veku odhalili pritazlivost k tomu istemu pohlaviu.
ty si z toho nic nerob, slovensko je velmi velmi konzervativne, ludia sa hambia k tomu priznat, mozno sa ti skor niekto ozve cez IP 😉

juliana77
1. feb 2014

@tajomna22 Najprv by sme museli poznať tvojho snúbenca, aby sme vedeli koľko unesie a potom sa dá radiť.

Mysli radšej ako snúbenica na svadbu a pod. a nerieš. ;-

Zásnuby ťa nakopli riešiť to??

cerez
1. feb 2014

@tajomna22 Práve preto, že si nová asi nevieš ako to tu chodí. Príde víkend, prázdniny a sú tu témy podobné tvojmu. Skús sa trošku pohrabať a sama uvidíš. Tak sa potom nečuduj našim poznámkam. To bol len môj začiatok k tvojmu príspevku. Nič za tým nebolo. Druhá časť mojej reakcie už bola vážna. Ale tú si si podľa mňa asi nevšimla. Všimla si si len uštipačnú poznámku. Dúfam, že z druhej mojej časti si vezmeš toľko, čo z prvej.

oktobermimi
1. feb 2014

nebol včera piatok ? 😔

cerez
1. feb 2014

@oktobermimi Piatok bol! Ale opatrne s narážkami a uštipačnými poznámkami, lebo sa ešte nahnevá!!!!

adri266
1. feb 2014

@tajomna22 ak neplanujes mat sex so zenami pocas vasho manzelstva, tak to neries. Ved kopa ludi prezila nieco pred manzelstvom, co svojmu manzelovi ci manzelke na 100% nepovedali. Nehovorim, ze klamali, ale nepovedali. Napr ja som bola dlhe roky zamilovana do Ronana Keatinga /Boyzone - pamatate este niektore??? 😀 /. Manzelovi som to nepovedala, lebo nehrozi, ze odidem za nim do Irska 😝 😝 😝
Ano, nemozem porovnat Tvoj problem a moju platonicku lasku, ale v podstate je to to iste. Chcela by si vediet, ze on mal kedysi sex s chlapom? A uz by to nikdy neskusal, lebo to nebolo ono? Co by Ti to prinieslo?
A ok, niektore kocky tu porovnavaju Tvoju orientaciu s chorobou...ehm, myslim, ze to nie je to iste, ani by som to neporovnavala s tym, ze nemozes mat deti /co aj tak vacsina ludi pride na to, az ked skusaju/. Ak to chces zahodit za hlavu, a nepokracujes v tom aj nadalej, tak skoda reci. Ak Ta vsak zeny nadalej tak pritahuju, ze mas bokovky, a nevies, ci to v manzelstve vydrziz, tak bud uprimna. Aj ked, maloktory chlap pred svadbou prizna, ze aj ked si berie hnedovlasku, jeho viac pritahuju blondiny 😎 😎 😎

evickam1
1. feb 2014

@tajomna22 moj nazor : pokial ho pocas vasho vztahu nepodvedies s inou zenou, tak mu to nehovor, ak mu to povies a on je viac citlivejsi, tak sa bude tym trapit, a vas vztah nemusi najlepsie skoncit, dobre si zvaz pre a proti, je to dost citlive pre niektore ludske duse, ale ak ma priatel inu povahu, tak ako uz predo mnou pisali tak uvita dalsiu zenu vo vasom vztahu mozno ty mas vnutorny boj a chut mu to povedat, len dvakrat rozmyslaj a LENN RAAZ hovor, slova sa nedaju vziat spat,
drzim ti palce az ti to dobre dopadne

,

oktobermimi
1. feb 2014

@cerez .. sa mam bať ?

cerez
1. feb 2014

@oktobermimi Ešte to tak! 🙂

oktobermimi
1. feb 2014

@cerez okej idem sa skryť pod postel 😀

cerez
1. feb 2014

Je rozdiel zo zvedavosti vyskúšať aké to je s rovnakým pohlavím a byť bisexuálka, ktorá vie na 100%, že jej to klape rovnako ako s dievčatami tak aj s chlapmi. Ale ak som vo vzťahu s chlapom a som určite bisexuálka, podľa mňa má partner vedieť o mne všetko. Vzťah má byť založený na úprimnosti. Áno, je tam riziko. Ale to riziko mohlo byť menšie, keby si mu to povedala skôr a nie až po 5 rokoch. Teraz je to už len na tebe!
@tajomna22

acrobaleno
1. feb 2014

A čo? Čo je na tom? To že si BI, ešte neznamená, že si iná ako každá druhá čo je iba HET.

billam
1. feb 2014

@tajomna22 je tam toho, tak sa občas pomaznas s kamoskou 🙂 chlap berie neveru len od chlapa, to je pre neho super...

digysa
1. feb 2014

@tajomna22 To je jedno, ci si bisexualka....... Ved partnera si si uz vybrala. Jeho. Alebo si myslis, ze ked si bisexualka, tak mas narok mat vztah so zenou aj s muzom naraz?????

Homosexual, bisexual, heterosexual- v konecnom dosledku si kazdy chce nast JEDNEHO partnera na zivot....