Pozna niekto take prezieranie alebo uspokojenie hlada v jedle ked ma krizu. Ako sa toho zbavit
@karkulka111 chces ostat sama a k tomu tucna? Radsej si vybijaj krízu vo fitku, nech vyzeras dobre a ex nech ma co lutovat. 🙂
Este sme sa nerozisli ale malo k tomu nechyba. Momentalne sme v takom stadiu ze nepozname jeden druheho a to spolu byvame lebo nemame kam ist keby ze sme odisli ja alebo on. A tak sa ukajam s jedenim
@karkulka111 tak ja by som sa zacala naplno venovat sebe, to, ze budes tak jest ti nepomoze, lahsie sa pribera ako chudne. Tak na to mysli 🙂
@karkulka111 citaj knihy, chod von s kamoskami, chattuj na nete..žuj zuvacky.. hocico, len aby si nejedla...
@karkulka111 ste zobratí či slobodní? máte spoločný byt keď nemôžte odísť jeden od druhého?
A pome cbicit.. viete ako paradne to odbura stres? Lepsie jak jedlo...
Začni niečo pre seba robiť, cvičenie odbúrava stres, a ak budeš makať tak môžeš si dovoliť zrat 🙂
Normalne mi je do placu ludia asi som sa dostala do depresii. Nie sme zobrati iba nas spaja male dieta a byvanie. A dovolit si ist cvicit nemozem nema mi kto postrazit dieta. Doteraz sme pratali hracky a pri tom som zozrala mega cokoladu a je mi stale maaaaaloooo
@karkulka111 odporúčam ti, na youtube nájdi si, full body home workout, a vzorový jedálniček ti pošlem, nápis mi správu s mailom 🙂
Bozze tak msksj doma na sebe na to nepotrebujes fitko.ked budes mať chut na čokoládku daj si drepy brussky noznicky a taká budes stihla ze budes mať sto chlapov na výber.zvýši ti to riadne sebavedomie a uvidis ako sa všetko na dobre obráti.len trebs mať vzdy usmev na perách pozitivne myslieť a hned bude život o niečom inom.
@karkulka111 tak sem tam to nevadí. nekupuj sladkosti, jedz chrom, mandle, ...
Kup si fitloptu, cvic doma na nej na nete najdes kopu cvikov.. Nie je to ani narocne, ani unavne.. Ak na teba pride chut jest, daj si banany, jablka, cmulaj cukrik, chrumaj orechy.. Bravaj dieta co najviac von, robte si dlhe prechadzky, vyhladavaj spolocnost ludi co mas rada.. Musi to byt tazke, ale to neznena ze to nezvladnes... Uvidis kolko sily sa v tebe este skryva..
A ked ti bude troska lepsie, s partnerom si sadnite a vyjasnite si problemy dlhym rozhovorom, ked bude napr. dieta spat.. Lebo problemy nic ine ako rozhovor nevyriesi.. Vela stastia..
Jedine co ti pomoze je nekupovat sladkosti a pravidelne jest, ked budes syta nebudes mat chut na sladke. Kedze v tomto stave sa ti asi varit velmi nechce aj tak sa skus premoct. Pomohli by podla mna aj dlhe prechadzky s dietatkom, ked sa na cvicenie necitis
a sladkosti a somariny nekupovat,nebudes sa mat cim prejedat a okrem toho male dieta neprekaza tomu aby si sas hybala....zober dieta von a po dvoch troch hodinach vonku na cerstvom vzduchu ti sladkosti na rozum nepridu, ak nepomozu dve tri hodiny tak aj pol dna, a nevyhovarat sa na pocasie...nie je zle pocasie, su len nevhodne obleceni ludia...
čo nemáš doma,to nezožerieš 😉 tak nekupuj somariny,len ovocie a normálne jedlo v normálnom množstve,radšej menej
@karkulka111 Jedine tak, ze si najdes aktivitu, ktora ta zamestna, alebo zamestna tvoju mysel natolko, ze nebudes mysliet len na jedlo.
Co najdalej od zdroja - najlepsie mimo domu 😉 . A ked uz doma, tak sa na to priprav a urob si tanier nakrajanej zeleniny a chrumaj. Mrkvu, kalerab, stopkovy zeler, uhorku.
Prejedanie ešte nikomu nepomohlo pri riešení problémov. Naopak - nabalilo ďalšie problémy. Zamysli sa nad sebou, či toto naozaj chceš. Nehľadaj výhovorky - prečo sa nedá, ale hľadaj možnosti - ako sa dá - cvičiť, prechádzať sa, stretávať sa s ľuďmi, zamestnať sa aktivitami - to všetko ti prinesie oveľa viac uspokojenia ako jedlo.
@karkulka111 Je to normalne pretoze si v strese. Pokial si nestastna vo vztahu a rozides sa, padne ti kamen zo srdca a bude ti lepsie.....a prestanes sa prejedat.
prejedanie je v tvojom prípade podmienené psychikou, je to v hlave, človek si tým doháňa nedostatok lásky a pozornosti, niečo mu chýba a takýmto spôsobom si to kompenzuje. Prestane to, keď sa vyslobodíš spod tohoto jarma problému. Anorexia a bulímia sú psychické ochorenia, to maj na zreteli. A prejedanie k tomu patrí. Spôsobuje ti to stres a niekto stres zajedá. Porieš si situáciu a aj prejedanie prejde, Držím palce.
@karkulka111
Hlad je maskovany smad,napi sa zakazdym cistej vody...
A ak je rozchod spravny krok,stres by di nemala mat,skor ulavu