Ahojte maminy...Pred nedávnom sa mi pokazil telefón,tak som si vzala mužov starší telefón,ako dočasnú náhradu..No čakalo ma tam nepríjemné prekvapenie..Nejako sociálne siete neriešime,máme akurát spoločný fb a tým to haslo..Noo a ja občas skočím pozrieť MK 😄 Zapla som si teda ten mužov telefón a skoro som odpadla..Prvý na mňa vyletel instagram,či ako sa to volá, pozerám že cooo??40rocny chruno má Instagram?🤦 Tak idem sa pozrieť čo to tam vymýšľa..A A normálne som asi pred mŕtvicou..Jedna jediná konverzácia,terajšia, nová s 26rocnou babou,peknuckou.. Písal jej, že je slobodný a bezdetný,ale že ako tak na ňu pozerá,tak dlho nebude..Keby zaprel mňa,neboli to tak veľmi,ako to,že zaprel naše deti!!!!A to máme 2mesacneho syna!!!😳😳Baba je z TN,on z Ba,že ak si naňho nájde čas,tak veľmi rád príde do TN za ňou..ako neviem kedy ten dement chcel ísť do TN..Keď nemá čas ani na vlastnú rodinu,ako hovorí...ko..kooot... a oslovenia ako krásna slečna,s krásnym menom..Potrebovala som sa vyrozprávať,lebo to držím v sebe už 4ty deň a neviem,ako to zo seba dostať,lebo ma zavrú za vraždu 😭😭😭😭
otrieskala by som mu ten telefon o hlavu a vymenila zamky, ze nech ide do tn, ho tam niekto caka
je to moc stará správa? Ja by som odpísala slečne že ten mladý muž je manžel a máme spolu deti....najm. má 2 mesiace....a ešte by som poslala aj našu rodinnú spoločnú foto...nejakú kde sme všetci happy...😉
Samozrejme mm to dať poriadne vyžrať, telefón otrepať o hlavu a nariadiť sexuálny pôst... a viac zamestnať v domácnosti... 😉
@limetka69 nedávam to za vinu tej babe..Nemala odkiaľ vedieť,že je ženatý a má deti...Nechcem robit cirkus,preto som nekonala v afekte...Len ešte ma to neprešlo,mám takú vnútornú nervozitu v sebe,že to nevedomky prenášam na deti a ešte sa aj hádať pred nimi nechcem,keďže máme aj jedno staršie dieťa,ktoré už vie,čo sa deje,keď sa niečo deje 😭😭
@deti95060810 posledné správy sú z večera včerajšieho 🤦🤦
veď hádať sa nemusíš , normálne mu napíš sms kedy ide do Trenčína , nech sa zastaví v Laugu a nech ti kúpi v číne pečenú kačicu s rezancami .
@deti95060810 suhlasim a este by som si urobila printscreen, aby to nemohol lahko zmazat. A som zvedava, ako pan manzel zareaguje, ked tam najde taku spravu...
@simsalabim uz to vidim, ako muz hovori, ze on to tak nemyslel, to zo srandy, zena prekruca a je hystericka a co sa mu hrabe v telefone, neveri mu? 😀
Ja nechápem neveru, veď keď chce druhú ženu..nech sa páči a choď. Normálne si s ním sadni a ukáž mu mobil. Ste dospelí.
@maminuska nechcem to práveže takto zľahčovať,jeden takýto x už urobil a zaprisahal sa na deti,že to bolo prvý a posledný krát a teraz znova..
@acrobaleno ale vieš oni ju v drvivej väčšine nechcú nastálo , len tak na jedno " vydretie " a potom hajde domov.
@acrobaleno veď práve..Máme 7rocneho a 2 mesačného syna..Keby máme iba toho 7rocneho,tak už má tašky asi pred dverami,ale ono to v tomto prípade nieje také jednoduché ☹️
veď nebudeš zľahčovať, Laugo tu je , čína tiež a kačica je tu super. Ak tvoj muž nevychodil špeciálnu školu , bude vedieť že je zle, nebude vediet na čom je . Také škvarenie a vo vlastnej šťave je niekedy lepšie ako ihneď slovná potýčka, tá nech príde potom .
@maminuska Ľahko im žiť nie? Aj tak musí niesť následky za svoje činy.
@autorka Chápem, že sú tam malé deti, ale pokiaľ máš nastavené hranice? Budem za sviňu, ale deti by som do úvahy nebrala. Pre mňa by to bolo veľa..deti nedeti - dovidenia. Bude to ťažšie, ale otec stále bude, bude musieť platiť výživné a možno aj na teba keď si na MD.
@maminuska 😀😀 to vydretie sa mi páči...
@acrobaleno keby som tu mala rodinu,tak by som sa asi zbalila a odišla..Ale moja celá rodina je v UK,prakticky tu mám iba deti a manžela,tiež sme sa na SK vrátili v UK pred 9rokmi..Takže nieje to jednoduché...Ale už teraz viem,že mu to neodpustím,druhý krát už nie,hlavne kvôli deťom..Mám také nervy,že keby ma nezavru,aj ho zabijem 😤
@deti95060810 to mám od brata, on tak vždy hovoril o atraktívnych ženách , ktoré by rád obehol , ale viac s nimi do život nepočítal .
Zbytočne sa nervuješ, hlavne neplač a všetko rieš s kľudom Angličana 😂. A nech sa pobalí on.😂
Obdivujem, ze to v sebe dokazes dusit 4 dni. Ja by som vyletela z koze a uz v prvy den by muz vedel, ze je pruser jak mraky lebo ja sa neviem pretvarovat. Za mna len si sadnut, vypocut ho ( aj ked neviem cim by sa to dalo vysvetlit) a hlavne mat predtym plan, ze co dalej. Ja by som s takym muzom nemohla existovat a fungovat ako rodina. No neviem si ani len predstavit co prezivas. Prajem vela sil .
ako ja chápem že si nasraná , a žeby si majradšej jednu drbla ( asi každá z nás svojmu mužovi keby to robil ) ale ja som napríklad sedela celý rok oproti žene v práci , ktorá si brúsila zuby na môjho muža a ten do toho spadol , zahorel ako fakľa. Bolo to pred 12 rokmi a ja som bola v 7 mesiaci tehotenstva.
ja by som mu napisala asi dlhy list, nechala ho doma na stole, vzala deti a niekam sla, v case kedy ma prist domov, nech si ho precita, prides domov a rozhovor....a taky fajny list na city, s vyhrazkami :D aby sekal dobrotu do konca zivota
4 dni sleduješ čo píše? Ja by som po prvom dni vraždila😂 už ako tu bolo spomenuté, zapoj sa do diskusie, pošli fotku rodiny, potom fotku svojho slobodného muža, kde vypadá jak debil...Neboj hneď mu dopáli
Píš v jeho mene a urob z neho debila 😁 zabavíš sa
@maminuska a odpustila si mu?Bolo to prvý krát?lebo u nás už druhý v priebehu cca 2rokov..Vtedy to bolo dievča "odvedla" takže som ju tiež mala pod nosom takmer dennodenne a tiež to neostalo iba pri správach...A on to urobil druhý krát a som si viac než istá,že keby bola bližšie,už namoci 🤮
@maminuska a ako to dopadlo?
Súhlasím... daj mu to vyžrať a nenechaj sa podvádzať... Slečne napíš, že si jeho žena a uvidíš ako rýchlo dokomunikujú...
Ja by som sa asi pozvracala.....toto je dno, nepoviem s odrastenymi deťmi na VS prosto nejaky ventil pochopím ešte so zavretými očami,ale čerstvý otec 🙈🙈🙈🤔🙈🤔
ahoj a ta kocka z instagramu ho chce?
Aj ja by som jej napísala, že si žena jeho, že máte deti.... A doma by som asi v kľude mu povedala, že do Trenčína už sa chystať nemusí, že slečna vie ze máš deti a zenu a tichá domácnosť
Stále to vravím,bez kkt je život nebe a dudy 😀