Sociálne siete - nevera

9. júl 2020

Ahojte maminy...Pred nedávnom sa mi pokazil telefón,tak som si vzala mužov starší telefón,ako dočasnú náhradu..No čakalo ma tam nepríjemné prekvapenie..Nejako sociálne siete neriešime,máme akurát spoločný fb a tým to haslo..Noo a ja občas skočím pozrieť MK 😄 Zapla som si teda ten mužov telefón a skoro som odpadla..Prvý na mňa vyletel instagram,či ako sa to volá, pozerám že cooo??40rocny chruno má Instagram?🤦 Tak idem sa pozrieť čo to tam vymýšľa..A A normálne som asi pred mŕtvicou..Jedna jediná konverzácia,terajšia, nová s 26rocnou babou,peknuckou.. Písal jej, že je slobodný a bezdetný,ale že ako tak na ňu pozerá,tak dlho nebude..Keby zaprel mňa,neboli to tak veľmi,ako to,že zaprel naše deti!!!!A to máme 2mesacneho syna!!!😳😳Baba je z TN,on z Ba,že ak si naňho nájde čas,tak veľmi rád príde do TN za ňou..ako neviem kedy ten dement chcel ísť do TN..Keď nemá čas ani na vlastnú rodinu,ako hovorí...ko..kooot... a oslovenia ako krásna slečna,s krásnym menom..Potrebovala som sa vyrozprávať,lebo to držím v sebe už 4ty deň a neviem,ako to zo seba dostať,lebo ma zavrú za vraždu 😭😭😭😭

anita6666
9. júl 2020

Stále to vravím,bez kkt je život nebe a dudy 😀

limetka69
9. júl 2020

otrieskala by som mu ten telefon o hlavu a vymenila zamky, ze nech ide do tn, ho tam niekto caka

deti95060810
9. júl 2020

je to moc stará správa? Ja by som odpísala slečne že ten mladý muž je manžel a máme spolu deti....najm. má 2 mesiace....a ešte by som poslala aj našu rodinnú spoločnú foto...nejakú kde sme všetci happy...😉
Samozrejme mm to dať poriadne vyžrať, telefón otrepať o hlavu a nariadiť sexuálny pôst... a viac zamestnať v domácnosti... 😉

autor
9. júl 2020

@limetka69 nedávam to za vinu tej babe..Nemala odkiaľ vedieť,že je ženatý a má deti...Nechcem robit cirkus,preto som nekonala v afekte...Len ešte ma to neprešlo,mám takú vnútornú nervozitu v sebe,že to nevedomky prenášam na deti a ešte sa aj hádať pred nimi nechcem,keďže máme aj jedno staršie dieťa,ktoré už vie,čo sa deje,keď sa niečo deje 😭😭

autor
9. júl 2020

@deti95060810 posledné správy sú z večera včerajšieho 🤦🤦

maminuska
9. júl 2020

veď hádať sa nemusíš , normálne mu napíš sms kedy ide do Trenčína , nech sa zastaví v Laugu a nech ti kúpi v číne pečenú kačicu s rezancami .

simsalabim
9. júl 2020

@deti95060810 suhlasim a este by som si urobila printscreen, aby to nemohol lahko zmazat. A som zvedava, ako pan manzel zareaguje, ked tam najde taku spravu...

airaw
9. júl 2020

@simsalabim uz to vidim, ako muz hovori, ze on to tak nemyslel, to zo srandy, zena prekruca a je hystericka a co sa mu hrabe v telefone, neveri mu? 😀

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
acrobaleno
9. júl 2020

Ja nechápem neveru, veď keď chce druhú ženu..nech sa páči a choď. Normálne si s ním sadni a ukáž mu mobil. Ste dospelí.

autor
9. júl 2020

@maminuska nechcem to práveže takto zľahčovať,jeden takýto x už urobil a zaprisahal sa na deti,že to bolo prvý a posledný krát a teraz znova..

maminuska
9. júl 2020

@acrobaleno ale vieš oni ju v drvivej väčšine nechcú nastálo , len tak na jedno " vydretie " a potom hajde domov.

autor
9. júl 2020

@acrobaleno veď práve..Máme 7rocneho a 2 mesačného syna..Keby máme iba toho 7rocneho,tak už má tašky asi pred dverami,ale ono to v tomto prípade nieje také jednoduché ☹️

maminuska
9. júl 2020

veď nebudeš zľahčovať, Laugo tu je , čína tiež a kačica je tu super. Ak tvoj muž nevychodil špeciálnu školu , bude vedieť že je zle, nebude vediet na čom je . Také škvarenie a vo vlastnej šťave je niekedy lepšie ako ihneď slovná potýčka, tá nech príde potom .

acrobaleno
9. júl 2020

@maminuska Ľahko im žiť nie? Aj tak musí niesť následky za svoje činy.
@autorka Chápem, že sú tam malé deti, ale pokiaľ máš nastavené hranice? Budem za sviňu, ale deti by som do úvahy nebrala. Pre mňa by to bolo veľa..deti nedeti - dovidenia. Bude to ťažšie, ale otec stále bude, bude musieť platiť výživné a možno aj na teba keď si na MD.

deti95060810
9. júl 2020

@maminuska 😀😀 to vydretie sa mi páči...

autor
9. júl 2020

@acrobaleno keby som tu mala rodinu,tak by som sa asi zbalila a odišla..Ale moja celá rodina je v UK,prakticky tu mám iba deti a manžela,tiež sme sa na SK vrátili v UK pred 9rokmi..Takže nieje to jednoduché...Ale už teraz viem,že mu to neodpustím,druhý krát už nie,hlavne kvôli deťom..Mám také nervy,že keby ma nezavru,aj ho zabijem 😤

maminuska
9. júl 2020

@deti95060810 to mám od brata, on tak vždy hovoril o atraktívnych ženách , ktoré by rád obehol , ale viac s nimi do život nepočítal .

acrobaleno
9. júl 2020

Zbytočne sa nervuješ, hlavne neplač a všetko rieš s kľudom Angličana 😂. A nech sa pobalí on.😂

amienne
9. júl 2020

Obdivujem, ze to v sebe dokazes dusit 4 dni. Ja by som vyletela z koze a uz v prvy den by muz vedel, ze je pruser jak mraky lebo ja sa neviem pretvarovat. Za mna len si sadnut, vypocut ho ( aj ked neviem cim by sa to dalo vysvetlit) a hlavne mat predtym plan, ze co dalej. Ja by som s takym muzom nemohla existovat a fungovat ako rodina. No neviem si ani len predstavit co prezivas. Prajem vela sil .

maminuska
9. júl 2020

ako ja chápem že si nasraná , a žeby si majradšej jednu drbla ( asi každá z nás svojmu mužovi keby to robil ) ale ja som napríklad sedela celý rok oproti žene v práci , ktorá si brúsila zuby na môjho muža a ten do toho spadol , zahorel ako fakľa. Bolo to pred 12 rokmi a ja som bola v 7 mesiaci tehotenstva.

limetka69
9. júl 2020

ja by som mu napisala asi dlhy list, nechala ho doma na stole, vzala deti a niekam sla, v case kedy ma prist domov, nech si ho precita, prides domov a rozhovor....a taky fajny list na city, s vyhrazkami :D aby sekal dobrotu do konca zivota

drozdajkahra
9. júl 2020

4 dni sleduješ čo píše? Ja by som po prvom dni vraždila😂 už ako tu bolo spomenuté, zapoj sa do diskusie, pošli fotku rodiny, potom fotku svojho slobodného muža, kde vypadá jak debil...Neboj hneď mu dopáli

sunny8
9. júl 2020

Píš v jeho mene a urob z neho debila 😁 zabavíš sa

autor
9. júl 2020

@maminuska a odpustila si mu?Bolo to prvý krát?lebo u nás už druhý v priebehu cca 2rokov..Vtedy to bolo dievča "odvedla" takže som ju tiež mala pod nosom takmer dennodenne a tiež to neostalo iba pri správach...A on to urobil druhý krát a som si viac než istá,že keby bola bližšie,už namoci 🤮

acrobaleno
9. júl 2020

@maminuska a ako to dopadlo?

silviazlat
9. júl 2020

Súhlasím... daj mu to vyžrať a nenechaj sa podvádzať... Slečne napíš, že si jeho žena a uvidíš ako rýchlo dokomunikujú...

bettymacd
9. júl 2020

Ja by som sa asi pozvracala.....toto je dno, nepoviem s odrastenymi deťmi na VS prosto nejaky ventil pochopím ešte so zavretými očami,ale čerstvý otec 🙈🙈🙈🤔🙈🤔

lija22
9. júl 2020

ahoj a ta kocka z instagramu ho chce?

pseudomonas87
9. júl 2020

Aj ja by som jej napísala, že si žena jeho, že máte deti.... A doma by som asi v kľude mu povedala, že do Trenčína už sa chystať nemusí, že slečna vie ze máš deti a zenu a tichá domácnosť