ahojte baby.v poslednych rokoch sa mi dost často snívalo že ma muž inu.najhoršie je to že rano som sa cítila ako ozaj podvedená.bolelo to.v poslednom čase mam aj podozrenie lebo muž sa chová do čudne.každa maločkost mu vadí,furt jajká že nema penieze a pritom zaroby aj za troch,má 30r dom auto zdrave deti a druhy kamarati byvaju ešte u rodičov.nikam nas nechce zobrat na dovolenku,už som mi našla aj cigarety a on pritom nefajči,...neviem čo si mam o tom vysliet ale jedno viem určite KLAME.vydim mu to na očiach.volačo ho serie ale neviem čo furt sa vyhovára nato že jaka som žena že sa nam každy smeje aka sme rodina ale to neni pravda všetko chce zhodit na mna aby som sa citila blbo lebo on mavyčitky svedomia.poradte mi až mate sskusenosti
@sisa65 Tu ti pomôže len rozhovor, konštruktívny dialóg. Pýtaj sa, pýtaj sa a pýtaj sa. Nedaj sa odbyť. Aká som žena? Aká sme rozdina? a na každý argument vyžaduj vysvetlenie a ukázať cestu, ako si predstavuje riešenie. Cigarety? možno si občas tajne zapáli a hanbí sa to priznať. Držím palce.
@sisa65 nerozumiem. preco sa vyhovara ze aka si zena, preco sa vam kazdy smeje?? ako co ti vyhadzuje na oci? trosku konkretnejsie...inak tie sny poznam..obcas sa aj mne snivaju blbosti, ale tomu by som neprikladala velku dolezitost! skor by som riesila aktualnu, realnu situaciu doma!
spytat sa na rovinu, v com je problem. ci v inej zene. ci v potrebe uzivat si zase slobodny zivot. mozno to v praci ide pomaly ku dnu a peniaze nebudu vzdy, tak ma nervy, co bude dalej (kamoska sa tiez toto dozvedla, az ked sa to v praci definitivne zrutilo a ostali im riadne dlhy, lebo boli nauceni si uzivat a manzel nic z toho nestopol, aby nic netusila. a mesiace predtym sa jej muz choval ako cudzi clovek, co chce od vsetkeho najradsej utiect, tiez myslela na milenku - proste chlapska hrdost nepripusti problem a potom babo rad. mohli aspon setrit.). moze byt chory.
uprimne mu povedat, ze takto to dalej nejde, ze sa bude iba neurcito stazovat, vyhovarat na vseobecne vyjadrenia a ty nevies, kde vlastne je problem a co mas urobit, zmenit.
nememu decku ani vlastna mater nerozumie.
ze je na case povedat, co ho naozaj zerie, aby ste sa pohli dalej. uz hociktorym smerom. ci od seba alebo riesili spolu.
daj najavo, ze znesies akukolvek pravdu. inak ti to nepovie, nech budes sa pytat akokolvek.
bud ale pripravena, ze sa mozes dozvediet veci, co nechces pocut. takze sa ovladni a nevybuchni. bude treba riesit, nie plakat a kricat. takze dychaj zhlboka.
no v prvom rade si myslim ze by ste sa mali porozpravat vy dvaja doma. resp co cakas ze ti tu mamicky povedia???
a to ze sa ti nieco niekolko rokov sniva, no ja nveim podla mna si stihacka, ktora sa ho snazi kontrolovat vo vsetkom, a akonahle len namiesto kroku do prava ho spravi do lava tak uz klame a nieco sa deje. Neviem ci pracujes ci si na materskekj v kazdom pripade ak nie mala by si zacat prisla by si na ine myslienky a nie na taketo somariny. A to ze sa vam ludia smeju, no sa necudujem, ak ho kontrolujes na kazdom kroku a zo sna si vydedukujes ze ta podvadza.
ja ho nekontrolujem len mi napr.vadi ked mi povie že rad.je v praci ako s nami.alebo že chodi s prcae mame porozpravat sa až potom domov,ja si mys.že všetci niečo tušia len jja nie.ked som u jeho mami a on tam pride tak povie ideme domov ale on ked tam ide sam tak tam je aj2hodiny tak neviem čo si mam o tom mysliet.
Sny su z Tvojho strachu.. Podvedomie pracuje aj v noci
Taka atmosfera doma, ze ho podozrievas stale ... No nic moc.
Mozno ma tazkosti v robote..