Snúbenec mi vyčíta, že som veľa času na telefóne

24. júl 2022

Stále sa hádame a stále sa do mňa naváža kvôli času stráveného na telefóne. Podľa neho stále som s telefónom, že on chce tiež toľko času čo má telefón. Tak napríklad dnes som bola 3 hod 49 min.
Priznávam, neviem či je to ok. Možno som závislá a má pravdu.
Čo si o tom myslíte, koľko času je ok a koľko už nie?

kkovacovak
24. júl 2022

Tak asi to nebude ok keď ťa na to upozorňuje priateľ. Často si to ani neuvedomujeme a siahame po mobile podvedome. Tebe to tak možno nepríde ale pokiaľ si na ňom väčšinu času keď ste spolu a mate spolu tráviť čas tak je jasné že mu to môže vadiť. Skús sa nad tým reálne zamyslieť vždy keď zoberieš telefón do ruky. Hlavne keď pôjdete spolu na večeru alebo budete spolu takto tráviť čas.

dzulli1980
24. júl 2022

3 hod 49 minút strateného času ... ktorý si mohla venovať svojmu priateľovi ... za mňa to nie je OK ... zoberiete sa, za pol roka sa rozvediete ... a vieš prečo? ... lebo ten čas, ktorý máte na spoločné spoznávanie sa v "dobrom aj v zlom" ešte pred manželstvom Ty venuješ telefónu.

bajka16
24. júl 2022

Ten čas je v pohode. Ono je úplne ale jedno, koľko hodín stráviš na telefóne. Hlavný problém nastáva, keď ten telefón uprednostníš pred partnerom. Proste buď na tom telefóne keď si sama a nie keď sa máš niekomu venovať. Ja som tiež veľa na telefóne. Ale iba keď som sama. Ak sú tu deti, alebo muž, telefón ide bokom.
Čiže ak si tie 3hodiny bola na telefóne vedľa neho, tak ho chápem. Tiež to neznášam, keď sedíš vedľa niekoho, máte sa rozprávať a komunikovať z očí do očí, ale ten človek má sklonenú hlavu do telefónu a odpovedá iba "mhm" "hej" "dobre".

vilma7
24. júl 2022

Snúbenec má pravdu, máš sa venovať jemu.
Predstav si tú situáciu opačne.

Kedy si bola na telefóne? V práci? Alebo po práci? Prišla.si domov o 16.00 a napríklad do 19.49 si mala telefon v ruke? Podľa mňa to je ozaj veľmi veľa hodín, počas ktorých si vlastné neurobila nič, jedine krok vzad od svojho snúbenca.
Ja mať partnera ktorý by toľko času trávil na mobile, tak ho už ani nemám.

petamich
24. júl 2022

3:49 za 24 hodin alebo 3:49 po tom ako si prisla z prace? to je velky rozdiel 🙂 mas telefon cisto sukromny alebo aj pracovny atd. - malo informacii, kazdopadne ak sa na to partner stazuje, je uplne jedno ci tebe sa to zda malo/vela a treba to riesit a venovat sa mu 🤷‍♀️

larazivago
25. júl 2022

.. A ty to vyriešis zase len tak, že vezmeš do ruky telefón a píšeš sem....

autor
25. júl 2022

@larazivago Aká si milá 🙂

autor
25. júl 2022

Baby ďakujem za odpovede. Asi to preháňam a som závislá. Treba to riešiť. Ďakujem a pekný deň prajem.

bozzie
25. júl 2022

Hmmm vies bude fajn ak s tym nieco spravis. Vobec sa mu necudujem, ze u to prekaza ak chce proste stravit cas s tebou a nie sa a teba len divat, ako cumis do mobilu