Snúbenec má 7 ročného syna a ten sa do všetkého stará

lucialpt
17. feb 2017

Ahojte baby,
mám taký problém, že snúbenec má sedem ročného syna. Malého mám veľmi rada, je to zlatý chalan. Ale veľmi sa stará do všetkého čo sa rozprávame, žiarli keď mi priateľ pusu atď... Malému kupujeme čo chce, proste má všetko čo len chce... Ja už neviem čo mám robiť :( svojho priateľa milujem, ale mňa to už prestáva baviť :( Nechcem byť bez neho. Ale veľmi ma všetko trápi.... Neviem ako mu to mám že ma to trápi. Baby poraďte mi,čo mám robiť :(

tova
17. feb 2017

ma v sebe nejaku neistotu. v 7r. deti uz chapu vztahy. Nech ti tu pusu dava mimo neho alebo da obom. A to ze sa stara, tak to robia deti v tom veku aj keby bol tvoj vlastny.

janickacrazy
17. feb 2017

@lucialpt Jeho správanie je úplne normálne a priprav sa na to, že časom bude ešte horšie, dobre si rozmysli, či do toho ozaj pojdeš. Ak sa zoberiete a budete mať dieťa, jeho syn na neho bude žiarliť ešte viac ako na teba, na to sa priprav. A ak mu priateľ všetko kúpi, čiže asi bude aj dosť rozmaznaný, tak sa máš načo tešiť. Takže bud sa s ním rozídeš alebo sa zmieriš s tým, že on vždy bude mať rád aj toho syna, bude mu kupovať veci, bude ho navštevovať, atd. Príde puberta, no určite to nie je ľahké. Zažila som si tiež s bývalým, ktorý mal 2 deti z predchádzajúceho manželstva a ľahké to nebolo.

katka253111
17. feb 2017

Ja by som.sa skusila otvorene porozpravat s priatelom ze ako si to aj on predstavuje v buducnosti...ked ziarli na teba, tak na pripadne babo bude dvojnasobne... a trosku by som obmedzila to kupovanie co si len mlady zmysli... je pekne potesit dieta, ale radsej ho sem tam niecim prekvapit, ale nie kupovat vsetko co jemu napadne, ze chce... lebo bude starsi a bude to len horsie...

lucialpt
autor
17. feb 2017

@janickacrazy on mu dá aj posledné, ja to chápem.... Keď je u svojej mami, tak rešpektuje jej manžela, ale keď je u nás je to úplne iné. Nemôžem pomaly už ani s mojou mamou telefonovať, lebo hneď uteká za priateľom a referuje všetko čo sa rozprávame.
Neviem či už ja niekde robím chybu alebo...

lucialpt
autor
17. feb 2017

@katka253111 neviem ako to mám povedať priateľovi :( Keď sme aj v obchode a malý niečo chce tak priateľ hneď mu to kupuje. A keď ja poviem svoj názor, tak priateľ mi povie že nemám deti tak ze to neviem pochopiť

dominika6
17. feb 2017

@lucialpt chodila si s chlapom ktorý má syna,zasnúbila si sa s chlapom ktorý má syna a vezmeš si chlapa,ktorý má syna..
a jemu dá vždy aj to posledné na svete a ty čo môžeš urobiť? nič..iba ho tolerovať,vychovávať s láskou,úctou k spokojnosti všetkých strán..
a to že sa stará ked vás vidí spolu v objatí či pri puse?
a čo..povieš mu,,zlatko,ja tvojho ocka ľúbim tak isto ako mám rada aj teba,,

tomiholjubavi
17. feb 2017

prvy muz mal dcérku...a aj ked to bol teda "otec storočia" a sama som ho musela za nou vyhanať, zavazok tam bol. ked byvalka niečo chcela, vzdy jej vychadzal v ustrety. Ked sa niečo dialo vazneho, dievča malo prednosť pred všetkym, čo sme plánovali (samozrejme)...jeho túžba po detoch vyrazne klesla, lebo jedno už mal s inou ženou...a o finančnej stranke ani nehovorim.
možno niekomu to funguje, ale ja by som už chlapa so zavazkami nechcela ani za milion euro a zamoček v horách.
ten pocit, ked zavola byvalka a on leti jak s nasolenou riťou, lebo matka jeho dcéry potrebuje toto a hento..je na nezaplatenie 😂

meusicka
17. feb 2017

@lucialpt neviem aku radu cakas, vedela si, ze ma dieta a sla si do vztahu. pokial ti to nevadilo na zaciatku a nemyslela si dopredu, tak teraz ti neostava nic ine, len to akceptovat ako fakt. co je zase na rozhovor s priatelom, tak mozno skusit stanovit nejake medze, takze ked ste s priatelom spolu tak dieta ma respektovta, ze potrebujete byt spolu aj vy dvaja. to o mudrovani je jednoducho normalne, je v tom veku, moja dcera je tiez taky mudros. pamatam, co bola v tom veku muzova neter, mala som pocit ze z nej na stenu budem liezt, ale dieta vyrastlo, zmudrelo a je z nej dnes prijemna mlada slecna. takze to len vydrzat. ved este pockaj, moja dcera uz teraz riesila plodenie babatok, to ked sa vam este do tho obuje, ci spolu tie alebo tamtie veci robite. tebe je to tazke vsetko stravit, ved sama este deti nemas, na druhej strane co sa mne nepozdava je, ze ta priatel, co sa tyka vychovy syna, obchadza. pokial s nim ostanes, tak tot vobec nie je dobre, lebo v tom pripade si myslim, ze aj ty budes mat co do toho hovorit. hlavne ked sa bude zdrziavat aj vo vasej domacnosti.

tyelde
17. feb 2017

Keď chceš pridám ťa so skupiny k ostatným macochám 🙂 ale inak myslím, že sa správa primerane veku a skúša....

lucialpt
autor
17. feb 2017

Baby, porozprávali sme sa o tom s priateľom. Uznal čo som mu povedala, myslím že pochopil aj moje pocity. Ste zlaté 😘

alaguema
18. feb 2017

@lucialpt a čo ťa vlastne tak veľmi trápi? Čo opisuješ, je normálne správanie 7 ročného chalana. Ja, na rozdiel od iných, si nemyslím, že by partneri rodičov mali nejak extra zasahovať do výchovy detí z predošlých vzťahov. Tie deti majú svojich rodičov, ktorí majú svoju predstavu o výchove a svoje princípy. To, že s nimi nesúhlasíš, je tvoj problém. Pokiaľ sa dieťa chová v rámci normy a rešpektuje ťa (úmerne veku...nečakaj od 7 ročného, že sa bude chovať ako 20 ročný), tak je všetko v poriadku a tvoje poznámky k výchove sú nadbytočné.

dilino
11. mar 2019

odstup s kratšej cesty jeho dieťa bude vždy na prvom mieste viem o čom pišem ty budeš vždy ta druha aj keby si sa rozkrajala nič s tým neurobiš ked si s nim išla do vzťahu vedela si že ma zaväzok ja by som už nikdy nechcela chlapa s dieťatom mala som rozvedeného s jednou dcérkou poviem ti nikdy viac ani za milion ako ti tu piše jedna mamina že on dieťa mať vždy bude ty si išla do vzťahu aj s tým vedomim že to dieťa ma ako si pisala kupuje mu všetko čo si hned pomysli nieje to spávne a ked si vyjadrila svoj nazor zhodil ťa že nevieš ake to je nemáš deti už len samotny fakt on si ako keby kompenzuje že mu musi vždy niečo kúpovať aj drahe a nehovoriac o tom že ked budeš chcieť dieťa o ti povie ten snúbenec len aby ti nepovedal že on už deti nechce že on ma.