Ahojte dievčatá môj snúbenec má sestru o rok mladšiu ako on a tá mi robí zo života doslova peklo.. Zo začiatku nášho vzťahu bola voči mne zaujatá ale neriešila som to lebo viem že môj snúbenec ju má veľmi rád, keď sme boli u jeho rodičov a bola tam tak sa sním naschvál začala rozprávať a smiať aby som ja bola ticho a len sa pozerala začala ho bozkávať na líce že je to jej milovaný braček a pozerala pri tom na mňa. Stále mu volá píše, raz keď som si preposielala fotky z jeho telefónu mu prišla od nej správa že je pri tebe ta suka... To už sme sa aj pohádali pretože to už prekročilo všetky hranice.. Keď sme boli na oslave jeho otca tak som vonku fajčila a ona prišla zamnou a začala mi rozprávať aby som jej brata nechala na pokoji lebo mi vyšklbe vlasy no vtedy som sa nezmohla ani na slovo.. Ja som jej povedala že sa chcem udobrit že neviem ako som jej ublížila ale keď hej tak sa ospravedlňujem.. Dokonca mu volala aby som nejsla sním k jeho rodičom na obed.. On sa s ňou vždy poháda ale to je cele aj jej už povedal nech s tým okamžite prestane pretože sa s ňou prestane baviť úplne ale asi to neberie do úvahu som už zúfalá čo by ste vy robili na mojom mieste
proste na teba žiarli, vobec nič si jej nemusela urobiť a určite sa jej neospravedlňuj, ked nemáš začo, proste ju ignoruj a ked ti dačo povie, tak to skús obrátiť na srandu, napr. joj a nechceš si ho vziať za manžela náhodou? žeby ste aj deti mali spolu? no ale nezabudni, že to je incest! hahaha, proste sa nedaj
úplne by som prerušila kontakty a ešte pred tým by jej mal tvoj snúbenec veľmi dôrazne prehovoriť do duše, najlepšie pred celou rodinou. Ale tak, že už by ani nepípla.
chorý súrodenecký vzťah...asi len z jej strany, ale z istého dôvodu vznikol....asi by som to riešila odborníkom
My sme mali niečo podobné ale nielen sestra ale aj mama. Podarilo sa im to co chceli.. Rozišli sme sa. 2 mesiace po rozchode si našiel novú, čo kúpila byt a nasackoval sa k nej tak 100km od domu :D a takisto im vadí vsetko okolo mojej malej, lebo dávam jej zle mlieko, keď kojím je slabé mlieko, hento je zle tamto je zle ale už od Vianoc mam pokoj od nich, odvtedy nás k nim nevolali a ex dôjde raz za mesiac si kopnúť... Skôr by som to riešila s frajerom, ak nemieni on prestať a stopnúť ju alebo jej dohovoriť tak to nemá zmysel.. Je to tvoj budúci muž, ty s nim budeš žiť nie ona. Sestra je sestra nie žena..
@simuskaaa123 ty si mala v prvom rade problém s priateľom, nie s jeho rodinou, milujúci muž sa svojej lásky zastane a nedovolí ani svojím najbližším, aby jej ubližovali.
@daganov podľa mňa on za to ani tak nemohol.. On ani tak. Nebol mamin cecek ako som si myslela.. On bol normálne ich sluha, kuriér, taxikár.. Proste jak skákali on pískal.. On sa ma zozaciatku aj zastal.. Ale mama povedala.. Buď ony alebo ja.. Ak sme mali plán a jeho sestra nemohla ísť 2km peši alebo na bus, museli sme zrušiť a on utekal pre ňu.. Ak by ju ne odviezol do roboty ale šiel niekam so mnou tak by ho vyrazila z domu... Takisto ja som bola zlá že som u nich upratala o sebe a po ňom ale po sestre nie.. Upratala som izbu a kuchyňu keď som si niečo varila, ale obývačku kde som sa nezdrziavala nie.. A hneď bol oheň na streche.. Problém bol v tom ze on si počas strednej pozicaval peniaze od rôznych ľudí a jeho mama všetko cvakala a on sa jej bál..
@simuskaaa123 prečo ho zastávaš, veď o to ide, že skákal tak, ako oni pískali. Prečo neskákal tak, ako si pískala ty? A dá sa aj kompromis nájsť. A čo keby ho vyrazila z domu? Veď dobre, nie? Bol by s tebou. No, že si požičiaval...skrátka zlý výber partnera, čo sa dá robiť, nabudúce budeš opatrnejšia, už len preto, lebo máš zodpovednosť za dieťa.
Asi si vo vsetkom lepsia ako ona, preto ta nenavidi 🙂 Ak je to tak, tak to patricne aj vyuzivaj, nech pukne od jedu 😂 A ju ignoruj, rob sa ze neexistuje. To ju uz rovno rozrha jak hada, ked bude vediet, ze ju mas na haku.
@daganov presne tak.. Ja som nevedela o tom pozicavani.. On tvrdil ze nič, že len počas strednej. On mal 25 vtedy a ja 20.. Takže stredná dlho za ním.. Jeho mama mi to povedala ale on zapieral. Až na súde v jeho výdavkoch som zistila koľko má stále dlh..
Nikdy v živote by som nešla do vzťahu s niekým na kom je niekto z rodiny nacucnutý. To nikdy lepšie nebude - ani žiarivá sestrička ani prehnane milujúca mamička .. buď sa otvorene porozprávajte aj ty aj ona aj snúbenec alebo to rovno zabal ak nechceš trpieť pozbytok života
Za prvé by sa ťa mal pred rodinou zastať snúbenec. On im musí dať najavo, že si po jeho boku ty a aj tam zostanes. Po druhé, minimalizuj kontakt.
Ja mužovu celu rodinu nemusím a teda sa s nimi minimálne stretavam. Nerobím veci, ktoré sú mi proti srsti len preto, že sa niečo “patrí” A je mi dobre.
Bud tvoj snubenec prerusi vztahy so sestrou, alebo sa rozidete, ak nechces v tomto zit. Ak sa to nezmenilo doteraz, nezmeni sa ani potom.
A ako reaguje tvoj snúbenec? Jemu to je príjemné? Podla mňa to je úplne choré. Poznám takú situáciu, ale tam brat dal jasne každému v rodine najavo , že jeho vyvolena je na prvom mieste.
Iba žiarli ale z toho vyrastie. Tiež som bola taká sestra 😅 ...asi keď som mala 13 r. a môj 10 ročný brat 'frajerku'. Dovtedy sa vždy zdoveroval mne a zrazu prišla krásavica 😁 Asi ste mladučký a ségra ešte nemá veľa skúseností. Neboj sa, príde jej princ a zabudne hneď na brata.
Vykašľať sa na nu aj na neho. Ona pokoj nedá a on sa na sestru intriganku nevykasle a trpieť budeš ty. A zakladať témy
snubenec s takou rodinou by bol u mna zu exsnubencom, na nejake psychologicke problemy clenov rodiny by som nemala nervy.
@sidicek Podla toho co pise, zastal sa jej nejedenkrat aj sa vyhrazal sestre, ze sa prestane s nou stretavat, cize to je vcelku dobry krok. Ale uz tazsie mu pada splnit svoj slub, stretavaju sa nadalej, cize sestra si dalej dovoluje, lebo vidi ze on nema gule si stat za slovom. Ja netrvdim ze sa ma pohadat so sestrou, ale podla mna na par mesiacov protestne obmedzit kontakt by neublizilo, potom mozu zase zacat udrziavat vztahy a uvidi sa, ci sa to zlepsi.
Autorke: Toto treba povedat snubencovi, ako sa zatvari - ak sa obori na teba, ze co to od neho pozadujes, tak radsej zdupkaj. Lebo sa to moze nakoniec aj proti tebe otocit jedneho dna, ze ty si rozvracacka rodiny, hoci si chces iba vydobit svoje rovnocenne miesto. A mimochodom, jeho rodicia, mamka, to niekto nevie tej sestre povedat? Uz to svedci o nie najlepsich pomeroch v rodine.
Nemáš zlu vizitku ?
No, sestra by ma netrápila, s nou zit nebudes. Ale vadilo by mi, ze moj muz sa nevie za mna postaviť a neurobí s nou poriadky on. Tak zenu jeho života bude jeho sestra volať suka a on nič?
Poznám... Svokra a svagriná boli naučené, že majú syna/brata ako otroka a sponzora, na to si ho svokra porodila (a názorom sa netajila). 🤮😡💥
Tiež hrajú divadlo ťuťu-muťu, aby ho dostali, kde potrebujú. Celé okolie to vidí, len on odmieta precitnuť, lebo to precitnutie by ho mohlo doraziť.
Úplne bežná správa od svagrinej: že si zoberieš týždeň dovolenku a dojdes makať na stavbu? Že mi kúpiš pre malého elektrické auto/štvorkolku a pod. Pre neho nikdy ani prstom nepohla (rok prerabal), ani blbý koláčik mu neupiekla, ale na zneužívanie je od narodenia odborník. Na to bola vyškolená a spôsobovalo to problémy už medzi spolužiakmi na ZŠ (každý od nej doteraz bočí).
Tá Tvoja sa možno bojí, že ju oberieš o jej miesto na výslní a výhody s tým súvisiace. A môže to robiť všetko tak, že ved ona nič, len Ty si paranoidna 😡
Vykašľala sa na ňu. Minimalizuj kontakt a hotovo