Ahojte, chcem vedieť váš názor, postoj čo by ste robili.
Bývam so snubencom dva roky. Otehotnela som.. Požiadal ma o ruku lebo sme sa bavili že by sme sa mohli aspoň zasnubit a keď sa narodí malé potom sa zoberieme, no potratila som.
Svadbu sme nechali zatiaľ tak.
No stále je v kontakne s kamoškou, viem že si píšu a ak že sa stretávajú.. Robia to tajne.
Moj nazor je,snaz sa s nim uz neotehoniet!Davaj si velky pozor,urcite s nou nepije kavu..Svadba urcite nie!
@franceska1985 a to ako mozes tvrdit? Chodis nimi na kavu? 🤦♀️
ANONYM - preco ti vadi? Tiez mam kamaratov, s ktorymi chodim von a nic ine s nimi nemam. Ci chlap nemoze mat kamosku?
@franceska1985 ako ja ju poznám, neviem či by spolu niečo mali.. Ale,že oni sú najlepší kamoši. A raz mu napísala že ich nič nerozdelí, a ze kedy bude mať na ňu čas, čítala som spravu.
Dávnejšie som počula ako sa o mňa baví že nech ma rozpuci od žiarlivosti.... Neviem
@veronikaszabova pise v prispevku,ze tajne..Preco ju nevolaju zo sebou?Ja nemam dobry pocit z toho,neviem 🤷♀️
@franceska1985 tak ak robi sceny, tak sa necudujem, ze chodia tajne
Jemu ako tak vidim,viac zalezi na nej ako na Tebe.Keby ta mal rad,by jej napisal,ano pojdem von s tebou,ale iba s priatelkou.Ona akoby sa Vas snazila rozdelit a jemu to asi bud nevadi alebo nevidi to 🤷♀️
ja mam jedneho kamarata s ktorym sa roky stretavam volam denne piseme je to naj kamarat od 17r po 35 r uz ma babatko dokonca chodim kocikovat aj s jeho priatelkov sme sa s kamaratili. Moj parter to na zaciatku nasho vztahu nechapal zial neporadil si nerozdeli ma od neho, zvykol si. S tym kamaratom medzi nami nikdy nebolo nic viac, ale mame silne priatelske uprimne puto a ano da sa to aby muz a zena. boli dobry kamarati v dobrom aj zlom. Kludne mu mozem zavolat aj o pol noci ked placem za nieco alebo potrebujem s niecim pomoct som rada ze mame takyto dobry vztah a ze mam pri sebe takeho cloveka. Nemam surodencov mozno preto je pre mna priatelstvo viac
Ženy sú ješitné. Proste kamarátka chce, aby ju mal radšej ako vás. Bola by to pre ňu akási výhra. Buďte šikovnejšia ako ona. Nežiarlite, súhlaste, aby sa s ňou stretával, usmievajte sa na ňu, keď ju uvidíte, koniec koncov, máte viac ako ona. Ak snúbencovi dôverujete, nie je o čom debatovať. Možno ale ten potrat naozaj bol akoby varovanie. No uvidíte.
@asia83 snažím sa vážne to ignorovať, verím mu, on chcel dieťa tak sme sa začali snažiť hneď sa zadarilo, teraz nie a nie otehotnieť.
Len ma včera zarazilo že ako mu písala kedy si nájde na ňu čas, a napísal že v piatok lebo mam poobednú smenu...
Su rozni chlapi.... netvrdim, ze nie, ale podla mna bez nejakych hmatatelnych dokazov si momentalne len v linii domienok. Dokazem pochopit, ze pre niektorych ludi je nepochopitelne aby mal muz aj zenu ako velmi dobru kamaratku, ale je tomu tak.
Ja osobne sa necudujem, ze sa s nou stretava tajne ak sa Vy dve nemate v laske. Ako jeho partnerka mas prioritu, to ano, ale moj osobny nazor ako chlap je aby si nevyzadovala od snubenca to co nechces aby on vyzadoval od teba. Ak by si ty mala chlapa ako najlepsieho kamosa a tvoj snubenec by ziarlil ci nebodaj vyzadoval aby ste sa nestretavali, znicila by si si kamaratstvo??? Pochybujem.
Comu ludia casto nerozumeju je, ze dobre kamaratstv dnes nie su samozrejmost a velmi dobri kamarati uz vobec nie. Pre mna osobne by to bol velky vykricnik ak by mi parnerka zakazovala stretavat sa s kamaratmi. Respektoval by som ak by niekoho nemala rada, bohuzial, nemozme byt s kazdym najlepsi kamarati, ale zakazovanie ci ziarlivost vo vztahu je obvykle zaciatok konca.
Z tvojej strany tam vidim nedoveru. Ak je to najlepsia kamaratka tak sa urcite poznaju dlhsie nez Vy dvaja. Podla mna nemas pravo od neho vyzadovat aby sa nestretavali. Ja by som toto snubenici netoleroval. Nehnevaj sa na mna, ale je to smiesne aby osoba ktora mi vstupila do zivota len nedavno mi mala rozvriacat kamaratstva ktore trvaju roky ak nie cely zivot.
Vy ho poznáte, musíte vidieť zmeny na ňom, ak sú, poprípade ako sa správa v jej prítomnosti. Treba sa s ním porozprávať.
No teda mne by to ok neprišlo.. Prečo sa stretávajú tajné? Prečo nechodíš snimi von aj ty? je to divné.
Ten cas pocas tvojej poobednej si najskor dal, lebo v case, ked ty mas volno, chce byt s tebou. Nie prave vtedy odist a venovat sa problemom kamosky.
@hopsadobrandejsa my sme spolu 7 rokov a oni sa poznajú 8 rokov... A každý deň mu vypisovala že chce ísť s nami vonku... Potom raz bola ožrata na jednej akcii a každého objala len mňa nie ako potom som sa dozvedela ako o mne hovorí že nech ma rozpuci od žiarlivosti a doteraz tajné schôdzky, ako ja mu to nezakazujem, len sa nechcem popalit.
@kristi40270 lebo sme mali konflikt pred 6 rokmi
Aj tak to nieje vpohode. O to divnejsie keď tvoj snúbenec vie že ťa nemá rada a stretáva sa snou vo veľkom. Ty by si mu mala byť prednejšia. Ja si to neviem ani predstaviť žeby to robil môj snúbenec alebo naopak ja jemu...
@kristi40270 strašne by som chcela vedieť o čom sa tak bavia.
Noved práve. Keď ťa nemá rada je možné že ho manipuluje proti tebe.
Aj ja som nazoru ze zadany chlap sa nema co na tajnasa stretavat s inou zenskou.nebola by som s nim,cim skor tym lepsie a neotehotni s nim prosim ta
ak sú vo vzťahu aj iné problémy - asi by som si našla iného priateľa...Pre mňa by to už nemalo zmysel...
a tomu jej chlapovi to nevadi,ze sa ona stretava s tvojim?mna by to tiez sralo,hoci poznam uprimne kamaratstva medzi muzom a zenou aj ja sama mam kamaratov muzov,ale rozhodne by som sa nezabavala na ucet ich zien,ze nech ich rozpuci od ziarlivosti a ani by som s nimi na tajnasa nebehala kade tade-kde vlastne chodia?...no ja neviem,aj svadbu ste nechali tak,chlap sa zrejme do toho nehrnie..takze by aj po svadbe,popripade keby sa dieta narodilo travil volny cas s nou?lebo vsak ty mas doma co robit,nie?kks,skus si spravit reviziu vasho vztahu..nikdy nas nic nerozdeli by mal povedat on teba-nie ona...nieco si zenska dokazuje a tvoj chlap jej to zerie...vsak pozvi toho jej potajme von a vystopujte si kam isli ti vasi a prekvapte ich...
@hopsadobrandejsa Ja neverím v kamarátstvo muža a ženy.
Asi to tak malo byt. Ja by som sa tiez uz chranila radsej. Toto skonci vasim rozchodom,lebo ona sa snazi a on sa nesnazi. Napisala som to ako madar,ale dufam ze chapes 🙂
No ja neviem.... možu byt kamoši, ale určite hranice to mat musí. Ako si Moze ona dovolit povedať že nech ťa rozpuči? Čo nato on? Lebo myslím že by mu malo vadiť, ak ťa miluje, to, že ona robí niečo naschval a že ťa to hnevá. Proste ak on chce byt s tebou aj s ňou, musí to usmerniť.
Kamarátstvo by mi za normálnych okolnosť nevadilo, ale tento spôsob a ich štýl určite.
Ona ma tiež priateľa žijú spolu. My dve sme sa od začiatku nemali v láske. Keď sme začínali spolu chodiť stále mu vypisovala že chce ísť s nami von, čo by ste robili???