Neviem co chcem napisat. Snazim sa ako viem, tvarim sa ze som stastna. Nie je mi dobre. Trpim psych. problemami. Ano nie je mi najhorsie ako mi bolo a snazim sa mam dve prace ale len take tu par hodin, tam par hodin. Nieco aby som robila. Ked nejdem nikam a som doma tak si vymyslam vselijake prace na doma ale niekedy mi je zle. Venujem sa viac domacnosti, rodine, detom. A tvarim sa presviedcam samu seba ze mi je dobre. Ale to je take prezivanie zivota bez ani neviem bez coho. Ani neviem co cakam mozno len vykrik do tmy.
A co by ti naozaj urobilo radost?
Ale robíš dobre a správne- veľa šťastia, drž sa 🖐👍
minule som čítala strašne dobrý článok v denníku N že ľudia už ani nevedia smútiť a nudiť sa. že aj to treba, že netreba hneď vyhľadať psychiatra ktorý im len predpíše lieky ale snažiť sa tie emócie spracovať. a že deťom robíme medvediu službu lebo ani ich nenecháme prežívať smútok. hneď depresia - lekár - lieky. rodičia sa tak boja o deti že sa boja ich nechávať prežiť celú paletu emócií ale potom v dospelosti sa im to vráti lebo nevedia pracovať s emóciami. ... asi tak nejako zhrnuté. strašne dobrý článok 👍
A čo je problém? Čo ti chýba? Prečo v ničom nevidíš zmysel?
Nepísala si tu ty už raz? Pracovnými úspechmi naozaj nemusíš pokoriť svet, to ťa rodina vôbec nenapĺňa?
napíš z mosta do prosta čo ti chýba...
Podľa mňa vyraz (s deťmi, ale aj bez) raz za čas niekam z domu, za nejakými zážitkami, kultúrou, prírodou... čo Ťa baví, máš rada. Nemusí to byť ani drahé a môže Ti to dobiť baterky.
No asi by som sa pokúsila pohrabať v hĺbke a najsť podstatu toho čo mi vlastne chýba. Zavrieť oči a skúsiť si predstsviť, že som šťastná. Možno si v minulosti niečo stratila, vedome to potlačila a zabudla. Ale podvedome Ti to niečo chýba. Treba na to odvahu sa v sebe hrabať až do hĺbky. Ale stojí to za to.
Neboj bude aj lepšie. Niekedy má človek také blbé dni.