Dievčatá asi ma vysmejete ale ja mám taký problém, že vždy po každej svadbe na ktorej som, mám potom taký zvláštny smútok, clivotu, asi 3 dni. Máte to niektorá? Už od detstva to mám, nech som na svadbe komukoľvek a fakt si to užijeme, jednoducho to nemá žiadny racionálny podklad. Aj po vlastnej svadbe to tak bolo ale to som brala trochu inak, predsa len tie zmeny po nej.. Prečo som taká divná? 😕
Mozno sa prilis tesis a potom to dako rychlo zbehne a je po tom :D.
a z coho vyplyva ten smutok? je ti smutno za ludmi, s ktorymi si tam bola alebo to, ze sa nieco meni alebo... ? ja to teda nastastie nemam, az tak svadby neprezivam, ze by ma to na niekolko dni zasiahlo. skor to mam po pohreboch. 😉
Dobrý deň, my ľudia sme tak komplikovaní, že ani sami sebe nerozumieme 🙂 osvedčilo sa mi hľadať odpovede a riešenie v sebe, nie u iných. Ak by ste chceli, rada vás naučím ako na to. Nechcem nič za to, ani tým nič nesledujem 🙂 sem tam, mám na to čas tak ponúkam
poznám... si citlivejšia...
mne po svadbe ešte dva dni v hlave hudba hrala...
poznám to, mám to podobné 🙂 v sobotu sme boli na svadbe a včera som ešte mala plnú hlavu cigánskych piesní, ktoré zbožňujem :D prejde to 😉
Nemyslím, že si divná. Sme ľudia a emócie sú pre ľudí prirodzené. Skôr nie je prirodzené byť emočne chladný, ale aj to nemusí znamenať, že je to zlý človek. Pokiaľ sú to vždy len chvíľkové stavy, tak nič sa nedeje podľa mňa.