Ahojte
Pred mesiacom mi odišla maminka do nebicka 🖤😭 je to stále ťažke, snažím sa koli manželovi a dcérke ale nemôžem sa premôcť celý deň plačem plačem plačem . Bola mladá, a najlepší človek akeho som poznala 😭 choroba zvíťazila nad jej bojom žiť ďalej 😭😭 každý deň sa mi s ňou sníva od kedy zomrela každý deň chodí za mnou čo som rada ale ta bolesť beznádej 😭 viem chce to čas ale život bez nej ma nebaví 😓😓
To bol len výlev 😓😓😓😓
Je to prirodzené. Maminky by nemali odchádzať, je to človek čo nás nosí vo svojom tele, je s nami od prvého dňa života, sprevádza nás celý život a hoci je človek už dospelý, tak strata matky veľmi bolí a bude bolieť vždy-to spojenie ostáva silné. Tvoje pocity sú úplne normálne. Sa len časom naučíš žiť aj bez nej, ale bolieť to bude už na vždy.
Len to čítam a mam slzy v očiach 😿
Stratu si treba odsmutit. A to chce cas.
@kikatina14 Chce to čas,len nezabúdaj na svoju dcérku a manžela objímajte sa a vyrozprávaj sa aj dcérke aby chápala prečo toľko plačeš a nezabudni tých ktorích ľúbime nosíme vo svojom srdci so sebou aj tvoja maminka je tam v tebe a všetko to pekné ostane,časom sa naučíš žiť bez jej fyzickej prítomnosti,nech Ti je útechou,že už netrpí a viem,že je to ťažké ale musíš ju pustiť do neba a nedržať ju na zemi.veľmi veľa síl Ti prajem a nech vás chráni z neba 🙂
Ďakujem vam pekne, manžel mi je veľkou oporou🖤❤️❤️ dcéra ma len 13 mesiacov , maminku jej ukazujem každý deň na fotkách 🥰 nech si ju zapamätá, stále jej budem o nej hovoriť . No boli to veľmi. Snažím sa ísť ďalej viem že to prebolí naučím sa s tým žiť . Mrzí ma že som sa snou nestihla rozlúčiť 😓 žijem v Nemecku a maminka odišla v nemocnici na Slovensku a tak chcela ísť domov , tešila sa mali ju prepustiť z nemocnice no nedočkala sa 🖤❤️ .. 7.10 umrel strýko ( maminin brat) 😓 14.10 som mala ja a moja dcéra narodeniny a 21.10 zomrela maminka 😭 ťažký mesiac.
Je to este prilis cerstve.
A mama je proste mama.
Nikdy ju nic nenahradi.
Ale ver,tam kde je je jej lepsie,ako nam tu🙏
@kikatina14 Uprimnu sustrast. Nechaj si tu bolest a ten smutok prejst cez srdce. Precit si to. Nebran sa tomu a kludne plac. Ak dokazes popritom fungovat, tak je vsetko v poriadku.
Úprimnú sústrasť je to veľmi ťažké mne moja maminka odišla 20.1.23 a neprejde deň aby som si na ňu nespomenula aj teraz mám slzi v očiach . Ja som sa z jej smrti nespamätala do teraz. Veľmi dobre ži rozumiem
Len sa vyplac a smut, koľko potrebujes. Nehraj sa na silnú, nepomôže Ti to, radím Ti z vlastnej skúsenosti.
To je normalne, ze sa tak citis. Stratila si milovanu osobu, to nepreboli zo dna na den. Ale kazdy dalsi den to bude boliet o milimeter menej, a raz sa zase budes usmievat, uvidis. Je to klise, s tym casom, ale je to tak. Pripominaj si pekne momenty, staraj sa o svoju rodinu tak, aby ta lubili rovnako, ako ty si lubila mamu. Raz to preboli, neboj sa 🖤
Ďakujem vam 🖤❤️ snažím sa ❤️
@kikatina14 v jakom veku sa to stalo? Co to bolo za chorobu? Mne sa to stalo s otcom 3 a pol roka dozadu ale tam nebola choroba a bolo to velmi nahle. Chapem ze je to velmi tazke ked je to takto cerstve... ale tak skus si vsimat ze mas manzela a dceru. Predstav si zeby si ani tych nemala. Ja som napriklad nikoho takeho nemal a do toho x dalsich tazkosti, sklamani atd.
@kikatina14 Úprimnú sústrasť 😪🤍 chapem ťa veľmi, mne moja mamička tiež zomrela 2 mesiace, 19teho oktobra, na rakovinu. Mala 60rokov 😪 Prišla som nielen o maminku, ale aj o najlepšiu kamaratku, bola mojou spriaznenou dušou, všetkým. Neskutočne to bolí. Čas, čas nás asi naučí s touto bolestou žiť, ale boliet to bude navždy 😪 Mam velku oporu od mojho manžela aj synčeka ktorých nadovšetko lúbim, a viem že musím fungovať kvoli nim...ale tá bolesť čo nosím vnútri 😪 mama je len jedna a nikto nikdy to nenahradí💔
Uprimnu sustrast, je to velmi smutne, a mas pravo smutit a liecit ranu na srdci. No chcela by mamka aby si plakala a utapala sa v ziali? Alebo aby si na nu s laskou a radostou spomínala, na vsetko to pekne co ste spolu zazili?