Sme spolu 8 rokov a on má vzťah s mojou kámoškou

alenkabaj
23. sep 2017

Ahojte, potrebujem sa asi vykecat. S priateľom som 8 rokov, mame 4 ročného syna, žijeme v anglicku,pred rokom som sa dozvedela, že ma vzťah(3 mesiace) s mojou kamoskou. Už dlhšie sme mali problémy( strasne som ziarlila, robila scény,...)V prvom momente som sa zbalila a chcela odísť na SK, hneď to s ňou ukončil, prosil ma aby sme si dali rok a uvidíme, ona odišla na Slovensko.za ten rok to bolo medzi nami dobre, no dnes bol na diskoteke, a keď sa vrátil, povedal mi, že nás lubi obe ( ja som to mala predtým tiež, rozhodla som sa preňho). Ja už neviem čo mám robiť, na SK sa vrátiť nechcem, a tu by som to bez rodiny nezvládla. A hlavne myslím na malého, majú sa strasne radi, stále mi hovorí, že sme family, že sa lubime. Ak by som z jeho strany necítila lásku, nebola by som s ním. Neviem ako by som malému vysvetľovala že s tatikom nie sme spolu, asi sa už fakt zbláznim. Viem, že nie som normálna, že s ním som, ale ...

bobricek1979
23. sep 2017

@alenkabaj ahoj fúú mne sa zdá, že u Vás to už dlhšie nefunguje, keď vravíš že aj ty di sa rozhodovala medzi dvoma mužmi. Skúste o tom vážne porozprávať čo vlastne v tomto vzťahu od seba očakávate. Či skutočne chcete takto žiť. Dieťa vzťah nezachráni to hádam vieš. Ak je ešte čo zachraňovať ja by som asi nerozchodila vzťah s mmojou kamoškou a ani diskotéky sa mi nepáčia. Určte si priority a myslite aj na malého toto mu určite neprospieva môže vás oboch milovať.A nemusíte byť spolu. No a keby ste aj šli od seba a čo veď on je otec ppmohol by ti aj v zahraničí či? Všetko sa dá držím prsty

maciatkolulu
23. sep 2017

@alenkabaj no tak nemalnist ako dospely muz na disco... A ze vas lubinobe,to myslel svojubex milenku?????? Po roku,co je/prec??

alenkabaj
autor
23. sep 2017

@bobricek1979 keď som sa rozhodovala ja, tak som mala priateľa na Slovensku, a jeho som spoznala tu v anglicku. Aj ja idem sem tam na diskotéku, troska sa zabaviť s kamoškami.. Ja viem, že dieťa to nezachráni, ale celkovo cítim, že ma lubi, dá mi pusu, vystiska ma. Fungujeme ako iné pary, až na toto. Viem, že by sa o nás postaral, ale neviem, či by som sa dokázala stretávať s ním. Mali sme problémy ešte pred narodením malého.Mne napriek všetkému na ňom veľmi záleží

alenkabaj
autor
23. sep 2017

Keď som sa to dozvedela pred rokom začala som riešiť odchod na SK, ale on za mnou prišiel, začal plakať, prisikal ma. Svojim spôsobom mi ho je ľúto. Sľúbili sme si, že mi bude hovoriť pravdu. V noci sa stretol náhodou s jej sestrou, povedala mu, že exkamoska ho stále miluje,a tak mu to prišlo ľúto, neviem či si myslel, že ho pochopím,asi bol len príliš opitý

deti95060810
23. sep 2017

ty nie si normálna? normálny nie je tvoj partner....😉

takaakoty
23. sep 2017

Prestante plytvat svojou energiou na neustale riesenie milencov/lasky/sexu atd a zacnite svoje usilie vkladat do vasho vztahu. Vyrieste spolocne konflikty ktore mate, odstrante priciny a triezvo zhodnotte, ci je realna sanca ze spolu dokazete funfovat bez dram a skandalov. Drzim palce aby sa to podarilo a aby ste obaja pochopili ze sexualnu energiu, ktorou disponujete sa musite naucit ovladat kazdy sam. Ucia sa to neustale vsetci ludia na celom svete, nikto nie je verny len tak lahucko, ze to ide samk, bez toho aby clovek na vedomej urovni na tom pracoval 😉

maciatkolulu
23. sep 2017

@alenkabaj ty a kolko mate rokov?/taketo spravanie je tak fakt ako u nastrocnych. Barbora stretla Jana a povedala mu,ze ho kristina(po roku😉 stale miluje a Jano je teraz hotovi a miluje aj kristinu a aj petu. Ako sorry,tazko radit pri takomto spravani a za mna otec rodiny a disco, eeee

pininka
23. sep 2017

Tato tema tu bola nedavno, alebo sa mylim?

alenkabaj
autor
23. sep 2017

@maciatkolulu máš pravdu, som veľké dieťa, síce mám 28, ale často si pripadam ako 14 ročná. Neviem či niekedy vôbec dospejem

bobricek1979
23. sep 2017

@alenkabaj no musíte dať debatu musíš vedieť čo chce on... Ty si sa už rozhodla

andreakg
23. sep 2017

Porozmýšľaj či by si chcela s ním ostať,aj keby ste nemali spolu dieťa, pretože ostávať vo vzťahu len kvôli malému ....aby si si to v neskôr nevyčítala, pretože on sa mi zdá, že ešte nieje zrelý na rodinu a na vzťah.

deniky
23. sep 2017

Keby mne chlap povie že miluje obe tak už by som snim dávno nebola😏
Chlap sa nikdy nezmení, možno trošku sa ti len v niečom prispôsobi 😏

sardinka32
23. sep 2017

@alenkabaj A keby exkamoska neodisla na SVK, tak myslis, ze este stale by bol len s Tebou? Sancu dostal, neodlubil sa. Ze lubi obe...haha...to sa ako da? Neviem, ci je to Anglican...kamoska mala tiez takeho, co rad chodil na disco este v 40tke a uz su rozvedeni. Vy mate asi ten taky taliansky vztah - nevera, ziarlenie, hadky...udobrovanie...tu je kazda rada marna. 🙂

11mirka22
23. sep 2017

Ak ho ľúbiš a stojíš o vzťah s ním, tak potom musíš počkať ako sa on k tomu postaví, ako sa rozhodne. Musíš mu dať jasne najavo, že žiadnu ďalšiu jeho lásku vo vašom vzťahu nestrpis, ale netlač na neho, to by nemalo zmysel. On sa musí rozhodnúť, možno je len poblazneny z nej. Nijako si nevynutis aby s vami zostal. Veľa trpezlivosti ti prajem, a hlavne kľud, nerob scény. Vyjadri mu svoje pocity s kludom a prijmi čo ti bude hovoriť on.

alenkabaj
autor
23. sep 2017

@11mirka22 Ja naňho ani nemienim tlačiť, on ma prosí aby som s ním zostala, už to bolo medzi nami super, a teraz ta jej sestra. Keby mu nič nepovedala asi by to bolo Ok.
@sardinka32 ona neodišla hneď, ešte tu bola pol roka, a ja už neviem, pred rokom som riešila to iste, nechala som to tak ako to dopadne, on sa so mnou rozísť nechce

bobricek1979
23. sep 2017

@alenkabaj tak chce byť s tebou? A miluje obe no nerozumiem mu vám teda máte to vzťahivo ruadne dopletené na to že máte 4ročné dieťa 😉

mircalla
23. sep 2017

Som zmatena. Ale keby mi niekto povedal, ze lubi este niekoho ineho, tak by u mna okamzite skoncil.Ked chce niekto sediet na 2 stolickach, zvycajne to udrzi prosikanim a slubovanim

zuzkavladko
23. sep 2017

On vas lubi obe, vies ake to musi mat tazke chudak????? Este k tomu ma s tebou 4r dieta, s nou zatial len cistu romanticku lasku a zlomene srdce. Najradsej by vas mal obe naraz a hned! Ma to tazke borec....
Teraz vazne. Si robis srandu???? Mne keby otec mojho 4r dietata povedal, ze lubi este niekoho ineho, velmi rychlo mu ulahcim vyber a poslem ho za tou druhou aj so vsetkymi kuframi. Ja uz fakt neviem, ci tieto pribehy na MK su len pre rozprudenie debaty, alebo naozaj. Ale ak sa toto medzi partnermi a rodicmi dietata deje naozaj, je to neskutocna tragedia....

11mirka22
23. sep 2017

@zuzkavladko by si neverila čo všetko sa vo vzťahu dvoch ľudí môže diať...

zuzkavladko
23. sep 2017

@11mirka22 ocividne neviem a dufam, ze sa toho nedozijem 😂 Mam manzela na zurke s kamosmi...ci nahodou nepride zalubeny do inej..... 😂

11mirka22
23. sep 2017

@alenkabaj rozhodilo ho stretnutie iba s jej sestrou, hmm čo by s ním urobilo stretnutie s ňou? Ono tie nenaplnené lásky tak ťažko umierajú... Máš to ťažké, ty a vaša dcéra ste jeho každodennou realitou, dobré aj zlé veci, pekne chvíle aj starosti. Ona je preňho niečo, čoho sa kôli vám vzdal. Ak oňho veľmi stojíš, skús ešte zabojovať, ak ťa prosí aby si s ním zostala napriek tomu že ľúbi aj inú, tak to skús. Aj velkorisost je cnosť. Nestretava sa s ňou, je ďaleko, máš priestor a čas realizovať sa, aby na ňu zabudol. Ale to samozrejme platí len ak oňho stojíš napriek tomu čo ti povedal. Bol úprimný k tebe aj keď vedel,že ťa môže stratiť...

zuzkavladko
23. sep 2017

@11mirka22 tak toto by chcelo ozaj velku velkorysost, tolerantnost a sebazaprenie. Ty by si ozaj s takym chlapom ostala keby si bola na autorkinom mieste? Mat dceru, ktora by mi rozpovedala takyto pribeh, tak ju beriem kade lahsie....

11mirka22
23. sep 2017

@zuzkavladko ja som to nemyslela zle, sú dobré a zle vzťahy a všetky vzťahy sa vyvíjajú. Stáva sa všeličo. Aj ja mám muža na zurke s kamosmi a tiež nemám obavy žeby sa zamiloval do inej práve dnes. A naozaj ti zo srdca prajem, aby sa ti problémy najmä tie vo vzťahu vyhýbali.

102030
23. sep 2017

👍 ... že ľúbi ešte niekoho iného, veľmi rýchlo mu uľahčím výber a pošlem ho za tou druhou, aj so všetkými kuframi... 👍
S týmto s Vami naprosto súhlasím, načo to zbytočne naťahovať, nech sa pánko rozhodne: BUĎ - ALEBO!

102030
23. sep 2017

@zuzkavladko 👍 ... že ľúbi ešte niekoho iného, veľmi rýchlo mu uľahčím výber a pošlem ho za tou druhou, aj so všetkými kuframi... 👍
S týmto s Vami naprosto súhlasím, načo to zbytočne naťahovať, nech sa pánko rozhodne: BUĎ - ALEBO!

11mirka22
23. sep 2017

@zuzkavladko áno máš pravdu, ale už mu tento vzťah raz odpustila, tak asi je veľmi tolerantna. A jedna vec je cítiť niečo k niekomu a druhá vec je realita, žena a dieťa. Ono podľa mňa chlapec vie čo chce a čo je správne a na druhej strane niečo cíti, a vie že to nestojí za to aby opustil rodinu. Všeličo môžme cítiť podstatné je že si uvedomujeme kde je naše miesto. Možno mu len lichoti že ho chce aj iná. Možno len chce aby jeho žena žiarila... Čo my vieme?

zuzkavladko
23. sep 2017

@11mirka22 je mi to jasne, ja som len ironicka 😉 Prezila som si kadejake vztahy a nastastie som sa poucila a mam nadherne manzelstvo. O to tazsie sa mi cita, ze taketo veci musia ine baby riesit. Ked si predstavim, ze by bola autorka pribehu mojou dcerou, tak si ju okamzite aj s dietatom beriem k sebe a hentake hovadiny, ze by mu este dala sancu by som jej rychlo vytlkla z hlavy. Pre Pana, ved na svete su aj naozaj dobri muzi....len netreba lahnut hned pod prveho....

alenkabaj
autor
24. sep 2017

Ďakujem za každý vás názor, ja viem, že by som ho mala nechať a už sa aj psychicky na to pripravujem. Mamke som už niečo naznačila.Nechcem čakať, že sa tu raz objaví, náhodou sa stretnú a ja tu budem písať o pár mesiacov opäť. Človeku dosť pomôže, troska iný názor. Dnes s ním chcem ešte hodiť reč. Nech sa rozhodne čo chce. Mal vypité a včera ma prosikal, ale ja už nemám nervy čakať. Už to bolo medzi nami dobre, už som bola zase šťastná a teraz toto. Maly to možno troska cíti, lebo včera prvá otázka keď sa zobudil, či ľúbim tatika.

nyteshade
29. nov 2017

@alenkabaj ty si poslala do ropou svojho priateľa kvôli inému, tak sa ti vracia len to, čo si sama spravila... Tiež si raz niekomu ublížila, nech ta len pekne mecha pre inú, karma je zdarma moja pekná

oslo1
29. nov 2017

Si v UK, tak si velmi rozmysli, ako si predstavujes svoju buducnost.
AK pojdes na Slovensko, tak potrebujes pisomny suhlas svojho partnera, inak to je unos. Je uplne jedno, aku ma dieta narodnost, obcianstvo, jeho domovska krajina je UK.
S partnerom ti to neklape, zahladel sa do inej, ta odisla, predpokladam, ze casom sa zahladi do dalsej tvojej kamaratky.
Co tak sa s nim dohodnut, ako si predstavujete svoje zitie v UK?
Odchodom od neho sa jeho otcovske prava nekoncia. Neviem, kde si, ale co tak si zaziadat o council byt na zaklade toho, ze si slobodna matka?
Do roboty mozes chodit dalej (predpokladam, ze nakolko mas 4 rocne dieta, tak mas aspon part time, aby si bola ako tak financne nezavisla) a otecko ti moze pomahat so starostlivostou o potomka. Takisto ti bude davat alimenty a sem tam financne pomoze.
Tak zacni rozmyslat bez emocii. Ja, a som v UK od 2004, tak som znala miestnych pomerov.