Ahojte dievčatá.
Taka zaujímavá situácia.
Zoznámila som sa s jedným chalanom, úplne z náhody. Písali sme si a takto kým sme nezistili že mi to je rodina. Ale teraz dilema. Je mi to rodina alebo nie je?
Môjho otca bratranec má bývalú ženu s ktorou už niesu cca 25 rokov, a ona je tomu chalanovi teta.
Kým sme to nevedeli rozoberali sme už pomaly aj vzťah a tak. Nič nebolo, iba nejaké návrhy a podobne. Takže dievčatá, čo myslíte? 😀
@sense ďakujem 😌
@kristiina97 no ak pôjdeme od Adama a Evy tak je každý s každým rodina. Ale toto je už moc vzdialená vetva podľa mna Aby ste riešili že ste rodina
@gabsisi ďakujem
Rodina ako skupenstvo sa to môže počítať, ale vo vašom prípade sú dôležité pokrvne väzby a tie sa končia tým bratrancom tvojho otca. To je to podstatné, ak by ste chceli.... Chápeme sa 😅
Rodina je bratranec tvojho otca nie jeho bývalá žena.tam nie je žiadne pokrvne príbuzenstvo
@kristiina97 veselo 👉🏼👌🏼 😁
On je taka "rodina", ze to uz ani zadefinovat nevies. A len tak pre info, manzelstvo mozu uzavriet aj bratranec so sesternicou.
toto uz nie je rodina, to taketo korene ktore siahaju az neviem kde, to zbytocne sa bdues stresovat 😀
Toto by ma už veru ani nenapadlo považovať za rodinu 😁
Áno...pokrvne to končí bratrancom tvojho otca...tak smelo do vzťahu ...veĺa štastia
Môjho otca bratanec je ženatý s tetou môjho manžela. Čiže jeho sesternica je moja sesternica z druhého kolena. 😂😂 Ale my pokrvna rodina nie sme. Čiže vy tiež smelo do toho ✊😂
@liliana2222 mojej svokry brat si vzal za ženu svokrovu neter 😅😅 čiže ta neter je môjho muža sesternica a prakticky aj ich deti 🤔😊
@ivca88 chápeme a ďakujem
@liliana2222 ďakujem 😄
@jeanne14 tak to je ešte lepšie 😂
@kristiina97 pokial nie je teta zaroven aj tebe, tak nie ste rodina. ak je to aj tvoja teta, tak tvoj frajer moze byt aj tvoj brat 🙂
Nie ste pokrvni pribuzni
Nie ste rodina...