Je normálne, že ste na návšteve u rodičov a matka bude slúžiť synovi a potom slúži jeho manželke? ale predtým slúžila neveste a potom synovi. Neviem či sa na mňa hnevá ...chcela som sa opýtať ale hanbila som sa
Čo je to slúžiť na návšteve?
ze cooo?🤦 to je co za generator....
Ja som absolútne nepochopila 🤯
Ako “slúži”? Čistí im topánky, utiera zadky, klania sa, oslovuje ich “k službám Vaše veličenstvo”?
Či len normálne prinesie kávu, prestrie stôl, ponúkne koláč?
Alebo o čo tu vlastne ide? 😂 jedna z nás je mimo, ale ja sa cítim dobre, tak neviem 😂
Keďže tej otázke nerozumiem, tak to asi normálne nie je.
Ovbavam sa, ze nehovorim recou tvojho kmena 🤷♀️
Vidim ze nie som jedina co nechape otazke🤔🤣🤣
Este raz a pomalsie 😂
akoze mu nabrala na tanier skor ako tebe? pre mna by to bolo nepodstatne, neriesila aby som..
slúžiť ako obsluhovať, alebo obslúžiť
Najskôr obslúži iných,až potom autorku na koniec...asi😁dobre píšem autorka?
Tvoj brat zamestnáva svoju matku ako slúžku? Či si si hrkla zo 3 pol deci pred napísaním tohto príspevku?
@miskakyska Božeee ánoo😁 Teraz keď je už manželka tak najprv obslúži (káva,koláč) syna a potom ju ale predtým kým bola len nevesta najprv ponukla ju a nechápe, prečo tá zmena. Či sa na ňu hnevá.
Podľa mňa si to ani neuvedomuje a nerobí to naschvál. Max to, že doteraz ťa brala ako hosťa a mala si prednosť, teraz si už člen rodiny
Nerozumiem otázke ale ako vidím nie som jediná..
😂😂😂😂
som myslela, že iba ja som to včera prehnala, ale zjavne nie 😀
Toto je naozaj otazka na zamyslenie😁
@alex49 😂😂😂
Ak to myslis tak, ze pridete k rodicom tvojho muza na navstevu, sadnete si na gauc a t oja svokra donesie chlebicky, donesie pagace.. Naleje vam dzus a sadnete si a klabosite tak to sluzenie nie je.
Pokial ale syn a svokor si nechaju vziat kabaty, usadia sa, luskaju prstom a pani svokra stoji v kute a caka na povel a pri wc wam odtrha urceny pocet toaletakov to uz sluzenie je.
Kde sa takto zije? Pouzila si tie spravne slova a slovesa? 🤣🤣🤣
Ešte raz a po slovensky. Ako slúžila? Ci na navsteve najskôr ponúkla al obslúžila teba (nevestu) a potom syna. Ale teraz naposledy to urobila opačne a máš pocit ze sa hnevá na teba?
@sense a to aj niekto sleduje, alebo si to zapisuje koho prvého a koho druhého svokra obslúži?
Slúžiť, či neslúžiť?😁👍👍 To je otázka.
@elizabet173 neviem takto som to pochopila z úvodného príspevku lebo inak nechápem čo svojim príspevkom chcel autor/ka povedať
@sense vitaj v kolektíve, to nepochopil asi nikto, čakáme, či sa autorka vyjadrí
🙈 dufam, ze toto cele je vtip