Slobodne maminy, ako a kde ste sa zoznamili s novym partnerom? Ja si to totizto vobec neviem predstavit… bud riesim nieco okolo domacnosti alebo som s dietatom, ma 4 roky. Chodime na vylety, ja pracujem v malickom cisto zenskom kolektive. Som par rokov sama, je to fajn, ale obcas mi uz zacina byt clivo za chlapom 🙂) Ale pripada mi to nemozne sa zoznamit, hlavne casovo.
Výlety? To vyzerá sľubne. Na fb je zopár skupín, kde niekto stále hľadá parťáka na výlety/turistiku. Niektorí sa časom dali aj oficiálne dokopy. Podľa mňa by to za pokus stálo.
Ja klasika cez internetovú zoznamku, už ma nebavilo čakať na zázrak. Samozrejme, že som tam narazila na nejakých exotov, ale nakoniec prišiel ten pravý. Neľutujem vôbec a som šťastná aj po 13 rokoch.
Ja som skusala rozne zoznamky, ale dopadlo to vzdy katastrofalne a teraz som momentalne v stave, ze cakam na zazrak..Lebo ja si fakt neviem predstavit, kde sa da realne s niekym zoznamit, ked ja ani on nemame na cele napisane, ze sme nezadani..Uz z toho zacinam byt aj mierne zufala..Akoze viem fungovat aj bez chlapa uplne v pohode, ale je mi smutno..
Idealne asi v tvojom pripade dat postrazit dieta rodine a ist von vecer s kamoskou niekde kam chodia aj muzi 🙂, prip. posilovna, plavaren, podla mna aj ked sama pojdes na kavu, je mozne, ze okolo teba prejde niekto, nikdy nevies. Samozrejme aj na pokeci najdes sympatickych, ale tam uz ide vo vacsine pripadov o sex stretko, tych normalnych je fakt malinko. Takze moznosti su 🙂
Inak nejaký otecko tu akurát založil tému, že hľadá slobodnú maminu. Skús mu napísať
Ahoj ako sa voláš. Ja sa volám Roman. Ako sa vola dieťa. Odkiaľ ste. Ja som s modri. Rád by som vás spoznal.
Ja som sa zoznámila raz na nejakej konferencii z práce a bol z toho vzťah. Teraz sa mi to zdá ťažšie, keď väčšina týchto podujatí je virtuálne.