Sleduje ma

28. feb 2023

Ahojte, potrebujem iny pohlad na vec lebo sa asi zbláznim. Mám byvaleho priatela, s ktorým sme sa rozišli v dobrom. Rok už spolu nie sme a nasla som si ineho. Keďže občas mi byvaly zavola (ostali sme kamarati) povedala som o tom môjmu novému priateľovi. Povedal mi, že keď o tom vie, tak v poriadku. Začalo sa mi ale stavať, že toho nového som len tak stretla, zrazu na miestach o ktorých som mu nepovedala že tam som. Vraj nahoda. Neriesila som to. Ale dnes rano mi zvoní telefon od byvaleho a pýta sa ma, či nepoznam niekoho s tým a tým autom a ŠPZ, vraj sa stále točí pri našom byte (tam kde som byvala s bývalým) a stal na parkovisku od 5:30 .. povedala som že nie, ale bol to moj súčasný priateľ. Volala som mu a klamal, no potom sa priznal, že keď som mu včera večer nezdvihala telefon dostal paranoju že som s bývalým. Opakujem, že nemal žiadny dôvod. Samozrejme sa mi toto sledovanie nepaci a rozišla som sa s ním, no on mi teraz vypisuje správy ako som ho ja veľmi sklamala a že ako som ho mohla lubit ked som sa s ním rozišla. Čo si o tom myslite ?

lily14
28. feb 2023

Že je chorý

janai1
28. feb 2023

Dobre si urobila a nevracaj sa k nemu

luciannka83
28. feb 2023

Lepsie z kradsej cesty von.

duunlo
28. feb 2023

Ze sa mas na neho vykaslat, neriesit ho a zablokovat. Bud rada, ze sa tak skoro prejavil aky je chorobny ziarlivec. Kruzit niekde s autom, ze si to vsimne aj tvoj byvaly 🤣 ten musi byt iny “detektiv”. Toho by odhalila aj slepa babka…

fiafia
28. feb 2023

Myslím si,že dobre si spravila, môže byť dobrý psychopat. Hlavné sa nenechaj žiadnym spôsobom obmakcit a nevrát sa ku nemu. Toto je absolútne neprípustné, neakceptovateľné a ešte xy ďalších podobných výrazov. Toto keby si odpustila nechcem vedieť čo by si ešte dovolil.

fatima99
28. feb 2023

a to akoze s takym clovekom chces byt, fungovat, no ja by som sa mala na pozore veru, lebo toto zavana uz teraz pruserom :/

beata_k
28. feb 2023

Myslim, ze tvoj pribeh by mal byt ponaucenim pre ine zeny. S byvalym sa nekamarati a netelefonuje ☝️

banderaska29
28. feb 2023

tak toto ma až mrazí... :( takýto ľudia sú chodiaci horor. dobre si spravila len si daj s ním pokoj dievča

janai1
28. feb 2023

@beata_k ??? A to akože prečo?

bessie12
28. feb 2023

@beata_k nie každý bývalý je taky ...

beata_k
28. feb 2023

@bessie12 Nie, ale na co je to dobre? Byt kamaratka s byvalym. Nema dost inych kamaratov? Z toho casto nic dobre nevzijde.

larisa
28. feb 2023

Nie je to normalne. Žiarlivosť veľká. Čím skôr od neho preč. A viac sa k nemu nevracaj. Pretože to je choré.

rybka16
28. feb 2023

Nevracaj sa k nemu a úplne preruš kontakt. Takéto veci treba zaraziť na začiatku, lebo sa to môže veľmi zle skončiť. Keď si už na začiatku dovolí sledovať teba aj bývalého, čoho je ešte možno schopný? Možno ničoho, ale život máme len jeden a riskovať ho kvôli penisu ozaj netreba.

bessie12
28. feb 2023

@beata_k co ja viem. Autorkin bývalý normálny nie je. S nim by mala uplne prerušiť kontakt. Ale nájdu sa aj normálny bývalý. Obcas si napísať co je nove nie je nič zlé.

beata_k
28. feb 2023

@bessie12 Iste su aj normalny.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janai1
28. feb 2023

@beata_k fakt by som chcela vedieť prečo je to ponaučenie? To jej ex nemal zavolať a mala radšej ostať s týmto psychopatom ktorý sleduje jej ex a neverí jej? Či aké ponaučenie si z toho má zobrať?

radanna11
28. feb 2023

A to tvoj bývalý vidi pred panelákom autom (panelák lebo si napísala že v byte ) kde teda žije dalších xy iných susedov ale jemu napadne zavolať práve tebe lebo sa dovtipi, že práve ty poznáš auto ktoré sa moce okolo paneláku ?
Podľa mna zase vymyslenina, ja za cely deň si nevsimnem aké auta mame kolo paneláku

neznamaznama
28. feb 2023

@beata_k a čo s tým má jej bývalý. Ju začal prenasledovať jej vtedajší priateľ. Ten sa objavoval na.miestach, kde bola ona a nepovedala mu o nich. To on sliedil pred jej bývalým bydliskom, či ho tam náhodou nepodvadza s bývalým priateľom.

mk22
28. feb 2023

@neznamaznama a bývalý sa len tak zrazu objavil a zistil akési ŠPZ.. Takže aj bývalý zrejme sleduje sledoval a rieši co už vbc nemusí.. Jeden lepší ako druhý..
@autorka
Sucasny aj bývalý si môžu podať ruku.. To bývalý ma toľko času ze od rána od 5:30 už má od sledovaní divnu ŠPZ?

beronsche
28. feb 2023

@beata_k ponaucenie? Tak toto je dobra blbost.. totalne mimo poznamka. A to najma v tomto kontexte, kedze je to to najlepsie, co sa jej mohlo stat. Aspon odhalila choreho ziarlivca pomerne skoro..

A vo vseobecnosti, je toto vzdy je to o ludoch. Mat s byvalymi partnermi dobre priatelske vztahy mozne je. Ludia sa rozchadzaju z roznych dovodov..

amiaja
28. feb 2023

Psychopat. Dobre ze si sa ho zbavila.

h2
28. feb 2023

Mňa by zaujímalo, ako si bývalý všimol auto, stojace na parkovisku pred bytovým domom od 5:30 ráno, prečo si zapísal ŠPŽ-ku a prečo volal tebe, či ho nepoznáš.

autor
28. feb 2023

@radanna11 volal mi, lebo to auto ho prenasledovalo

beronsche
28. feb 2023

@radanna11 mozno su tam 2-3 byty v budove, ktora ma vyhradene parkovanie. Tam si cudzie auto vsimnes. Autorka nikde nepise, ze ide o panelak s xy bytmi a obrovskym sidliskovym parkoviskom..
Mozno autorka napise viac..
Aha, tak uz to aj vysvetlila...

h2
28. feb 2023

Ty brďo! To je, ako z akčného filmu! Tuším si hľadáš za frajerov samých tajných agentov. 😂

neznamaznama
28. feb 2023

@mk22 neviem, čo je zvláštne na tom byť o 5:30 hore. A keďže je tma a takto skoro ráno ešte kľud, tak si rýchlo vsimnes auto, najmä ak sa ako píše autorka točí popred barak a nepatrí tam. Ak sa pred naším náramkom objaví nové auto, občas si ho aj ja všimnem a môj muž takmer vždy. Nevidím na tom nič zvláštne.

liusa82
28. feb 2023

No možno tu budem jediná sama s týmto názorom.Ale ani mne by sa nepáčilo ak bývalí spolu komunikujú.Iné je ak majú spolu deti to dá rozum.To je k prvej časti.A k druhej o tom sledovaní.Tak to áno to nie je normálne s tým súhlasím.Ja len k tomu že vela zvád býva kvôli takejto komunikácii s bývalými.Ja ked sa s niekým rozídem už nekomunikujem ani ako kamoška.Robí to potom len zbytočne zle v novom vzťahu.To, že on je šmirovač a prenasledovatel je vec druhá

snazilka_bio_mamka
28. feb 2023

páči sa mi, že tvoj príbeh sa nekončí "čo mám teraz robiť, ja ho milujem, nechcem ho stratiť" Spravila si dobre, čisté psycho.. aby si dopadla ako ženy v seriály YOU :D

beata_k
28. feb 2023

@beronsche Chorobny ziarlivec sa prejavi skor alebo neskor. Takemu sa staci usmiat na predavaca v potravinach a ohen na streche. Ake ponaucenie? Byvaly je byvaly. Finito. Ano, je to o ludoch. Ale od coho je dobre mat 20 alebo 21 priatelov? Od nicoho. To len malokedy spravi dobrotu vypisovat si s ex ako sa ma. Je tu toho plny MK. Len rozdiel je v tom, ze ked si zena pise s ex, tak to je kamos. Ale ked si chlap pise s ex, tak to uz je problem.