Skúsenosti s psychiatrickou nemocnicou Michalovce

alicka01
13. máj 2020

Ahojte,
chcela by som sa opýtať, či mate niekto skúsenosť s touto nemocnicou a ako dlho trvá prvá liečba. Zaujima ma to, kedže člen rodiny, tam bol dnes hospitalizovany a nemôže mať ani mobil aby sme s nim boli v kontakte a aj navšteby su zakazane kvôli koronavirusu a volať môžeme len 2x do tyždňa doktorke, aby sme sa aspoň o sniečom informovali. Za každu skusenosť budem vďačna.

belllinka
13. máj 2020

Liecba trva predsa podla diagnozy, moze tam byt 2 tyzdne, ale aj dva mesiace.

renatka1985
13. máj 2020

to zavisi, na akom oddeleni a s akou diagnozou je hospitalizovany,

eliska13
13. máj 2020

@alicka01 niekedy sú návštevy zakázané aj, keby nebola pandémia.Nechcu pacienta rozrusovat veď budeš volať s lekárkou jej sa opytaj.Zalezi či sa už predtým liečil, bol v nemocnici ...

alicka01
autor
13. máj 2020

Dakujem, povedali že minimalne 2 tyždne určite, len som chcela vedieť či tam niekto bol alebo pozná niekoho kto tam bol a ako bol spokojný

kim2028
16. jún 2021

Bol som dvakrát. Akože pobyt nemusí byť najhorší, ale musia byť tam normálni ľudkovia. To je ten problém prvýkrát všetko v poriadku bol som tam 3 mesiace. Prešiel som A,B a nakoniec aj C. Dalo sa aj ľudia boli normálni. Druhýkrát som bol celý čas na C (5 týždňov), čo sú najľahšie stavy, ale nebolo dobre. Bol stále nejaký problém. Stretlo sa tam viacero divných ľudí a personál to vôbec nezvládal s nimi. Niekde sa stala chyba, že chytalo to až také oblúdne rozmery. Ja ako človek pri zdravom rozume, čo prišiel nastaviť si len lieky tak ťažko som to niesol. Rozhodol som sa, že nastavovať lieky do nemocnice po poslednej skúsenosti už nikdy nepôjdem. Budem si nastavovať to radšej len doma.