Skúsenosti s manželskou poradňou

levica2013
8. dec 2013

Mate niekto skusenosti z manzelskou poradnou ?

evickamalicka
9. dec 2013

@levica2013 ahoj, neodporucam. my sme chodili skoro pol roka a bolo to horsie medzi nami. Zacali sme sa viac hadat a ked sme prisli do pordne tak sme si aj vykricali co sme nechceli. Posledna navsteva bola take, ze som jej povedala, ze ak sa rozvedieme tak koli vam a ona mi na to, ze ja tu som len na to aby som vas vypocula. Ty kokos tak ma vytocila, ze sme tam uz nikdy nesli. Vyhodili sme 300 ecek 😠 To sme mohli ist na nejaky pekny vikendovy pobyt niekde. Nakoniec sme isli a udobrili sme sa a ziadne hadky. Skor si spravte pekny vikendovy ako poradna 😉

adamuska
9. dec 2013

@levica2013 len to skús, na UPSVaR sú bezplatné poradne. Nič za to nedáš.
@evickamalicka to je divné, mne to dosť dalo.... ale zase záleží od toho aký je problém

evickamalicka
9. dec 2013

@adamuska my sme sa nevedeli dohodnut na niektorych veciach. Obidvaja sme tvrdohlavi aj trocha dominantni 🙂

adri266
9. dec 2013

@evickamalicka tak to asi nebude problem poradne 🙂 🙂 🙂 Skor na vas chceli ryzovat, ked videli, ze ste taki konfliktni, tak si vas volali co najcastejsie 😎

maribell
9. dec 2013

@adamuska bezplatne poradne? o tom som ani nevedela ja ked som hladala tak som nasla iba sukromnikov a ti si pytaju 40eur na hodinu 😕

evickamalicka
9. dec 2013

@adri266 nevolali nas my sme sa vzdy objednali a pokecali. Teraz sa tomu obidvaja smejeme 😀 😀 😀 😀

adamuska
10. dec 2013

@maribell v každom meste kde je ÚPSVaR je taká poradňa, a je to bezplatné. My sme mali super psychologičku, som bola prekvapená z nej.

monk1
29. okt 2014

@adamuska a pomohla vám poradňa? aký ste mali problém ak sa smiem spýtať?

sona003
15. okt 2019

@evickamalicka vidis takze v konecnom dosledku to pomohlo :D vsetko ste si vykricali a nakoniec ste predsa nasli k sebe cestu... A teraz sa mate dokonca na com spolu smiat.