Skúsenosť s o 25 rokov starším chlapom

16. mar 2021

Ahojte. Nadpis diskusie asi vystihuje, čo sa chcem opýtať.. Aké máte skúsenosti s mužmi s takýmto, alebo vyšším vekovým rozdielom? Ci ste ostali vo vzťahu, alebo nie a prečo. Atď 🙏😊

littlebubble
16. mar 2021

Tak toto mi už príde trošku veľa na nejaký vzťah. 🙂 Hlavne do budúcna.
Ja mám 13 ročný rozdiel ale s tým, že od manžela pýtajú občianku takže to nie je vidieť a ani cítiť vekový rozdiel.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
januska20
16. mar 2021

Mňa hneď napadlo,že by to mohol byť môj otec. Za mňa nie..

sisa_s
16. mar 2021

Keby som si zacala so starsim chlapom o 25r, bol by starsi nez moji rodicia 🙈😅 to by bolo strasne divne...ono v 20tke to moze byt pre niekoho vyhodne, mat 40tnika, co sa mozno o seba stara, sportuje, zaraba...ale postupom casu ty 40tnicka, plna zivota a on pomaly do dochodku...

jeliz59
16. mar 2021

No mám 30 keby on má 55 musel by vyzerat veeelmi dobre...napríklad ako ten pán z tej reklamy na red 3 či ako sa to volá 🤭🤣🤣

tenerifka
16. mar 2021

je to o vnutornom nastaveni a sile vlastneho zaludka. Ja by som to nedala. Ked mas 20 rokov a partner 45, este sa to da. Ale vies si predtsavit, ze mas 45 rokov, si krasna schopna zena k svetu, a bozkavas sa so 70-rocnym manzelom, ktory smrdi starinou a ma umely chrup? Moze sa o seba starat ako chce, ten pach tam je, nebudeme si klamat.
Ja osobne by som to nedala, ale su zeny, ktore zvladaju, najma ak je dotycny milionar, a trpezlivo cakaju, kedy.....

majka1231990
16. mar 2021

Mala som 20 a on 40.. život ma netrápil,on vyzeral k svetu.. no keď mi začali tikať bio hodiny,tak sa zdekoval,že on už decko nechce,lebo už má jedno a skoro dospelé.. za mňa nie!!!!

denden77
16. mar 2021

casom ked ty budes chciet chodit na exotiku, on uz iba do kupelov na procedury 😁

syslik81
16. mar 2021

zalezi koklo ma kto rokov.. od tak stareho cloveka uz nepocitaj moc s detmi a ak aj ano nebude vladat vychovavat ... druha vec ze aj seualny zivot skor skonci ... a plus on bude chciet mat svoj klud a pohodu kym ty este mlada si budes chciet uzivat ... tak velky vekovy rozdiel je vatsinou len ak si chce chlap dokazat svoju muznost a zvysit ego ale laska tam je malokedy

autor
16. mar 2021

Ja mam 30, on 55...ja už deti nechcem, on tiež už nie... Ale vďaka baby, ja tiež rovnako uvažujem ako vy, ale nechcem byť voči nemu sebecká, ale asi budem musieť...

lienka.7
16. mar 2021

Urcite nie... si mlada baba, v plnom rozkvete zivota a mas si uzivat... nie sa chystat na dochodok 👎👎👎

moniocko
16. mar 2021

Tak moj muz je odomna o 20 rokov starsi, rozumiemie si perfektne, tolerujeme sa a klape nam to, mame spolu 2 deti 🙂 mne to nevadilo, rodina to akceptuje a co hovoria iny, tak mi to je jedno 🙂 a nieje ziaden prachac, ale normalny chlap 🙂 a preco taky vekovy rozdiel? Lebo on ma videl taku aka som aj s chybami aj bez nich...

matkahelka
16. mar 2021

je zrejme, ze ty si este velmi mlada a preto nad tym vobec uvazujes. keby si mala 35-40, tak by ti ani nenapadlo uvazovat o zobudzani sa vedla dochodcu. ja obdivujem aj zeny, ktore maju 10+ starsieho partnera, pretoze, cim je clovek starsi, tym je ten vekovy rozdiel citelnejsi. ja mam okolo seba 2 pary, kde su chlapi vyrazne starsi. ako rozvedeni si nabalili mladsie, lebo ved pre muza je sexi mat mladu zenu. do isteho veku to vyhovuje aj zene mat starsieho, skusenejsieho. a v istom veku sa to zlomi a zena, ktora by chcela dalsie dieta narazi na stopku, lebo po 50-ke uz chlap dalsie dieta nechce. a celkovo uz ti chlapi chcu pokoj a klud.

marcellka32
16. mar 2021

Mám 40, čiže chlap by mal 65 nieeeee

marcellka32
16. mar 2021

@tenerifka dovolím si oponovať, mám 70 ročnú matku aj otca, starinou nesmrdia (hygiena je dôležitá, čisté oblečenie) a majú aj umelý chrup a o ktorom nikto nevie, pretože je tak dokonale spravený, takže nehadzme všetkých do jedného vreca 🙂

natalienka12
16. mar 2021

ty budeš mladá žena a budeš s ním chodiť po doktoroch, doma mať starého ufrfľaného dedka, ktorý smrdí starinou, presne ako napísala @tenerifka ktorý ťa bude buzerovať, že si presolila polievku, že ho bolia kĺby, že musí ísť v noci 30x čúrať atď atď na geriatriu budeš chodiť s ním...akože život vie byť kľukatý a niekedy môže 40 ročná žena zomrieť skôr ako 65 ročný manžel, ale tá pravdedobnosť, že budeš ako mladá žena opatrovať starého dedka je oveľa viac pravdepodobnejšia. Láska je láska, ale odtiaľ potiaľ.

matkahelka
16. mar 2021

@marcellka32 bolo to myslene s nadsazkou, netreba to brat doslova 😉 ja mam svokra lahko po 70, ktory vyzera o 10 rokov mladsie, ma vybornu postavu, kopec vlasov na hlave, stara sa o seba, rifle na nom sedia lepsie ako na mpjom muzovi, stale je oholeny a vyvonany a aj napriek tomu je pre mna - ako 40-nicku proste stary.

tenerifka
16. mar 2021

@marcellka32 len dvaja 70-rocni je ine ako 45-rocna a 70-rocny....ja citim pach z kazdeho stareho cloveka, a moze sa umyvat ako chce, ano, som velmi citliva na taketo veci, aj na zuby. Preto som pisala, ze je to o osobnom nastaveni, a za mña osobne nie, ale nemusi to tak byt u vsetkych.Respektujem kazdy jeden nazor a kazdu skusenost

marcellka32
16. mar 2021

@tenerifka takisto som citlivá na pachy (aj na tu starinu) a preto som napísala 🙂 len v tvojom príspevku to tak vyznievalo, že všetci starí smrdia... bohužiaľ čoraz viac ľudí mladých ľudí zanedbáva hygienu (robila som v open space), a užila som si cez leto 🙂

dollyzv
16. mar 2021

Ocino je starší odomna o 23 rokov a máme výborný vzťah 👍😎 ak myslíš partnerský, je to podľa mňa psychologického pôvodu,kedy sa ženy snažia nahradiť si toho svojho otca..ak teda nevlastní slušný majetok a tebe sa nechce pracovať 🤣🤣🤣 osobne si neviem predstaviť s takým mužom niečo mať,nie to plánovať budúcnosť..keď ty budeš zrelá 40tnicka on pôjde na dôchodok..

ivangeline
16. mar 2021

No way. :D

tenerifka
16. mar 2021

@marcellka32 to s tymi mladymi suhlasim, je to smutne, ale ak je clovek prasa odmlada, moze si za to sam, ale starsi ludia nie. O tom telesnom pachu od urciteho veku su robene rozne studie, je to dokazane, ze sa niekedy po 30-tke zaciname "rozkladat", a cim sme starsi, tym je ten pach vyraznejsi. Preto si myslim, ze ak su partneri v podobnom veku, je to ok, ale ak je zena o tolko rokov mladsia (my zeny sme vacsie fajnovky a citlivky), tak to moze byt problem.

poleva
16. mar 2021

nevidím v tom problém, ak viete čo obaja očakávate od vzťahu 🙂

marcellka32
16. mar 2021

@tenerifka že rozkladať 🤣ja už sa teda rozkladam

marcellka32
16. mar 2021

@tenerifka veď to, že 30 a 55 no povedzme že áno, keď zavriem oči, ale neskôr to bude mať autorka ťažšie, sama sa musí rozhodnúť

judar
16. mar 2021

Toto neee :D taketo vztahy mi pridu uz skoro na hrane blizko nekrofilie lebo je to vseobecne naprd mat cely zivot este pred sebu aj po vitalnej stranke a zivot si takto dobrzdit s kandidatom na coskore leharo do rakvy

kristina0909
16. mar 2021

Mne by vadil ten generačný rozdiel ak ide o vážny vzťah .. myslím, že treba to brať v úvahu .. vek ako taký nie skôr to že je o generáciu starší

janickacrazy
16. mar 2021

Tak pokiaľ deti nechceš a máš ho rada, tak prečo nie, veď môžete byť spolu pár rokov šťastní. Ja som mala taký vzťah v 20-tke a veľa ľudí má odsúdilo, pritom sme si fakt rozumeli a mali sme sa radi. Neskôr sme sa rozišli, ale ostali sme kamoši.

danieli
16. mar 2021

Preco takto kalkulovat a rozmyslat daleko dopredu?Ak je vam spolu iba tak obycajne dobre, neriesila by som, je vzacne najst cloveka, s ktorym je dobre...deticky nechcete a uzivate si zivot, v dnesnej dobe ked clovek nevie, co bude zajtra...mam v okoli takyto par, vychovali deti a uzivaju si dochodok

littlebubble
16. mar 2021

@matkahelka A to každý chlap ktorý je starší tak musí byť hneď rozvedený a mať deti? 🤷
Keď môj bude mať 55 tiež už nebudem chcieť deti.Už budem mať svoj vek.Každý chlap chce mať po 50tke pokoj? Tak to poznáš riadnu geriatriu :D
V mojom okolí 70tnici chodia ešte na športové súťaže a vyzerajú o 10 rokov mladšie.