Skrýva niečo muž, ktorý používa miznúce správy v messengeri?

lucia1683
6. jún 2021

Zienky mam jednu otázku.Myslite že muž ktorý používa miznúce správy na messengeri niečo skrýva? Zistila som že MM píše jeho kolegyňa z prace keď bol manzel v sprche narýchlo som prebehla jeho messenger ale niektoré vety boli ako nedokončené vôbec nedávali zmysel v kontexte.Vcera som zistila že existuju miznúce správy a to mi už dáva zmysel prečo nedáva zmysel komunikácie.

janai1
6. jún 2021

@lucia1683 chudák manžel 🙄
Jeho si sa opýtala?

petulda333
6. jún 2021

Ano, su miznuce spravy - tajny cet, ale tam miznu vsetky spravy. A nenasla by si to ani ked otvoris messenger. To, co pises ty, naznacuje, ze niektore spravy vymazal z normalneho cetu

desore
6. jún 2021

@petulda333 Nemusia miznut. Jedine, ak ich vopred oznacis casovacom.

lucia1683
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maribell
6. jún 2021

@petulda333 keby ich vymazal tak by tam ostalo napísané, že správa bola vymazana...
Keď si píšeš s niekým a z ničoho nič prepneš na miznúce správy tak tie tam nebudú zobrazené, ale ta konverzácia predtým tam normálne bude... takže môže to byt kľudne aj táto funkcia, keď nedáva konverzácia zmysel...lebo tie podstatne spravy sa mohli písať pri zapnutej funkcii miznúce správy...a potom ju mohol vypnúť a písať o bežných veciach normálne ...a potom ju opäť zapnúť 🤷
@lucia1683 .. a kam až do histórie si zašla? Že ako dlho to nedáva zmysel? Pytam sa lebo ja som si tiež takto pisala s mužom mojej najlepšej kamarátky ale len preto lebo sme jej planovali prekvapenie 🤷

janai1
6. jún 2021

@maribell keď zmazes správy iba sebe neostane tam ze bola správa vymazana

@lucia1683 ako vieš o tom, že čo jej napísal a kedy to zmizlo?

nikyball
6. jún 2021

Hlavne pred ním spomen , že aj miznuce správy sa dajú prečítať. Nech sa spamätá idiot

maribell
6. jún 2021

@janai1 aha áno naozaj, teraz som skúšala a nie je to tam písané..no ale keď píše, že tá správa zmizla, keď si ju dotyčna prečítala, tak to skôr vyzerá na ten tajný chat

lucia1683
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucia1683
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikyball
6. jún 2021

@lucia1683 nedaju. Ale niečo si si stihla precitat. Takže mu to len takto povedz, nech rozmýšľa a potrápi sa nad tým trošku.

maribell
6. jún 2021

@lucia1683 jaj ja som myslela, že to pozeráš na jeho..no keď zmizla po prečítaní tak sú to miznuce správy.. tie sa už nedajú pozrieť.....ale tak podľa toho čo píšeš myslím že to je jasné aj tebe 👀

lucia1683
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucia1683
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikyball
6. jún 2021

@lucia1683 alebo už má druhý mobil ☹

lucia1683
autor
6. jún 2021

@nikyball druhý nemá naisto lebo z týmto chodí aj na wc

petulda333
6. jún 2021

@maribell nie, neostava tam, ze zmazana sprava. Ja som zmazala plno sprav a nic take nepise
@desore casovac neviem, ale tajny cet neukazuje vobec

sasa1310
6. jún 2021

@lucia1683 neriešila by som či sú správy zmazané alebo nie. Stačil by mi bozkávajúci smajlík. Taký ja kolegom neposielam. Jedine niekomu s kým niečo mám a ku komu niečo cítim.

felicita027
6. jún 2021

@lucia1683 prečo sa jeho neopýtaš? Myslíš, že my s ním žijeme alebo nejak to zistíme?

sari24
6. jún 2021

@lucia1683 prečo mu to nechceš povedať? Normálne mu to povedz že si to videla, že si si vzala jeho mobil a chceš poznať vysvetlenie a nech sa ofuci koľko chce. Nestratis tým nič, jedine sa budeš sama uzierat ak to naňho nevytiahneš. Vždy lepšie poznať pravdu ako si radšej zakryť oči a tváriť sa že o ničom neviem.

elizabet173
6. jún 2021

@lucia1683 normálne mu povedz, že si tie správy čítala a nech láskavo nerobí z teba hlupaňu. On ti dal dôvod na to, aby si mu prestala dôverovať, lebo normálny muž nepotrebuje mobil zo sebou brávať ja na WC aj do sprchy, ak v ňom nemá čo skrývať. Keby ho nechal voľne pohodený kdekoľvek, tak by ťa ani nenapadlo mu do neho liezť. Daj mu najavo, o čo môže prísť., keď s tým okamžite neskončí, lebo že ty to tolerovať nemieniš. Ak so mieni písať s inou ako pubertiak, nech sa páči., ale vy dvaja ste skončili.

aandrea9
6. jún 2021

@lucia1683 chlap, ktorý chodí s mobilom na WC nie je dobré znamenie. Inak plne súhlasím s @elizabet173

slovakboy
6. jún 2021

@lucia1683 nepomôže ti ho sledovať. Nič tým nevyriešiš ak nemáš jeho srdce. Ak o neho stojíš začni bojovať. Ak to pred tebou tají stále mu na tebe záleží len momentálne zblbol a cíti dobrodružstvo ktorého sa nechce vzdať. Ano je to hajzel ale ak pochopí že má vlastne rad teba tak ju nechá a všetko bude dobré. Ako však na to? Mojej kamarátky manžel začal zahýbať najprv z toho bola na prášky ani sa tým on netajil. Tá druhá bola krásavica. Moja kamoška sa o neho začala príkladne starať a začala popri tom chodiť na nejaké cvičenia a do fitka. Vždy mal navarené vždy sa o neho postarala a usmievala sa na neho. Okrem sexu a intímnosti to nechcel ani on. Aj mi to vravela že má taký plán mu ukázať že je lepšia.. Nič mu nevycitala to bolo pre ňu najťažšie. On bol ako jeleň v ruji a nič len tá nová krásavica. Kamoska tomu dávala pol roka. A tak aj bolo. Po pol roku zistil že tá kočka ho len vyciciava a ide jej len o seba. Jeho manželka zatiaľ si našla nové kamošky a už sa akoby pripravovala na to že bude sama a bude spokojná. Aˇhoci mu nič nevycitala správala sa ako keby sa s ním už lúčila. Po pol roku on naznačil že by chcel obnoviť city. Ona mu povedala že ho má veľmi rada a že je jej jediný muž ale nemôže ho prijať fyzicky či aj bola pravda. Karta sa obrátila a on balil svoju ženu a to bol pred tým veľmi protivný. Po pár mesiacoch sa všetko urovnalo teraz žijú ako holúbkovia. Možno ten tvoj je iný ja ti len píšem skúsenosť inej ženy a jej to vyšlo.

elizabet173
6. jún 2021

@slovakboy bohužiaľ, takto tu funguje len niekedy

marseillefan
6. jún 2021

@lucia1683 Pravdepodobne má zapnutý takzvaný "Vanish mode". Po prečítaní sa správy vymažú... tu je manuál ako sa to nastavuje:

https://www.youtube.com/watch?v=gPXgG5_X-80
vilma7
6. jún 2021

Tak podľa mňa sa ani list na strome bez vetra nepohne a zrejme tam to podozrenie nie je bezdôvodn3, hlavne keď to už riešiš lozenim do telefónu na tajnáša. Veď keď ho upodozrievaš, tak si ten mobil poprezeraj aj pred ním.
Aj môj chodí s mobilom na wc, ináč by tam umrel od nudy, pozerá si videá.
Zas tie pusinky sa medzi dospelými kolegami bezdôvodne neposielajú. Zrejme tam nejaké tie vzájomné sympatie sú.

milka1988
6. jún 2021

@aandrea9 môj chodí na wc s mobilom od kedy sa poznáme 😅 nuž len on tam hrá 10-15 minút hru a ja zase fb a koňa 😁

ahaknaj
6. jún 2021

@slovakboy a po ďalšom pol roku sa rozišli....lebo jej došlo že nie len ona sa má snažiť ale aj on a nie len preto že chce trtkat...sorry...toto je mimo realitu

sasa1310
7. jún 2021

@slovakboy tomuto sa povie "sebavedomie v prdeli". Škoda, že toľko krásavíc behá na svete. Stačí na nejakú ďalšiu natrafiť

laurika999
15. aug 2021

@lucia1683 Už to je divné, že z mobilom aj na wc musí chodiť ...🙄