ahoj,je tu este niekto komu sa tiez partner po dlhorocnom spoluziti priznal ze ho pritahuje aj rovnake pohlavie, ze ma s nim iste skusenosti?? je toto vobec mozne nikdy by som to o nom nepovedala, ani naznakom, nevyzera ako gay ani sa tak nesprava ziadny naznak a ked sa toto dozviete tak je to obrovsky sok, sklamanie. nerozumiem ako sa to vobec da. neviem si predstavit, ze by som bola sama s kamaratkou mali by sme vypite a zrazu by sme sa na seba vrhli, neviem si ani predstavit ze by ma zacala pritahovat alebo hocikto rovnakeho pohlavia.
neviem ani ako budeme my dvaja dalej pokracovat, som z toho znechutena 😢 😢 😢
Nemusí byť homosexuál ... možno je bisexuál, že ľúbi aj ženy, aj mužov.
to ako sa da? 😢 😢
Normalne. Bisexual jednoducho nemá sexuálnu preferenciu žena alebo muž, priťahujú ho obe pohlavia
no ja by som bola asi dosť v šoku keby mi to oznámi môj muž..hlavne to, že mi to hovorí až teraz. ale ak by nebol homosexuál (čo by bol teda prúser 😶 ), ale bisexuál, tak by som to vôbec neriešila. nevidím na tom nejakú senzáciu... hm.. šok chápem, ale znechutenie a drámu nie 🤔
Ja mám suseda, fešáka, policajt, bol roky ženatý, má 4 deti , no a teraz je ženatý so svojim mužom. Proste je bisexual a vôbec by som to nepovedala.
Moze byt bisexual.. a nie je len zženstely typ gaya so super modnym vkusom a hlaskom kadernik baletak dizajner. Su aj mužni gayovia drevorubac štyl proste to aky mà rad sex nedefinuje cely jeho prejav a osobnost. Ked uz ti to povedal ze ho pritahuje aj rovnake pohlavie.. asi uz mà nejakeho minimalne objekt zaujmu. Opytaj sa ho co bude s vami dalej . Ale je closet gay tak radsej nech ide a je stastny s nejakym chlapom ako sa pretvarovat s tebou . Mozes byt aj ty v inom ozajstnejsom vztahu .
Ty si to nevies predstavit...ale on ano.Je vela ludi, ktori maju taku skusenost hlavne z bujarej mladosti, chaty, alkohol...mozno by nieco take bez alkoholu nikdy nespravil aspon z napisaneho tusim, ze bol v opojeni...vela ludi je BI
Pri akej prilezitosti Ti to povedal?zas nerob dramu z nejakej veci, ktora sa stala pred 15 r
Miesas hrušky s jablkami. Možno ho obe pohlavia priťahujú celý život, len ti to nechcel povedať alebo sa bal.... Možno v tom nemal jasno...hlavne vy dvaja sa musíte otvorené porozprávať o tom, či je bisexual, či nie a ako to máš ty.... Nieje to to iste....
Viem, že existuje veľa ľudí vo vzťahu aj keď to vnútorné cítia inak, lebo by prišli o prácu, rodinu, zázemie, hambia sa.... Rodičia by ich vydedili. Keď som žila 2r v BA stretla som pár ľudí z rodného kraja o ktorých rodičia hovoria, že žijú ďaleko a sú zaneprázdneni preto nechodia domov a veci sa majú inak.....dokonca som mala gaya kolegu ktorý mal svadbu s chlapom v zahraničí a ten jeho manžel sa po rokoch vrátil k pôvodnej partnerke, chcel mať rodinu s deťmi.... Na kolegu rodina zanevrela.... Ale on bol vraj s tým vyrovnaný, čo s ním je teraz nvm.....
Nikdy však nezabudnem na rozhovor s jedným klientom v domove, ktorí mi rozprával o tom ako to mal jeho brat ťažké, lebo pracoval s nim v čisto mužskom kolektíve. Pracovali manuálne desaťročia a jeho brat to mal inak ako sa všetci domnievali, ved mal rodinu a deti.... A po pohrebe mi príbuzní povedali ze asi hovoril o sebe lebo brata nemal..... A ja som bola hotová lebo mi prišiel ako prototyp drevorubači z fotiek z mladosti.... V BA som spoznala v partii mladých viac ludi, o ktorých by som to nepovedala a tak viem ze to nemusí byť vidno na prvý ani 10ty pohľad....
@pseudomonas87 to je smutne, v podstate sa bojim ze podobne dopadneme aj my. budeme spolu 5 rokov a mame 3 rocneho syna a teraz toto. pocula som tiez pribehy o takych chlapoch ze mali zeny, deti a nakoniec vysli najavo s tym ze tuzia by s rovnakym pohlavim a tiez nakoniec odisli od rodin.
moj muz bol predomnou dlho sam, presiel si nejakymi nevydarenymi vztahmi ale potom bol dlhsie sam. uz mal aj svoj vek a rodicia aj kamarati mu stale okolo usi omielali ze by si mal niekoho najst, zalozit si rodinu. a on dost da na svojich rodicov mozno im chcel spravit radost a dopriat im vnuca a preto toto vsetko so mnou a so synom. pride mi to strasne nefer. priznal sa mi, ze sa stretavali s kolegom, tazko sa mi o tom aj pise, momentalne som v stave ze sa mi ani s nim o tom nechce rozpravat a vobec neviem co bude dalej
Ach to ma mrzí,vidno, že to berieš ťažko,čo je normálne....neboj sa, nejako bolo, nejako bude.ja mám kamarátku, jej tatino sa po pár rokoch manželstva priznal žene,že je gay, oni to ale zvládli tak, že spolu všetci vychádzajú dobre, oni su rozvedení, jeho ex žena má kvetinárstvo, on tiež, je to super nadaný Florista,s deťmi vychádzajú super. Ich deti ,majú dve, to tiež berú v pohode,ale jasne že to nešlo hneď,trvalo to istú dobu.
Teoreticky ak by aj tvoj muž bol gay, cestne sa ti priznal, nie je alkac,nebije ta, ani psychopat to nie je. To sa nedá zmeniť mávnutím čarovného prútika,ak to naozaj tak je, možno čím skôr sa s tým zmieris, tým lepšie.ja by som to asi brala ľahšie, než to žeby má muž podvádzal so ženskou.moj ex osukal polku nemocnice.to má dostalo.
@pseudomonas87 čestne by sa priznal na začiatku vzťahu, nie po5 rokoch, keď majú spolu dieťa. Takto to vyzerá, že ju zneužil na to, aby mal dieťa a jeho rodičia vnuca.
@sidicek a nemôže to byť aj tak,že si nebol istý,či naozaj?že to ignoroval, bal sa a podobne, ja sa ho nezastavam, ale toto je podľa mňa psychicky ťažké si niečo také priznať, zvlášť ak je napríklad človek vychovávaný v konzervatívnom duchu.
@pseudomonas87 ale ved on mal vzťah s kolegom, to si akože nebol istý, či sa to dialo? To nebolo, že si v opitosti vrzol s chlapom, ved aj keby bol bi, tak ona mala právo to vedieť, skôr ako spolu mali dieťa. A teraz co sleduje tým, že sa jej priznal?
@sidicek aha tak vzťah s kolegom som prepasla,ja že jej len povedal,že je asi gay/bi
osobne by som v takom vztahu zit nemohla, neviem, proste by mi to moja hrdost a zachovanie si samej seba proste nedalo
Áno je to možné, aj celkom bežné. Tlak okolia, rodiny, spoločnosti je veľký a hlavne v chlapskom kolektíve alebo náboženskom prostredí je iná orientácia vnímaná ako zlo.
Skôr bisexual, než homosexual