Ahoj kočky. Som po rozvode a zamýšľam nájsť si nového partnera, ale nie je to jednoduché. Tých, čo ma chcú, nechcem a chcem tých, ktorých nemôžem mať. (Prosím, nepíšte mi, že sa mám spokojiť s tými prvými. To sú väčšinou takí, s ktorými by sa nespokojila skoro žiadna. Som relatívne pekná a schopná a zabezpečená, nechcem zúfalcov, ani pacientov, ani ženáčov.) Asi niekde robím chyby. Napríklad som zistila, že je dobré byť občas nedostupná na telefone. Alebo nemať čas, keď chce muž stretnutie. Proste nedať sa hneď uhnať. Správne mrchy to vedia. Sú tu také, že by mi dali rady zo života, čo na tých chlapov platí? Myslím konkrétne situácie, nie v globále, lebo to mi je jasné. Ale aké presne triky na chlapov platia?
@limitgirl tak ja som tiez rozvedena a znova vydata a napisem ti len tolko, akma o teba nejaky muz zaujem a miluje ta, nemusis sa na nic hrat, nemusis byt nedostupna, nemusis nic, proste to pride same, za mna, nic nesilit a nechat tomu cas...
Pravidlo c 1 bud sama sebou ! (Nepretvaruj sa ze si taka a taka a rob to co ty chces bez toho aby si sa citila vinne a aby si sa ospravedlnovala zo svojich rozhodnuti toto nie si nikomu dlzna) skor ci neskor aj tak chlap pride na to aka v skutocnosti si
C.2 nebud prilis vyberava... To neznamena ze musis byt a prvym ktory pride ale nepozeraj na vzhlad na tom predsa aj tak nezalezi svaly ovisnu vlasy vypadaju a zosediveju tvar zvraskavie ale ❤ sa len tak nezmeni ... Neposudzuj chlapa podla toho ci je chudy alebo obezny ci nosi okuliare alebo podla inej vyzorovej "chyby" ... Aj taky clovek v sebe moze mat smrnc... Vela zien som pocula hovorit pre takeho som pridobra ten nie je na mojej urovni a podobne .... Blud
Kedze si po rozvode vies ze povaha je vo vztahu velmi dolezita ked si si s byvalym nesadla... Nehladaj typ podobny jemu (ked prave toto robi vela zien ktore k svojnu ex este pocituju lasku hladaju niekoho kto sa mu podoba) hladaj z ineho sudka ked ti vadi napr na ex ze bol hasterivy tak takych nehladaj ale ved to vies ....
Zamysli sa preco nemoes mat tych co chces ... Ci je to povahou ze ya nechcu pre tvoje vlastnoati alebo im vadi tvoj vyzor (mozno sa privela malujes mozno sa nemalujes vobec a neukazujes svoju zenskost) mozno prilis koketujes co tiez nelubia mozno sa lubis hadat mozno si vybusna mozno pre nich namyslena kazdy chce nieco ine ... Relativne pekna to je aka ? Schopne zeny muzi chcu a zabezpecene to je bonus k tomu ... Ked sa chlap k tomuto dostanr tak zvykne zleniviet preto si hladaj pracoviteho...tak byt nedostupna na telefone ...k tomu asi tolko ked chcem dvihnem ked nechcem nedvihnem ale ked dotycneho lubim aj on mna nie je dovod hrat sa na ladovu princeznu a nedvihat... Co ak by slo o nieco naliehave.... ... Dolezity je ocny kontakt ked sa ti paci nejaky chlap musis mu pomoct a zaujat ho ak sa sam ku tomu nema ale zbytok nechaj na neho ;) chlapi su komplikovany niekedy az velmi a tazko sa v nich vyznat
@limitgirl no ja som nasla toho svojho "praveho" po rozvode, ked som praveze nehladala. Mala som uz zopar "rebound" vztahov za sebou a bola som vo faze, ked som sa odstahovala do zahranicia a najst si chlapa bola posledna vec co som mala v hlave. Cize som bola sama sebou, nehrala som, ziadne triky som nepouzivala...... drzala som si odstup, ale nebola to taktika, proste som nemala zaujem.
Triky na chlapov....hm. To je velmi individualne, kazdy chlap je iny, ma ine zivotne skusenosti, co ho formovali. Ine plati na rodinne zalozeneho muza a ine na vymietaca barov, ine na karieristu a ine na mamkinho maznacika.
Kazdopadne, 90% muzov ma rado sebavedomu (pozor, nie pysnu) zenu, ktora nebaziruje na blbostiach (z chlapskeho pohladu) a ktora dokaze byt aj sama, a neuhana ich. Muzi potrebuju dobyjat. A samozrejme, musi tam byt chemia.
@limitgirl neviem prečo to silíš a ideš silou-mocou niekoho nutne uháňať. Čo keby si si vychutnala aj obdobie bez partnera? Toto, čo píšeš mne osobne vôbec nesedí, žiadaš triky na chlapov, pripadá mi to skôr úbohé, ideš sa hrať na pani nedostupnú alebo čo? Ja toto z duše neznášam, podľa mňa prirodzenosť je najlepšie, čo môžeš robiť. A pozor na to, keď si silou mocou niekoho k sebe uženieš, aby ten pravý práve neprechádzal okolo. Niekedy je fakt rozumnejšie nechať vyzrieť čas a počkať si na toho pravého, na tú správnu chvíľu, na to správne obdobie...
@limitgirl nechcem sa ťa nijako dotknúť, ale prídeš mi strašne zúfalá... zamýšľam nájsť si nového partnera... to fakt sa takéto niečo dá naplánovať a ísť za tým? veď čo má prísť to príde, sú veci, ktoré si proste nevynútiš nijako... jedna vec je túžiť po vzťahu, ale mať to ako cieľ ? A aké triky na chlapov platia? Preboha... si kúp nový čas pre ženy alebo evitu, tam je takých rád viac než dosť... ale v realite - ak chceš od chlapa viac ako len sex na jednu noc, tak sa vykašli na triky a buď normálna... každopádne ak "vysielaš" do sveta takéto signály, ako si to podala tu, tak si magnet na zúfalcov a zberačov skalpov...
@limitgirl No co ja viem, na mojho manzela platila uprimnost, humor a normalne spravanie. Ziadne "hram sa na nedostupnu" a podobne, to je pre nevyzrete pubertacky. Pre zrele zeny, ktore chcu zrelych muzov, platia uplne ine pravidla ako pre tie povestne "mrchy". Nechaj to tak, aj tak sa neda lusknut prstami a mat partnera.
Takze moja rada je: bud sama sebou aj ked sa to tomu druhemu nepaci. Inak to nebude fungovat.
@limitgirl každá pretvárka a premyslená stratégia ti bude vo vzťahu skôr, či neskôr zrátaná a doplatíš na ňu. Možno na začiatku chlap z takého typu ženy šalie, ale akonáhle ho hormóny pustia, pozrie na to realisticky. Nikto nemá záujem o dlhodobý vzťah s mrchou. Iba ak nejaký psycho chlap.
ze sa ti chce plytvat energiou na niekoho kto sa ti hodi na chvilu a este potom dalsie starosti s jeho "odkopnutim" a vecmi tym spojene (ohovaranie, zla povest pripadne odplata) a znova hladanim dalsej obete a cely cirkus dookola
Všetky kočky, ktoré ste odpísali, nie ste mrchy, ste dobré žienky. ale neviete o čom píšem. ja som si obdobie samoty vychutnala a vychutnávam si to ďalej. nikoho neuháňam. zle ste to pochopili. ale v každom vzťahu treba aj po rokoch určité korenie, aby si nebol muž ženou istý, aj mne napr. kolega hovorí že je vo vzťahu stály, ale žene to vadí, necíti sa ľúbená, tak jej občas cielene vyhubuje naoko akože žiarli a tak. chlapi sú lovci. to že nemám dať hned na prvom rande, to je jasné, ale je kopec iných trikov. raz som čítala jednu nemeckú knihu, škoda, že nie je v slovenčine. tam je toho veľa, ale tiež nie všetko a už ju nemám. napr. o tom, že žena sa nemá cítiť trapne, že chlap platí v reštike, lebo žena vydáva dosť nákladov za to, aby bola príťažlivá, tak je rad na mužovi. atd. prosím, ženy, ktoré toto neuznávate, nepíšte mi a nezahlcujte mi diskusiu keď to tak necítite.
@limitgirl ako nechapem, ty CHCES byt mrcha? Preco?
Čo znamená " To sú väčšinou takí, s ktorými by sa nespokojila skoro žiadna." Aké atribúty nesú títo muži?
Moze aj chlap 😀? Hladanie vhodneho partnera je aj, resp vela o premyslani stylom, co chcem/mozem dnes, plus co chcem/mozem o 5, 10, 15 rokov.
Vseobecne plati rad sa zoznamovat, byt spolocensky/a, sportovy/a, aktivny/a a nezavisly/a, poznat svoju hodnotu, ALE neprecenovat sa.
"Tých, čo ma chcú, nechcem ..." K tejto vete je dolezite jedno. Zeny starnu trocha rychlejsie ako muzi. Tak ten v Tvojich ociach v 25-30tke "nedokonaly" alebo pod "Tvoju uroven" sa stale vyvija, bude zrazu v 40tke pan uzasny (zabezpeceny, vzdelany, sportovy, na vrchole zivotnych sil, profesie), ale bud uz zadany, alebo budes pre neho sprostou hubou povedane, neatraktivna prave Ty ... Uz dnes by malo prebehnut hlavou, ake to bude prave s tymto o 5-10 rokov ...
"...a chcem tých, ktorých nemôžem mať." Na svete su miliardy. Ked niekoho nemozes mat, je kopec inych vyhovujucich, minimalne aspon kazdy treti-stvrty.
Takze vyberat v spravnom case idealne o par rokov starsieho partnera (4-5 rokov) s podobnymi zaujmami, u ktoreho mozes odhadnut (treba pozriet aj na rodinne pomery, aki su/boli, fungovali rodicia, blizka rodina,... ci schema ich fungovania Ti vyhovuje aspon na 60%), ze roky (od mladosti) na sebe pracuje - praca, sport, konicky, vzdelavanie,... a ze sa zrazu nezmeni na leniveho, alkoholika, gamblera...
Co sa tyka byt mrcha. Mrcha zaujme, je to pre niektorych vyzva, najma ak je pekna, ale nikto s nou nechce zit, toboz uz prezit starobu (krasa pominie, povaha je "nesmrtelna")...
A ak chceš byť mrcha, musíš zmeniť svoje vnútro na bezduché, egoistické a mamonárske. Využívať mužov a nemať pri tom výčitky. Ale asi nebudeš šťastná.
Alebo možno myslíš skôr distingovanú ženu, poznajúcu svoju hodnotu, ktorá zaujme muža a necháva ho aby ju dobýjal + iné veci. Ale toto žena tiež musí mať v sebe.
Nebooj príde ta chvíľa, keď si nájdeš dobrého muža, áno niekedy to trvá sakramentsky dlho, ale OSUD má svoj špecifický čas. A v podstate v živote všetko zapadá do seba ako puzzle.
@limitgirl tak najprv napíšeš, že zháňaš chlapa, teraz zas že vlastne nie... nechápem... vo vzťahu netreba z času na čas korenie, vzťah treba pestovať, zveľaďovať a budovať každý deň... zaujímať sa navzájom jeden o druhého, komunikovať, na rovinu povedať čo sa mi páči a čo naopak nie... kolega sem tam spraví akože žiarlivostnú scénu - a to má byť dôkaz lásky? no nech ide do prdele s takýmito prejavmi... miesto toho, aby naozaj manželke úprimne ukázal, že ju ľúbi, tak jej bude hrať divadlo, paráda, sen každej jednej...
a neexistuje žiadny ale naozaj žiadny trik na lásku na veky vekov až do smrti amen... keby existoval, tak rozvodoví právnici už dávno umreli od hladu.
Ber život tak ako je, užívaj si ho, teš sa, bav sa a nerieš taktiku vo veciach, ktoré aj tak si pôjdu vlastnou cestou... ušetríš si čas, nervy a sklamanie.
ženy, prosila som, aby ste nepísali, ak máte iný názor. pre vás je každá zúfalá, ktorá má záujem aj o vzťah. čo je na tom, ak niekto nechce byť iba sám preboha? neviete komu píšete. ja som samostatná a žila som roky aj sama a ja som iniciovala rozvod. pod mrchou vidíte len zlú ženu. ale v slovenčine nemáme iný výraz na ženu, ktorá to vie s chlapmi tak, že sa nemusí vláčiť s taškami, má vždy nejakého chlapíka po ruke keď treba niečo opraviť, odniesť, je žiadaná, atd. jasné, ozajstné sv...ne sa tiež správajú podobne, ale je tam istý rozdiel. ony sú ozaj zlé. mrcha iba vie manipulovať. môj švagor si našiel ženu ktorá mala jedno svoje dieťa a druhé s ním. keď bol k nej zlý, nebála sa s dvomi deťmi odkráčať do podnájmu a našla si maníka, ktorý pre ňu spravil čokoľvek. potom švagrovi povedala, že sa ho nevie zbaviť a švagor začal o ňu bojovať. dovtedy si myslel, že koza pribehne späť. dodnes spolu šťastne žijú. to je mrcha. ale v dobrom. má guráž
@limitgirl ahaaa...tak triky...😉 Buď zábavná, duchaplná, venuj sa nejakému športu, udržiavaj sa z vonku, aj z vnútra, pracuj na sebe, vzdelávaj sa, buď samostatná, ale neváhaj občas ukázať svoje slabosti, buď oporou keď treba, ale neboj sa aj o muža oprieť, keď to potrebuješ ty, dávaj mu lásku, pozornosť, obdiv, ale kľudne sa občas pozri aj iným smerom, ak je na obzore feši jedinec (robia to aj oni, je to úplne ok), ale samozrejme nič viac - iba pohľad, nežiarli, nerob scény, nekomanduj, maj svoju skutočnú sebadôveru (nie hranú), ktorá hovorí jasne, že ho síce miluješ, ale nespáchaš rituálnu samovraždu, ak ťa opustí 😉 ...toto nepovažujem za taktiky mrchy, ale za úplne normálne atribúty aj dobrej žienky, ako si to pekne napísala 🙂
@limitgirl neviem, čo si mala na mysli. Nejaké konkrétne repliky, alebo čo? 😀 To asi nepôjde...
Pokiaľ ti tieto veci nejdú spontánne, ťažko sa ich naučíš. A aj keby, tak to nebude pôsobiť prirodzene. Myslím, že je to do veľkej miery o zdravom sebavedomí a o tom "niečom", čo v sebe človek buď má, alebo nemá. Tak konkrétne napr. nebáť sa risknúť nejakú odpoveď, povedať/urobiť niečo, čo on neočakáva.
Nehovorím, že máš rozprávať vtipy, preboha...Ale mať vtipné poznámky. Vedieť vtipne reagovať na situácie. Mimochodom, nesmej sa príliš hlasne jeho vtipom, ak to tak necítiš. Od istého veku oni vedia, že my vieme 🙂
@limitgirl ale čo tebe pomôže, čo sa mne konkrétne stalo? Boli to isté situácie, ktoré ty nemusíš vôbec zažiť. Nedá sa to naučiť. Ale jedna vec by tu bola - vždy som mala rada svoje malé tajomstvá a svoj priestor. Mám dojem, že toto chlapov dosť priťahuje. Samo o sebe to ale určite nestačí.
@limitgirl toto som nechcela pocut, toto som nemyslela, vy ste ma nepochopili...ved ty mas presnu, ucelenu predstavu co chces pocut a co myslis, tak aku radu ti treba😂...a inak, trafila si zle forum, mozno na pokeci by ti vedeli poradit😉Ale tu skor dostanes radu zo zivota od zien spokojnych vo svojich vztahoch, ktore nehladaju muzskych ochocenych otrokov na to aby s nimi mohli manipulovat😊
@limitgirl no, konečne prvá...Ale toto je moja prirodzená vlastnosť, ktorá zhodou okolností zaujala mužov, s ktorými som sa stretla. Ale určite nezaujme každého, niekomu to môže dokonca vadiť. Ja si naozaj myslím, že hrať sa na niečo, je kontraproduktívne. Zrejme máš dojem, že sama o sebe nie si dosť zaujímavá a preto vymýšľaš. Ale určite v tebe je niečo, čo dokáže zaujať. Len sa možno treba trochu viac spoznať a veriť si 🙂
@limitgirl nikto za tym nic zle nevidi, kazdeho vec...len som opomenula, ze mas jasnu predstavu co chces vediet a pocut, tak vlastne neviem co kontretne tu hladas...manual ako som sa mala dobre obletovana chlapmi co mi zobu z ruky?...bohuzial, bud to v sebe mas alebo nie...a hlavne, chlapi nie su pudovi neandrtalci, aj u nich funguje nieco ako 6ty zmysel a proste VEDIA, ze hladas a mozes si vypinat telefony, tvarit sa nedostupne a neviem co vsetko...a cim viac budes hladat, tym ich budes viac odradzat, hlavne tu kategoriu ktoru hladas😉
Ak si dobracka od kosti tak sa tahy mrch ajtak nenaucis lebo na to nebudes mat zaludok...bud sama sebou, vsetko ostatne bude len pretvarka. A urcite neber nejakeho nahovno chlapa len preto ze prave nie je nic lepsie poruke...