Sklony k nevere. Čo s tým?

73katka73
11. aug 2014

Ahojte,
potreboval by som radu ohlaodm vztahu. mam niekolko rocny vztah a vsak vzdy ako sa mi zapaci nejaky iny chlap mam tendenciu ponom hadzat ockom . neviem ci je to normalne ale obcas mam nutkanie podviest svojho priatela. neviem cim to je .... svojho priatela mam velmi rada ale jednoducho mam taketo nutkania

bobsent
11. aug 2014

pokiaľ nemáš časté wc nutkania, tak je všetko ok 😀
prepáč, nedalo mi....
p.s. nehádž po ňom očkom,hoď niečim podnetnejším-napr. balvanom, a uvidíš čo sa stane.

mysicka36
11. aug 2014

😀

marhulka13
11. aug 2014

tak ho podveď, ka sa ti uľaví, ale nepovedz mu to, aby sem zas on potom nepísal, že ho partnerka podviedla a on je na prášky, nech mu poradíme, čo ďalej 😀 😀

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michaela138
11. aug 2014

@73katka73 jedna vec je obdivovať pekného chlapa, to si myslím,že robí každá z nás, avšak reálne zvažovať neveru to je už záležitosť dosť vážna, a podľa môjho názoru to pramení jednoducho z toho, že toho svojho priateľa proste "nemáš dosť rada", keďže základom každého vzťahu je dôvera a vernosť, a porušenie týchto princípov jednoznažne vyplýva z nedostatku rešpektu k tomu druhému

evgenika
11. aug 2014

@73katka73 z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že mňa ťahalo k iným mužom vo vzťahu, kde som nebola spokojná s priateľom ako s mužom, nebol pre mňa dostatočne silná protiváha. Naopak, keď som bola s mužom, ktorý bol pevný ako hora a mala som pri ňom pocit bezpečia a s milovaním som bola spokojná, ani mi nenapadlo obzerať sa za inými mužmi. Niečo ti v tom vzťahu chýba, nemusí to byť povaha priateľa, ale niečo inštinktívne. Podľa mňa my ženy u mužov inštinktívne hľadáme útočisko, niečo ako ochranné krídla, ktoré podľa mňa potrebuje aj sebaistejšia a sebavedomejšia žena.

drama_queen
11. aug 2014

Mozno by nebolo zle troska si ten spolocny zivot okorenit, ozivit..zvlast ak ste spolu uz dlho. Preventivne pred vklznutim do stereotypu a teda aj sklonoch ku kadecomu 🙂

ada274
11. aug 2014

@73katka73 ak ta to naozaj trapi, navstiv sexuologa, mozno trpis nejakou poruchou, kt. by ti mohla skomplikovat v buducnosti zivot.

j.a.n.e.7
11. aug 2014

ja by som sa zamyslela nad doterajším vzťahom a skúsila hľadať príčinu takýchto "pocitov", je fajn, že si si to priznala a trápi Ťa to, asi to chce nejakého odborníka, ktorý by Ti poradil. Sama si musíš vedieť zodpovedať či sa to prejavuje už dlhšie, alebo len od určitého času čo si s partnerom, prípadne či sa to objavilo už pri predošlých partneroch. Určite by som to neriešila neverou, lebo podľa mňa nevera vždy ubližuje aj nevernému, nie len podvedenému a za to Ti to nestojí. Vždy sa na to pozeraj, ako by si sa Ty cítila ak by Ti to spravil Tvoj priateľ/manžel.

evkakorcek
11. aug 2014

toto je podla teba sklon k nevere???? 😀 😀 😀 😀 😀 toto je skôr že túžiš od mužov pozornosť, túžiš byť sexi, túžiš zvádzať. ale sklon k nevere asi ťažko. Poznám omnoho ťažšie prípady 😉

adri266
11. aug 2014

@73katka73 najdi si seberovneho /joj, takych chlapov, co maju sklony k neveru je dost 😝 /, majte otvoreny vztah a uzivajte si zivot. 😵

mirkava
11. aug 2014

@73katka73 tak si pri sexe s partnerom predstavuj stálne niekoho iného ... 😀

isabella_fly
11. aug 2014

ja ti poviem presne cim to je a aj ako to vyriesis, chces? alebo vies co? rovno ti to napisem:
je to tym, ze je august, nie je zaciatok jula a ty sa uz ale straaaasne nudis a nevies co so sebou, poradim ti co s tym, otvor matiku a rataj priklady do dalsieho rocnika, z prazdnin ti uz pomaly odsypa, tak nech neprides moc okonikovana do skoly 😉 😀 pani ucitelka by ti nepodakovala 😀 😀 😀

73katka73
autor
12. aug 2014

@evgenika musim konstatovat ze trefa do cierneho .... uz dlhsiu dobu pocitujem ze mi vo vztahu chybaju dolezite veci a skor ma pocit ze sme spolu uz len zo zvyku a spolocnemu majetku :/ na druhej strane si vsak neviem predstavit zivot bez neho a na druhej strene ten zivot nenavidim

erikaah
12. aug 2014

zas sa niekto nudí ...

luciannka83
12. aug 2014

@isabella_fly umrem 🙂

oravese
12. aug 2014

Ahoj poznam presne zenu ako ty, potom sa vydala a pocas tehotenstva svojho manzela podviedla s dvoma partnermi, a toho druheho frajera mala ked bola v 8 mesiaci tehu. A uz od davna ma problem byt verna, a ako si pisala aj ona po vsetkych chlapoch hadzala ockami, myslim ze je to nejaka porucha, normalne to nieje. 😠

dossy
12. aug 2014

mat taketo probelmy .. visim na hrasku 😀

niki101988
12. aug 2014

@dossy že visím na hrášku 😀 😀 som sa dobre zasmiala
A k tomu prezidentský plat a to by bol život

dossy
13. aug 2014

@niki101988 no ale obamov 😀

sono2
14. aug 2014

@73katka73 tak to urob ale zober kondom aspon.... inac chudak muz no, keby to bolo opacne ze ti toto robi chlap tak uz hrozna diskusia .....

sono2
14. aug 2014

@bobsent ze wc nutkanie..... 😀

bobsent
14. aug 2014

@sono2 nuž píše že má také nutkania..možno aj na veľkú potrebu 😉

sono2
14. aug 2014

@bobsent ja som to takto nechcela napísať 😀

bobsent
14. aug 2014

@sono2 čo sa budem hanbiť, taký je život. sme ľudia,máme nutkania. však o nich zakladateľka témy písala 😀