Ahojte,
potreboval by som radu ohlaodm vztahu. mam niekolko rocny vztah a vsak vzdy ako sa mi zapaci nejaky iny chlap mam tendenciu ponom hadzat ockom . neviem ci je to normalne ale obcas mam nutkanie podviest svojho priatela. neviem cim to je .... svojho priatela mam velmi rada ale jednoducho mam taketo nutkania
😀
tak ho podveď, ka sa ti uľaví, ale nepovedz mu to, aby sem zas on potom nepísal, že ho partnerka podviedla a on je na prášky, nech mu poradíme, čo ďalej 😀 😀
@73katka73 jedna vec je obdivovať pekného chlapa, to si myslím,že robí každá z nás, avšak reálne zvažovať neveru to je už záležitosť dosť vážna, a podľa môjho názoru to pramení jednoducho z toho, že toho svojho priateľa proste "nemáš dosť rada", keďže základom každého vzťahu je dôvera a vernosť, a porušenie týchto princípov jednoznažne vyplýva z nedostatku rešpektu k tomu druhému
@73katka73 z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že mňa ťahalo k iným mužom vo vzťahu, kde som nebola spokojná s priateľom ako s mužom, nebol pre mňa dostatočne silná protiváha. Naopak, keď som bola s mužom, ktorý bol pevný ako hora a mala som pri ňom pocit bezpečia a s milovaním som bola spokojná, ani mi nenapadlo obzerať sa za inými mužmi. Niečo ti v tom vzťahu chýba, nemusí to byť povaha priateľa, ale niečo inštinktívne. Podľa mňa my ženy u mužov inštinktívne hľadáme útočisko, niečo ako ochranné krídla, ktoré podľa mňa potrebuje aj sebaistejšia a sebavedomejšia žena.
Mozno by nebolo zle troska si ten spolocny zivot okorenit, ozivit..zvlast ak ste spolu uz dlho. Preventivne pred vklznutim do stereotypu a teda aj sklonoch ku kadecomu 🙂
ja by som sa zamyslela nad doterajším vzťahom a skúsila hľadať príčinu takýchto "pocitov", je fajn, že si si to priznala a trápi Ťa to, asi to chce nejakého odborníka, ktorý by Ti poradil. Sama si musíš vedieť zodpovedať či sa to prejavuje už dlhšie, alebo len od určitého času čo si s partnerom, prípadne či sa to objavilo už pri predošlých partneroch. Určite by som to neriešila neverou, lebo podľa mňa nevera vždy ubližuje aj nevernému, nie len podvedenému a za to Ti to nestojí. Vždy sa na to pozeraj, ako by si sa Ty cítila ak by Ti to spravil Tvoj priateľ/manžel.
toto je podla teba sklon k nevere???? 😀 😀 😀 😀 😀 toto je skôr že túžiš od mužov pozornosť, túžiš byť sexi, túžiš zvádzať. ale sklon k nevere asi ťažko. Poznám omnoho ťažšie prípady 😉
ja ti poviem presne cim to je a aj ako to vyriesis, chces? alebo vies co? rovno ti to napisem:
je to tym, ze je august, nie je zaciatok jula a ty sa uz ale straaaasne nudis a nevies co so sebou, poradim ti co s tym, otvor matiku a rataj priklady do dalsieho rocnika, z prazdnin ti uz pomaly odsypa, tak nech neprides moc okonikovana do skoly 😉 😀 pani ucitelka by ti nepodakovala 😀 😀 😀
@evgenika musim konstatovat ze trefa do cierneho .... uz dlhsiu dobu pocitujem ze mi vo vztahu chybaju dolezite veci a skor ma pocit ze sme spolu uz len zo zvyku a spolocnemu majetku :/ na druhej strane si vsak neviem predstavit zivot bez neho a na druhej strene ten zivot nenavidim
zas sa niekto nudí ...
@isabella_fly umrem 🙂
Ahoj poznam presne zenu ako ty, potom sa vydala a pocas tehotenstva svojho manzela podviedla s dvoma partnermi, a toho druheho frajera mala ked bola v 8 mesiaci tehu. A uz od davna ma problem byt verna, a ako si pisala aj ona po vsetkych chlapoch hadzala ockami, myslim ze je to nejaka porucha, normalne to nieje. 😠
mat taketo probelmy .. visim na hrasku 😀
@dossy že visím na hrášku 😀 😀 som sa dobre zasmiala
A k tomu prezidentský plat a to by bol život
@niki101988 no ale obamov 😀
pokiaľ nemáš časté wc nutkania, tak je všetko ok 😀
prepáč, nedalo mi....
p.s. nehádž po ňom očkom,hoď niečim podnetnejším-napr. balvanom, a uvidíš čo sa stane.