Sklamanie zo ženy

dusan0788
12. dec 2022

Ahojte..manželka sa mi nedávno priznala že si píše a volala z muzom mojej sestry popri tom sme celá rodina nič netušili a oni sa tvárili že sa nič nedeje aj to som zistil len tak ze jej viem vrátiť na watssape vymazane správy lebo som to proste cítil že mi niečo tají aj som to videl ze tak divne sa správajú chvíľu pred tým mi ešte tvrdila ze sa nič nedeje že mi nič netají že to som ja na chybe že som proste ziarlivec...neviem co si mam o tom myslieť stále mi chodia hlavou zle myšlienky že s ním niečo mala..Ona mi tvrdí že by ma nikdy nepodviedla ani že sa sním nikdy nestretla že len občas pred skôlkov a aj na našu malú prisahala že ju to strašne ťažilo len sa mi to bála povedať skrz mojej žiarlivosti že budem vysádzať..Ja som to cítil ci už pri milovaní ale aj správaní hlavne keď tam bol aj on že nieje taka prítulná...riešime aj poradňu ale ja sa s tým neviem nejak vyrovnať..že proste ona sa len potrebovala vykecat a že si sadli ako ľudia že nič viac tam nebolo ale ze vie ze to nebolo spravne lebo bola z malou dlho doma a ja som bol v práci až do večera..neviem proste co si mam o tom myslieť hovorí mi že to už ukončila a že chce pokračovať v našej budúcnosti len chce odomna aby som jej dôveroval a vážil si ju..ďakujem za každú odpoveď

nique
12. dec 2022

Koho by si jej schvalil, aby sa pri nom mohla vykecat? Zeny nechcu hovorit len so zenami. Ja robim len so samymi muzmi. Chodim s nimi na sluzobky, rozpravam sa s nimi o mnohych veciach, mam ich rada ako ludi. jedneho viac, ineho menej. Ja ani moj muz v tom nevidime problem a mame stastne manzelstvo.

mon2523
12. dec 2022

Veris jej? Ak nie, tak potom zrejme nie je o com. Takyto vztah asi nema cenu nadalej udrziavat. Bez dovery sa nikam nepohnete. Ak ti tvrdi, ze s nim nic nema, tak by si jej mal doverovat, nemyslis?

dusan0788
autor
12. dec 2022

@mon2523 takže je v pohode že mi to tajila rok a pol?a ešte sme chodili s nimi spolu aj na dovolenky

dusan0788
autor
12. dec 2022

@dusan0788 trvalo to rok a pol nie pár dní a nevidel som ani jednu správu všetko bolo zmazané

januska12323
12. dec 2022

Rok a pol sa kamošila so švagrom lebo mužík robí od nevidím do nevidím a nemá čas sa jej venovať. Možno keby si bol občas aj doma nemusela písať jemu.

dusan0788
autor
12. dec 2022

@januska12323 bohužiaľ nemali sme takú finančnú situáciu aby som bol doma nerobil som to len pre seba

sima338
12. dec 2022

a keď si tie správy obnovil, čo v nich bolo? Také rozhovory typu, čo dnes varila, či má už kúpené darčeky na Vianoce alebo o čom boli? Možno sú si blízky ľudsky, možno sú len typy, čo si radi s niekým napíšu a ty na to napr. nie si. Otázne je, prečo to teda maže, či je v tom niečo iné a viac alebo si len maže kvôli úložisku. K tomu mi napadá taká vec, mojej mame jej švagor tiež zvykne hocikedy napísať, ale to sú také kraviny typu, že aké posadili kvety na záhrade, čo im vyrástlo na zahráde, včera sa jej pýtal, že či chcú kilo vianočných koláčov. Proste také kraviny, o ktorých roky celá rodina vieme, ale mama to tiež maže, lebo potom má plnú pamäť.

katka700
12. dec 2022

@dusan0788 Nemal by si náhodou byť sklamaný zo seba, že žene neveríš? Predpokladám, že nie ste moslimovia a nemá zákaz komunikovať s mužmi v rodine.
Tipujem, že si sadli ako ľudia, navzájom riešili svoje problémy, tvoja žena brala švagra ako kamaráta. Ale keďže (niektorí) chlapi sú prasce tak svagrik zneužil jej dôveru, začal písať somariny. Tvoja žena s ním prestala komunikovať a všetky správy zmazala.
Prečo neriešis brata tvojej sestry? Najlepšie ručne stručne. Lebo ak to skúšal na švagrinu tak nemá zábrany a dá sa tipnut že tvoju sestru podvádza.

dusan0788
autor
12. dec 2022

@sima338
@sima338 nie ze ona sa bála mi to povedať lebo ze som žiarlivý a ze sa proste bála ze co budem robiť Ja neviem co si mam o tom myslieť ci tam bolo niečo viac alebo čo neviem...

januska12323
12. dec 2022

@dusan0788 ale písala si s ním ako s kamarátom, švagrom alebo ako s milencom? Lebo ak iných kamarátov nemá (žiarliš?) tak neviem aký s tým je problém. A predpokladám, že ti to nepovedala lebo vedela presne ako budeš reagovať.

dusan0788
autor
12. dec 2022

@katka700 on ze sa jej z niečím zdôverila z nejakým svojim problémom a ze tým to začalo

dusan0788
autor
12. dec 2022

@januska12323 áno som žiarlivý to priznávam a to už neviem čo si písali a volali ja som nevidel ani jednu správu všetko bolo zmazané ja som ju len vystrašil ze viem tie spravy obnoviť ale to neviem

dusan0788
autor
12. dec 2022

@sima338 neviem tie spravy obnoviť to som ju len vystrašil

kassandra25
12. dec 2022

@dusan0788 je to len na tebe, co jej vytolerujes o dalsi cas, ked teraz rozpravala svoje problemy svagrovi rok a pol osamote. Lebo bola sama doma do vecera a neprisluchalo jej aby si nasla cinnost, radsej si nasla svagra, s ktorym si sadla. Je to na tebe, ako jej vytolerujes dalsieho nadejného, mozno suseda, kolegu, atd...., ono sa niekto nájde, tvoj bratanec. Mozno na Vianoce ti kúpia parožie. A ty sa budes tesit a podakujes. Tak to má byť, ostane v rodine 👌. No a mala pravdu, váž si ju. Pochopila, že uňho nič vážneho ona nezmôže, ty budeš dobrý. Ten pravý.

dusan0788
autor
12. dec 2022

@kassandra25 Takže myslíš ze sa to zopakuje?

kassandra25
12. dec 2022

@dusan0788 jasan. Len mozno s inou osobou.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dusan0788
autor
12. dec 2022

@zoro9836 dakujem

andreja13
12. dec 2022

@zoro9836 Toto vazne niekto poradi? Vsak to je totalne nabadanie na zle chodnicky :D Podla mna to nie je najspravnejsie riesnie, ale tak budis. Kto chce kam, pomozme mu tam :D Toto keby mne spravi chlap, tak dovi.

mrva
12. dec 2022

@dusan0788 nerozumiem celkom. Pise si so svagrom nieco sexualne alebo nevhodne, cez ciaru? Alebo si len tak vylievaju jeden druhemu srdce a zveruju sa s problemami?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domca1408
12. dec 2022

@dusan0788 nepochopila som to celkom, podviedla ťa s ním alebo nie? to ich písanie si malo nejaký sexuálny podton? lebo ako pokiaľ spolu len vykecávali, o problémoch, o deťoch, o robote tak čo je na tom? tak má v ňom kamoša neviem aký je to problém. čo by bolo lepšie keby mu nevedela prísť na meno a nemohli by ste ísť ani na rovnakú oslavu?

0kristina0
12. dec 2022

Tvoja zena sa ti bala povedat, ze stretava svagra pri skolke a hodila s nim rec? To ako vazne? Keby mala svedomie ciste tak to nema potrebu zatajovat. Ak s nim nic nema tak k nemu prinajmensom nieco citi.

dusan0788
autor
12. dec 2022

@0kristina0 nie bála sa mi povedať ze si sním rok a pol vola a píše..nikto to nevedel z celej rodiny

dusan0788
autor
12. dec 2022

@domca1408 to ti neviem povedať keď tie spravy boli zmazané v to môžem len dúfať ale prisahala na našu malú dcérku že ma nikdy v živote nepodviedla že len čisto kamarácky si volali o problémoch to mi povedala ale to môže byť pravda aj nemusí

dusan0788
autor
12. dec 2022

@zoro9836 to áno aj ja som mal prístup k telefónu ale načo keď bolo všetko vymazane ale som to proste cítil že sa niečo deje

dusan0788
autor
12. dec 2022

@dusan0788 a neviem ci sa na watssape daju vrátiť zmazané správy ale rad by som to videl ze co v tom vlastne bolo

h2
12. dec 2022

Joj, kamoško, ale ona sa ti nepriznala. To ty si ju pristihol. A ešte aj potom zapierala. Tak aké priznanie?

0kristina0
12. dec 2022

@dusan0788 tajne si pisat a volat so svagrom rok aj pol (co by bolo aj dlhsie keby si jej na to neprisiel) je pre mna velmi podozrive. Ako sme tu uz viacere pisali, kto nema co tajit, neciti vycitky. Nevera tam byt nemusela ale city tam podla mna su isto.

syslik81
12. dec 2022

smutne je ze sa zena nemoze zverita vykecat tebe a este aj musi pred tebou zatajovat ze si pise so svagrom ... mozno on sestre povedal ze si pisu ..len ty si debil co ziarli a tak sa s tebou neda-ak je to tak ma tvoja zena pevne nervy ze s tebou aj napriek tomu je ... silne pochybujem ze by ta s nim podvadzaa