Ahojte neviem ako zacat zijeme s manzelom uz pomaly 8 rokov mame jedneho syna a druhe je na ceste on je velmi pozorny manzel.sice 2 krat ma podviedol ale odpustila som mu a doteraz seka dobrotu.Problem je v tom ze je velmi ziarlivy ziarli na mojho byvaleho priatela s krorym som chodila 3 roky a este najedneho s ktorym som sa stretla iba raz ale...mala som snimy nieco .A je z toho na nervy porovnava sa snimy a stale mi to vycita.Ale ja som ho vtom case ked som bola slobodna vobec som ho nepoznala.Niekolko krat ma dokopal preto aj ked som tehotna.Ale najviac ma trapy to ze ma berie do kostala a musim mu prisahat na svoje este nenarodene dieta ze vsetko co som mu o nich povedala je pravda.Ja som veriaca.Este sa ma pytal ci je tovsetko co som mu mala o svojej minulosti povedala v kostole.Lenze ja som si spomenula este na jednu vec za ktoru sa velmi hambim len neviem ako mu to povefat bojim sa aby ma nedokopal zas mam rizikove tehotestv.Aj vycitiek cele roky mi ich vycita.lenze nechcem tajit to a vkostole som mu prisahala nasv.babo ze vsetko mu poviem .ako mu to povedat do telefonu a uj prec?
@magdalena55555 zena si ty normalna zit s takymto debilom ziarlivym???? Co ta DOKOPAL ako tehotnu??? Preco by si sa mu mala priznavat s niecim z minulosti??? Ved si o nom vtedy este ani nepocula!! Joj taku zlost mam ked citam taketo dristy, zbal sa a CHOD PREC OD NEHO okamzite. Zeny vy fakt mate klapky na ociach 😕
@magdalena55555 ze 😦😦😦😦😦😦😦😦😦 ber nohy na ramena a utekaj....či na co čakáš? kým ta zas dokope? Čo mu ideš vysvetľovať? A na čo? aj tak ti veriť nebude.... 🙄
to je naozaj pozorny manzel, ked ta 2x podviedol a tehotnu dokopal...klobuk dolu, len teraz neviem ci pred nim alebo pred tvojou naivitou.... beriem to ako vymyslenu temu (bez urazky), ale ty sa mu veru radsej k nicomu uz nepriznavaj a hladaj si preventivne nejake nahradne dobre ukryte byvanie
To uz co su toto za temy...
Toto je asi blbost....výmysel. ..asi žiadna neostane s chlapom ktorý ju podvádza, bije...či? ...
@magdalena55555 zablokovat...dalsia co sa nudi :P
Nie si ty cisto naaahodou @laskavocka? 😀 Ak nie, tak jej napis 😀 A nemala si byt nahodou v skole? Prazdniny su az buduci mesiac 😀
Dobry manzel = 2 krat podvedie,ziarli a sem tam dokope ...a zly je potom aky ? 🙂 To ja mam asi doma anjela 🙂...inak celkovo je chore to co si napisala...
Zbal sa a utekaj od neho čo najďalej. Je to psychopat. Nechápem,.
@magdalena55555 on ťa podvádza počas vzťahu a ty sa mu musíš spovedať zo vzťahov ešte keď si ho nepoznala a žiarli na bývalých. Tebe sa toto zdá normálne?
A píšeš vraj je to veľmi pozorný manžel. A v čom je prosím ťa pozorný, ak dokáže dokopať tehotnú ženu?
obaja neviete co chcete od zivota,odporucam psychiatra ,psychologa a manzelsku poradnu ,lebo tak sa manzelia k sebe nespravaju ktori sa lubia a este k tomu maju dieta a dalsie na ceste.NEZODPOVEDNOST VELKA ,myslite na deti?
Uz sa zmenil stara sa o mna pretoze. Nemozem nic robit myslite ze mi sibe priznam saze uz neviem co je spravne a co nie to mastve ze som takpovediat v kostolle ako keby klamala ze som mu este tu vec nepovedala.tak myslite ze mu nemam nic povedat? A boh mi to odpusti?
Ja toto nechapem ani to nikdy nepochopim.neviem ci taketo zeny sa nemaju radi a preto musia takto trpiet a nevazia si zivot a este zivot toho babatka ze sa takto nechaju ohrozovat.stacilo by raz jeden jediny raz a uz by to viac nespravil.a do kopala by som ho asi ja.je to strasne a je toho tu kopec veru.takych chlapov len za gule riadne vytahat.
no buď sa nudíš a vymýšľaš si (a mohla by si sa ísť zabávať niekde na Pokec a nie sem) alebo si taká hlúpa... K tomu sa ani nič iné nedá napísať.
@magdalena55555 ty si robis srandu? Vsak ty si tyrana zena, prosim ta vyhladaj odbornu pomoc, si obycajna chudera pri nom. Preco sa mu podriadujes, bojis sa ho. Ty si myslis, ze je normalne aby ta podviedol a potom nutil do kostola chodit odprisahavat, to je krestan? Myslis, ze je normalne dokopavat zenu? Prosim ta spamataj sa a nemysli si ze toto je normalny zivot, normalny zivot je nieco ine, milujuci partner, ktory ta bude obdaruvavat krasnymi slovami a pomahat ti. Toto je uz pripad pre policiu, Nehnevaj sa, ale skoro mi vypadli oci, ze co ti robi.
toto nemoze byt realita ... ako fakt ...
@magdalena55555 vobec sa mu nepriznavaj , ako chlapi vravia, zatlkat, zatlkat, zatlkat. Ak je toto pravda, co pises, psychicke a fizicke nasilie... Naco sa priznavat, aby ta znova dokopal? Uz sa preber. Nie je on ziadny svaty, aby si mu v kostole nieco pod natlakom vyznavala, ci priznavala. Ty zijes v strachu a nie v stastnom vztahu.ak je taky psychopat, ze sa porovnava s tvojimi byvalymi, tak ho vychval, aky je on vo vsetkom naj. To chce pocut a nie pravdu. Pravdu by nezniesol.
@magdalena55555 Muž, ktorý dokope tehotnú ženu, ktorá má rizikové tehu, je čistý PSYCHOPAT. Nemala si mu vôbec nič hovorit o svojej minulosti, načo aj? Tvoj muž nie je pozorný, skor na teba dáva pozor, lebo je žiarlivý a majetnícky. Si týraná žena, ak o tom náhodou nevieš. Prečo od neho, bude to len horšie.
@magdalena55555 Dievča, urýchlene navštív psychológa alebo psychiatra a zober pod pazuchu aj toho "TVOJHO" dementa, čo Ťa ako tehotnú dokopal !!!
Vy ste asi vymyslení /alebo vymydlení?/ obdivaja, čo ??? Prepáč za výrazy, ale keď to čítam tak sa mi otvára kudla vo vačku.
@magdalena55555 pozri, ty si nim tak zdeptana, ze uz ani nevies rozlisit realitu a uvedomit si, co je v zivote normalne a co nie. Dokopat ta? to by si nemal dovolit ani len vo sne, nikdy a uz vobec nie ako tehotnu. Je jedno, ze sa "teraz stara", dokedy? kym ho zas nepochyti nejaky ubohy amok? Zajdi za svojou obvodnou lekarkou, porozpravaj jej, co sa deje (nemusis sa bat, je viazana lekarskym tajomstvom a nic bez tvojho suhlasu neurobi). Povedz jej, aby ti dala papier k psychologovi, vtedy budes mat psych.zadarmo. Zajdi dam a porozpravaj sa aj tam, a ver mi, ze smahom ruky prides na to, co robit a co nie. Nejde tu uz ani o teba, ale o to babo, ktore cakas a nie je normalne, aby sa mu nebodaj cosi stalo len preto, ze mas choreho muza. A ver mi, on chory je. Urob, co som ti napisala, lebo dopadnes zle nie len ty, ale aj tvoje chudata deti. Bud zodpovednou matkou, ak uz nemas zodpovednost sama voci sebe.
Boze, zeny, vy uverite vsetkemu 😀 Vsimnite si tu stylizaciu.... Je to znaska nezmyslov s cielom vyvolat poburenie a bavit sa na vasich reakciach 😉 Nieco na styl @laskavocka, ak ste mali tu cest citat jej perly v mnohych diskusiach na mnohe temy 🙂
@magdalena55555
Raz ma čosi trapilo z minulosti. Pri spovedi som to rozpravala greckokat.knazovi. Pytal sa, ci som to hovorila mm. Ja, ze nie. Tak vravel, ze to ani nikdy hovoriť nemam, lebo je to niečo, co sa jeho netyka, z čias kedy som o mm existencii ani nevedela. Netreba miesat minulosť s pritomnostou. Tak mysli! A keď si tak veriaca, tak prečo si nie si istá odpustenim od Boha? On nie také prehresky odpusti a toto nie? Božie milosrdenstvo je predsa nekonecne. Napokon, sak ani nemá co. Skôr by o odpustenie mal ziadat ten falat, s ktorým zijes! Tak sa preber dievča!
@barborazilina Bohuzial je to realita uz roky mi to vycita ja som si mylela ze som nemala byt taka ze si to zasluzim chcela som ho nechat uz niekolko krat ale nedall mi pokoj a prvy krat ked ma prewd kostllom ma dokopal tak som ho chcela nechat ale omdlel z toho a som sa velmi zlakla a odpustila som mu.Ale ked mi bude dalej robit vycitky tak ho opustim.Ale najhorsie je ze mi povie ze este ja sa stazujem ze mam byt ticho ze kebi som bola dobra tak by merobil mi vycity..Dakujem za vase opovede otvorily sa mi oci som stale doma nemam sa komu zdvoverit velmi si vazim ze mi pisete.Budemprosit boha aby mi odpustil ze som prisahala na svoje dieta
@magdalena55555 Pozorny manzel? Pozorne Ta dokope??? Nic mu nehovor. Aj tak si nejaky dovod na ziarlivost najde... To nie je clovek, s ktorym by si mala zit a vychovavat deti. Deti vidia ako sa k Tebe sprava a poznaci ich to. Utekaj... Nie je to lahka volba, ale neostavaj s nim, ked sa k Tebe takto sprava. Kontaktuj rozne organizacie, ktore pomahaju matkam s detickami, ktore su tyrane.
@magdalena55555 vy ste obidvaja nacisto pripeceni,nemam slov 😠
Zbytocne radit, typ zeny ktora sa necha despotom tyrat. Mozno pochadza aj z takej rodiny a mysli si ze je to normalne. Lutujem ju, lebo do konca zivota bude zit zivotom otroka a pan ju bude podvadzat a doma ju len byt a vydierat. Skoda reci.
???!! Snivam?????? Si normalna???? Dokope ta pred kostolom, potom omdle a ty ho chudacika este aj lutujes???? Nabuduce ked ta ukrizuje pred kostolom mu tiež odpustíš???? Jedna rada: viacej sa stretávaj s kamarátkami ako stale ten kostol, mozno skôr zistíš co je spravne'!! Teda pokiaľ sa nenudis za pc a nevymyslas si....ak si teda normalna a nie je to vymyslené zbal si veci a padaj od neho, ci chces aby aj tvoje dieťa dokopal pred kostolom???!!!
Obaja ste zreli na psychiatra