Sklamal ma partner

ciernatko
28. dec 2016

Ahojte,potrebujem sa vyrozpravat.Mozno som trafena,niekto si povie moj problem.Zacnem od zaciatku.Predvcerom som nasla partnerovi v mobile smsku co pisal zevraj kamaratke.ze je jeho slniecko atd a poslal jej cmuk na licka.Sme spolu tri roky mame spolu 14mesacne babo a teraz som v 22tyzdni.Zda sa vam to normalne?ci som prehnane ziarliva?keby sa to stalo prvy krat mozno by som na tom nehladala nic zle,ale moja dovera je nadlomena.on mi povedal ze to tam nechal naschval,aby som sa chytila na lep ked sa mu hrabem v mobile.Ja pred nim tajnosti nemam,nemam co skryvat.a vlastne ze co chcem ze on sa neciti vinny za nic.Ja ked mam partnera a lubim ho neposielam cmuky kadekomu iba jemu.☹

pribinak
28. dec 2016

Ja by som mu urobila taku scénu az by mu zle ostalo a samozrejme koniec servisu

marusia12
28. dec 2016

@ciernatko načo sa mu hrabeš v mobile????

marusia12
28. dec 2016

@pribinak jaaaj, takže urobím mu scénu a vybavené? :_D Dobreeeee..... :_D

sibalka21
28. dec 2016

@ciernatko No ocividne si mu neverila ani predtym, ked sa mu hrabes v mobile.... Mozno to tam naozaj nechal naschval... Ak jej tam nepisal aka je uzastna a ake je skvela v posteli, tak by som to neriesila... Nejak sa ti oddaluje? Nevyznava ti lasku? Ale sa sprava nejak odmerane? Ked nie, tak ho nekontroluj....

matazirafa
28. dec 2016

@ciernatko a ono sa to stalo uz predtym ked mas potrebu sa mu hrabat v mobile?

yollanda
28. dec 2016

Neni to normalne

natalym
28. dec 2016

Za tri roky, ani nie ste zobratí a už máte dve deti? No to bude asi láska.

marusia12
28. dec 2016

@matazirafa hrdosť by ma fackala, komusi sa hrabať v mobile, Dnešné ženy už nevedia, ako mať muža na vodítku, stratil sa pocit, že muž si má vážiť ženu a žena je tá, ktorá drží teplo krbu. Nechceš, podvádzaš... tak čau....

timea7
28. dec 2016

@ciernatko zrejme si mala už nejaké podozrenie, alebo to nebolo prvý krát, čo si s niekým písal, inak by si sa mu nehrabala v mobile, či? Inak sa ako správa? Ako trávi svoj voľný čas? Venuje sa dieťaťu?

dori92
28. dec 2016

Ale ste tu vsetky premudrele jak radia, co je na tom ze vzala do ruk jeho mobil? To je nieco hrozne? ved su partneri, je to normalne, teda aspon u nas, ked nemame medzi sebou tajnosti tak nam je srdecne jedno ci odoslem sms od seba alebo od neho...
A takisto by sa mi nepacilo keby som nasla v jeho telefone sms s tym ze by nejaku babu nazyval slnieckom a podobne, to su trochu nevhodne slova pre "cudziu" zensku.. ale tazko povedat co by som spravila, keby som s nim mala dve deti..

dori92
28. dec 2016

Pisete jej v podstate ze ona je ta krava lebo sa mu opovazila vojst do mobilu, a to ze on vypisuje druhym babam idete obhajovat, vsak je to jeho sukromie 😀
a potom sa cudujeme, ake su niektore baby zadubene a nevidia co je inym davno jasne... lebo su "hrde" 😀

obsadenemeno
28. dec 2016

@dori92 no tak pise, ze sa to nestalo prvykrat, takze asi vedela, co najde..... ja stale tvrdim, ze ak hladam, tak si musim byt pekne ista, ze to zvladnem, ked "nieco" najdem........

a ak to on tam nechal "narocky", tak je este vacsi chrapun......... no ale asi vie, ze moze.....lebo mu to prejde..... 🙄

dori92
28. dec 2016

@obsadenemeno no dakujem pekne, keby to tam nechal naschval, to by ju chcel akoze naschval vytocit do nepricetna? 🙂 tak to je ozaj milujuci partner..
ale hovorim, niekedy ide aj hrdost bokom, nebudem sa ohanat hrdostou a chlap ma bude 10 rokov podvadzat..och

lilianna1xs
28. dec 2016

@dori92 Muž vie kontrolovať ženu a prečo žena by nemala občas Muža,Muzovy mení čo veriť aj o 20rokov života dokáže stále ženu podviesť.Ale si myslím že Dvovera by mala byt i keď Dneskajsej dobe sú všelijaké internetové lákadlá ženy sa na pokevi atd samé ponúkajú nahé mužom.Tazkej dobe žijeme ale záleží to na charakteru Muža a Ženy.

dori92
28. dec 2016

@lilianna1xs Preto si myslim, ze ohanat sa tu hrdostou a tym ze je to neviem ako potupne ked sa pozrie zena muzovi do telefonu, je prehnane, az smiesne. Clovek ktory nema v druhom istotu logicky zacne patrat vsetkymi sposobmi, lebo nechce byt podvadzany... je to uplne prirodzene. amen slus.

obsadenemeno
28. dec 2016

@dori92 autorka temy pise, ze ked sa ho pytala, tak jej povedal, ze to tam nechal naschval....lebo sa mu hrabe v mobile. Takze mame dve pravdepodobne scenare..... prvy, ze autorka je ziarliva stihacka a on uz toho mal dost, tak tam tu sms naozaj nechal naschval, lebo ju chcel vytrestat (aj ked nechapem, co tym chce vlastne dosiahnut) a druhy ze ma milu autorku na haku a je mu sumafuk, co ma v telefone a ci to ona najde.
V oboch pripadoch to veru nevyzera dobre. Pre autorku temy.

lilianna1xs
28. dec 2016

@dori92 Presne tak.Dneska žijeme takom svete že nedá sa veriť už ničomu kolegyňa v práci mi povedala že Muž sa vyspal z jej sestrou najmladšou tak sa hanbila ona zato,Dneška žiadna žena nech nepovie môj Muž by nikdy to neurobil nikdy nevrav nikdy.Ja verím vtom že dvovera dakedy aj tak oklame pretože žena dokáže zviesť chlapa aj toho dobráka.))))))chlapy sú hlúpy stačí že žena je vyzlečená už zabudne kde mal byt hahaha takto je.

timea7
28. dec 2016

@dori92 ja to tiež stále nedokážem pochopiť....tak delím sa s ním o stôl, posteľ, pozná každý cm môjho tela, najintímnejšie situácie so mnou zažil a mobil by mal mať zaheslovaný?! My sa tiež jeden druhému nehrabeme v mobile, ale ani si ich neberieme na WC, nemáme ich zaheslované, ani PC, ak mám špinavé ruky, alebo on nemá okuliare, podáme mobil jeden druhému, aby SMS prečítal. Ak v tom mobile nič neskrývam, nemám problém ho dať do ruky hocikomu. No autorka témy už jednu zlú skúsenosť má, tak sa jej nečudujme, asi by žiadna z nás nesedela usmiata so založenými rukami, keby mala nejaké podozrenie. Iba sa jej divím, že išla napriek tej skúsenosti s tým mužom do ďalšieho dieťaťa...A výhovorka, že to tam dal schválne je úbohá, tá žena s ním čaká druhé dieťa, napadlo ho, čo to s ňou urobí?!

nini1010
28. dec 2016

Nie nie je to normalne.Je to problem.

lilianna1xs
28. dec 2016

@dori92 Môj Muž to z nudí robí každý druhý deň )))))ale neviem prečo.Povedal mi že to musí robiť.)))))))

dori92
28. dec 2016

@obsadenemeno
@lilianna1xs
@timea7
Som rada ze tu vela zien normalne uvazuje, lebo som len zirala kolko svatych -mobilu nedotknutych sa tu naslo..
Je to tak, my to mame doma takisto, hesla v telefonoch alebo v pocitaci, to u nas neexistuje, a preto ani nemame potrebu sa v telefonoch "hrabat" doslovne za ucelom ze nieco najdem. Niektore baby to tu velmi prezivaju, a potom tak dopadnu, lebo maju klapky na ociach a ohanaju sa nejakou hrdostou, ktora im nakoniec k nicomu neni..
Autorka by si mala zvazit, ak uz mala nejaku skusenost s esemeskami, ci jej to vyhovuje do buduceho zivota, avsak bude to mat zlozitejsie o dve deturence.. veru, situaciu jej nezavidim..

obsadenemeno
28. dec 2016

@lilianna1xs co tvoj muz robi kazdy den? Posiela slnieckove smsky inym zenam?

timea7
28. dec 2016

@dori92 detičky bude mať onedlho štyri....

lilianna1xs
28. dec 2016

@dori92 Môj Muž má stále kontroluje ale to neriešim vôbec on sa nudí ja nemám čas treba mi variť prať atd....Ale minule zaspal a pozerám fotky mu poslal kolega z prace kde boli na oslave ich kolegyne okolo môjho muža jedna mu ruku pod košeľu dávala a druha mu boskala líce červene ústa zmachlene mala ten RÚZ som zbadala na každom kolegovi na fotkách ženy tie kolegyne sú samozrejme vydáte tiež takze ženám neni čo veriť.Moj muž mi vraví však sranda musí byt.

obsadenemeno
28. dec 2016

@lilianna1xs fotky z firemnych akcii neznamenaju nic...... to bud v klude. To skor to, co sa na tych akciach nepofoti, to je to, na co treba pozor dat...... 😵

tt247
28. dec 2016

Bože z hrdosti nevezmete do rúk partnerov mobil, z hrdosti sa nevydáte, z hrdosti... počkať? Z akej hrdosti, do pekla? Tú už predsa dávno nemáte, keď ste sa znížili na nemý matrac, čo si tak akurát tú hrdosť namýšľa. Ženy, ženy, netreba zo seba zakaždým robiť hrdinku, zvlášť nie vtedy, keď muž vás má za nič a poza váš chrbát vás pekne krásne nakopáva.

lilianna1xs
28. dec 2016

@obsadenemeno Nee ))))prepáč môj mobil že stále mi prezrie mobil kontroluje hovory,povedal že je pán domu a musí všetko mat pod kontrolou elektrinu vodu ,deti,samozrejme a Manželku pýtala som sa ho kde je dvovera tak my povedal ja ti Milacku dvocerujem len poistku treba používať dnešnej dobe sú deju veci rýchlo Haha)))))(heslo u nás neexistuje.

dori92
28. dec 2016

@timea7 prepac, zle som si to vsimla 😇
o to horsie..

obsadenemeno
28. dec 2016

@lilianna1xs no teda, to ani nie je tak panom domu, ako ziarlivym paranoidnym trtkom....sorry, ja takychto nemusim....este tie blbe reci k tomu, ze "pan domu"..... 🙄

tak dufam, ze aj ty jemu kontrolujes, na oplatku....

dori92
28. dec 2016

@lilianna1xs spravanie tvojho muza mne osobne tiez moc nevonia, vyzera ze ti vobec neveri, ale pokial to tebe nejak neprekaza ze ta kontroluje neustale.. tak v pohode.. ty s tym musis byt naporiadku..