Situácia v rodine - je to hrozné

20. júl 2021

Ahojte, je tu jedna vec ktorá má stve 😳 Mám 3bratov najstarší je od iného otca, ale jeho som mala najradšej od malička ❤ Podporovali sme a ovhranovali. Až si nezobral ženu ktorú na smrť nenávidím 😑 Majú uz dve deti ktoré tiež zbožňujem môj brat vie ze ju nemám rada a vlastne skoro celá rodina, lebo sa vyspala s mojim druhým bratom mladším, on bol este decko samozrejme to ho neospravedlňuje ale ona ho naviedla. A môj brat?? Stále je s nou všetko jej odpustil, vraj kvôli deťom. Neskutočne ma to stve keby som vydela aspoň ze to ľutuje ale nie ona ešte stále si vypisuje s inými chlapmi a vôbec to ani netají bývajú teraz u mojich rodičoch na dedine samozrejme stále sú po nej nejaké pletky so zenancmi. Ale on jej stále uverí nech mu hocičo povie stále to zapre. Iba nám robi hanbu. Veľa krát mám chuť ju zabiť raz som ju uz chyTila za krk len som sa zlutovala nad mohim bratom.

evita_g
20. júl 2021

Chápem, že ťa to štve. Ale jediný, kto s tým môže niečo spraviť, je tvoj brat.

deti95060810
20. júl 2021

vykašli sa nato.... nerob poriadok medzi dvoma ktorí sa zakrývajú jednou perinou... 😉

martina1201
20. júl 2021

Ahoj, chápem tvoj hnev. Žiaľ láska je zatiaľ slepá. Tvoj brat raz pochopí, oči sa mu otvoria a spraví si poriadok s ňou. Dovtedy sa venuj deťom a bratovi a ju akceptuj ako partnerku tvojho brata..... nestaraj sa do nich viac než je nutné nakoľko sa môže stať že brať ťa zavrhne a tebe to bude ešte oveľa viac ľúto než ti je to ľúto teraz.

nikpa
20. júl 2021

Tvoj brat verí tomu čomu chce veriť a čo mu vyhovuje. Je to jeho dobrovoľna voľba a ty to musíš rešpektovať. Keď jej niečo urobíš tak ešte aj tvoj život zniči, chces ísť za takú šľapku do basy? Chápem, že ta ide roztrhať ale naozaj s týmto môže niečo robiť len tvoj brat.

laladua
20. júl 2021

Chapem tvoje pocity, ale je to jeho a jej zivot, oni spolu ziju, ty s nimi nie, takze by som sa radsej do toho nestarala aby si este ty z toho nevysla zle.

bluka2
20. júl 2021

A čo tak akceptovať bratove voľby alebo sa ísť liečiť?